Ma gyorsat dolgoztam
Na jó, a holnap hosszabb lesz. Ebben a melegben igazi csemege, viszek váltás pólót
Csajszik? Valami strandos kaland?
Készítettem gin tonikot

Na jó, a holnap hosszabb lesz. Ebben a melegben igazi csemege, viszek váltás pólót

Csajszik? Valami strandos kaland?
Készítettem gin tonikot

Jó reggelt! Éljen a bunda! Mondjuk ebben a melegben nem ez a legkeresettebb árucikk. Szerencsére a kávé örök. És van. És friss. És szép napot

Szép estét ! Reggeli kv bekészítve !!Qva hétfői hangulat elmaradt
Bundáskenyeret is sütök reggelre !!

Napot!
Jó korán keltél Öcsy,mondjuk én is egy kicsivel ez után szoktam,csak több idő kell míg kávé után feláll a rendszer..
Kicsit nyikorogva nyílott az a hétfős kapu,jól megolajoztam.
Jó korán keltél Öcsy,mondjuk én is egy kicsivel ez után szoktam,csak több idő kell míg kávé után feláll a rendszer..

Kicsit nyikorogva nyílott az a hétfős kapu,jól megolajoztam.

Jó reggelt, a hétfő kapuja kitárva. A helyzet menthető, kávé a szokott helyen

Beköszönős!
Má' meg megint hétvége vége....tutira hétvégén más időzóna lép életbe,valami gyorsabb...
Kellemes hétvége volt,mászkálós,tenger az nem sok volt a Bakonyban,de seráfütty,este megnéztem TV-n..
Feltöltődve
A dementort meg tökön rúgom reggel

Má' meg megint hétvége vége....tutira hétvégén más időzóna lép életbe,valami gyorsabb...

Kellemes hétvége volt,mászkálós,tenger az nem sok volt a Bakonyban,de seráfütty,este megnéztem TV-n..

Feltöltődve

Vidám vasárnap itt vagyunk! Napkelte és kávé illat, ülni is tudok, ennyi kezdetnek megteszi. Bár most délelőtt is hómofisz, de délután szólhat a boogee....
Mindenki jól van? Géza? Puhára pihented már magad? Crazy még stresszes a jövő hetet kikellbírnivalahogy dementor miatt. De nyugi, gondolj egy szép emlékre és biztonságban vagy
Szép napot
Mindenki jól van? Géza? Puhára pihented már magad? Crazy még stresszes a jövő hetet kikellbírnivalahogy dementor miatt. De nyugi, gondolj egy szép emlékre és biztonságban vagy

Szép napot

Meló off! Irány a pucérstrand! Sejhajra vigyázok, szar lenne úgy hazamotorozni...
Vidámat bizony!
Az idén még csak fürdőszezon előtt jártam a nagy víz közelében,egy csobbanást nekem is meg kdllene ejtenem eccer...
Vigyázz Öcsy,nehogy leégjen a segged

Az idén még csak fürdőszezon előtt jártam a nagy víz közelében,egy csobbanást nekem is meg kdllene ejtenem eccer...
Vigyázz Öcsy,nehogy leégjen a segged

Vidám szombat reggelt! Én már kezdem sajnálni a csajszit az asztalon, lassan egy hete dugja a fickó a kezdő oldalon
Ma délelőtt kicsi meló, de aztán irány Délegyháza! Idén még nem érte nap a seggemet. Remélem nem tiltanak ki
Kávé a szokott helyen, délután lesz jég is hozzá

Ma délelőtt kicsi meló, de aztán irány Délegyháza! Idén még nem érte nap a seggemet. Remélem nem tiltanak ki

Kávé a szokott helyen, délután lesz jég is hozzá

Hétvégés beköszönés!
Minden is dübörgött ma...de legfőképpen a "tyű de péntekem van " érzés..
Még egy hét aztán végre megpihentetem a gazdaság dübörögtető eszközöket.
Az meg sitty-sutty itt lesz.Már írkálom is hogy ó,ió,ció,áció...stb

Minden is dübörgött ma...de legfőképpen a "tyű de péntekem van " érzés..

Még egy hét aztán végre megpihentetem a gazdaság dübörögtető eszközöket.

Jó reggelt! Friss kávé a friss pénteki gondolatokhoz tálalva. Hozzáférés korlátozott, mint a pillanat amit elszalasztunk kiélvezni. Itt és most
Dübörög a nyár, a meló mellett ne felejtsétek el megélni a szép pillanatokat

Dübörög a nyár, a meló mellett ne felejtsétek el megélni a szép pillanatokat

Jó reggelt! Friss kávé és friss idő! Jó pihenést Géza! Berény jó választás, mi idén még nem jutottunk el.
Szép napot
Szép napot

Jó reggelt! Kávézgatok és elmerengek Crazy szavain. Leülök, nézem a tengert... kinek hazudok?!
A szép popsikat és ciciket, vidám életrevaló nők tekintetét, az életünk értelmét nézem és töltődök fel. No talán ha minden a tervek szerint lesz akkor szombat délután lejutunk Pest-Vármegye naturista tengerpartjára Dél1-re feltöltődni.
Addig visszafogott meló nehogy megsérüljek
Szép napot, vidám gondolatokat a kávé mellé

Addig visszafogott meló nehogy megsérüljek

Szép napot, vidám gondolatokat a kávé mellé

Ha már cici és kávé,én is beugrom!
Sziasztok
Mondjuk a marhasült sem elhagyagolandó...
Úgy látom Öcsy,jól sikerült a feltöltődős pihenő
Jövő hét utánra tervezem én is,már rám fér úgy érzem,de én ugyan nem megyek sehová,telefont elásom,TV-n meg keresek valami tengerpartos filmet

Mondjuk a marhasült sem elhagyagolandó...
Úgy látom Öcsy,jól sikerült a feltöltődős pihenő

Jövő hét utánra tervezem én is,már rám fér úgy érzem,de én ugyan nem megyek sehová,telefont elásom,TV-n meg keresek valami tengerpartos filmet

Jó reggelt!
Igen Géza, azzal is... meg élményekkel amit nem vehet el senki. Csak a demencia
De az még odébb. Olyan marha sültet ettem... orálisan kielégített
Mára már meló ezerrel, számítanak rám és ez jó.
Hajrá nyár, szóljon a rock és a roll!
Kávé frissen facsarva. Ha tejszínt is kér valaki, azt a lányok cicijére szervírozom
Igen Géza, azzal is... meg élményekkel amit nem vehet el senki. Csak a demencia

Mára már meló ezerrel, számítanak rám és ez jó.
Hajrá nyár, szóljon a rock és a roll!
Kávé frissen facsarva. Ha tejszínt is kér valaki, azt a lányok cicijére szervírozom

Bonjorno! Én menni Italiano, grandiózó! Mászni hegyeket nagyot, de hazajönni! Kávét főzni, vidámkodni.
Ma kis munkát terveztem, sokat ne várjon tőlem senki
Szép napot
Ma kis munkát terveztem, sokat ne várjon tőlem senki

Szép napot