Jó reggelt
kv készlet frissítve
qva hétfő számomra kiesett.... de igy jó volt

Halihó ! Végre középső nap
várnak a forró kövek estére
kv frissítve

HM megint csak magamnak tettem fel kv-t ?? Forró kövek után jól esett délután a forró fekete
de egy vörös dögös is jól esne
viccet félre téve kv frissítve ismét csak

Nicsak, szombat
Itt a nyár és ahogy lenni szokott, kevés egy napra a 24 óra
Hétfő is már olyan távol, mindig csak a következő fontosabb esemény és az addig elvégzendő és bevégzendők sora... Kávét is csak titokban besurranva.
Tegnap megint láttam a Balatont. Persze még a lábamat sem balatonoztam össze, nem hogy a tökömet
De megvagyok, szaladok tovább, üdv mindenkinek, puszi a csajoknak, kávét óvatosan! Kicsit lendületesre sikeredett

Itt a nyár és ahogy lenni szokott, kevés egy napra a 24 óra

Tegnap megint láttam a Balatont. Persze még a lábamat sem balatonoztam össze, nem hogy a tökömet

De megvagyok, szaladok tovább, üdv mindenkinek, puszi a csajoknak, kávét óvatosan! Kicsit lendületesre sikeredett

Sziavasárnap
Irány Szolnok, meglessük folyik-e a Tisza rendesen. Majd beszámolok
Kávé és hozzá tejszínhab a szép cicikre desszertként. Cuppanósan fogyasztva az igazi
Szép napot

Irány Szolnok, meglessük folyik-e a Tisza rendesen. Majd beszámolok

Kávé és hozzá tejszínhab a szép cicikre desszertként. Cuppanósan fogyasztva az igazi

Szép napot

Remek napot!
Én is sej de bekukucska
A tejszínhabos cici nekem is az egyik kedvenc desszertem...
Csak úgy megemlítem,ha valaki szeretne meglepni,nem kell vesződni dobostortával meg ilyesmivel...
Én is sej de bekukucska

A tejszínhabos cici nekem is az egyik kedvenc desszertem...

Csak úgy megemlítem,ha valaki szeretne meglepni,nem kell vesződni dobostortával meg ilyesmivel...