Jó estét! Reggelre a kv bekészítve !!
Jó reggelt! Kicsit dolgoztam
Na jó, tudjátok, szeretem a munkámat, így nem kicsit. De egy csomó családnak meg van oldva a fűtése télre
Szia 512! Ez a szeptember eleje mindig ezt hozza. A suli, a nyár vége és még igazából meleg és nyár is van... Sok türelmetlen ember, nem értik én miért vigyorgok
Crazy október elején Dörgicsén leszek, majd integetek
Hétvégén ismét nyárias az idő, ne felejtsetek el ennek megfelelően viselkedni
Szép napot

Szia 512! Ez a szeptember eleje mindig ezt hozza. A suli, a nyár vége és még igazából meleg és nyár is van... Sok türelmetlen ember, nem értik én miért vigyorgok

Crazy október elején Dörgicsén leszek, majd integetek

Hétvégén ismét nyárias az idő, ne felejtsetek el ennek megfelelően viselkedni

Szép napot

Akkor fogalmazhatunk úgy, hogy turbulens időszak van?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 09. 17. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 18:30

Sziasztok!
Én egy kicsit úgy érzem hogy kivétel vagyok a drámai héttel,hetekkel,inkább úgy jellemezném hogy olyan volt az élet mostanában mint egy csehszlovák filmszatíra...
Én egy kicsit úgy érzem hogy kivétel vagyok a drámai héttel,hetekkel,inkább úgy jellemezném hogy olyan volt az élet mostanában mint egy csehszlovák filmszatíra...

Sziasztok!

Ez a hét (de talán az előző is) szerintem mindenkinek dráma volt, legalábbis én ezt látom. Talán a nyár vége miatt, mindenki visszajött szabiról, itt az iskolakezdés, stb. Kb. mindenki megőrült és próbálja utolérni magát.

HM Mindenki ennyire dolgozott tegnap ??? Hajnali kv-t frissítettem
estére várnak a forró kövek
Öcsyke te találkoztál mostanában itt hölgyel??

éjféli kv frissítve
Napot!
Milyen nap? Nekem igazi seggfejhétfő volt...leesett,eltörött,elszakadt,nem jött össze,pocsolyába léptem stb..így indult...
Szerencsére hamar normalizálódott a helyzet,de sokat röhögtem rajta
Milyen nap? Nekem igazi seggfejhétfő volt...leesett,eltörött,elszakadt,nem jött össze,pocsolyába léptem stb..így indult...

Jó reggelt! Na milyen nap van?
Csak nyugi, van kávé bőven. Nem kell tolongani. Persze megértem, ha véletlen egy kedves hölgyhöz közelebb is szeretnénk kerülni, de inkább kérdezzünk. Általában nekik is jól esik az ölelés
Szép napot

Csak nyugi, van kávé bőven. Nem kell tolongani. Persze megértem, ha véletlen egy kedves hölgyhöz közelebb is szeretnénk kerülni, de inkább kérdezzünk. Általában nekik is jól esik az ölelés

Szép napot

Jó reggelt bizony!
A korai felébredés nekem is megy,az utána lévő dolgok mennek egyre nehezebben
A korai felébredés nekem is megy,az utána lévő dolgok mennek egyre nehezebben

Jó reggelt! Nagyon megy nekem ez a felkelés. Ebből kéne megélnem. És ha egyszer nem kelek fel reggel, akkor nem kérek aznapra fizetést
De kávét igen
Szép napot. Remélem szeretitek az esőt

Szép napot. Remélem szeretitek az esőt

Jó reggelt! Megint felkeléssel kezdtem a napomat és csak utána főztem kávét
Indokolt ez a jókedv? Hölgyeknek szívesen viszek ágyba kávét, pólóban kisgatya nélkül
Ez van, így ébredtem, nézzétek el nekem. Vagy nézzetek másfelé
Ha nincs jelentkező húzok kisgatyát és kávézom a srácokkal

Indokolt ez a jókedv? Hölgyeknek szívesen viszek ágyba kávét, pólóban kisgatya nélkül

Ha nincs jelentkező húzok kisgatyát és kávézom a srácokkal

Jó reggelt péntekisták! Ma reggel a kávé is finomabbnak tűnik. Pedig csak mi isszuk máshogy.
Használjuk ki a mai napot is, hogy másokra mosolyogva jobbá tegyúk a napjukat. Persze ez nekem sem mindíg megy. Amikor közölni kell valakivel, hogy a kàlyha több százezerbe fog kerülni, ott nem mosolyog senki.
De itt de most lehet, elvégre ma is felkeltünk
Éljen a felkelés
Használjuk ki a mai napot is, hogy másokra mosolyogva jobbá tegyúk a napjukat. Persze ez nekem sem mindíg megy. Amikor közölni kell valakivel, hogy a kàlyha több százezerbe fog kerülni, ott nem mosolyog senki.
De itt de most lehet, elvégre ma is felkeltünk

CSak bekukk
kispéntek
nincs korán kelés most
Kv frissítve...

Igen, kedves hölgyike volt és tudtam neki segíteni. Kályha ügyben
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 09. 09. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 09. kedd 16:58

Napot!
Bizony,pikk-pakk itt lesz a kandallós időszak...hogy elment a nyár...
Kedveshangú högy csinos is volt Öcsy?
Szerintem tuti...
Szerintem tuti...

Napot!
Szerintem tuti...
Szerintem tuti...

Jó reggelt
Lassan ideje itt a nappaliban is karbantartani a kandallót. Persze ha édesen csilingelő női hangok is megtörnék a csendet lehet hamarabb nekilátnék. Ha kicsit kacérabb lenne akkor meg biztos sokáig tartana
De ezek csak álmok, marad a reggeli kávés monológ a szexi látványra merevedés helyett
Szép napot, jó kávézást.

De ezek csak álmok, marad a reggeli kávés monológ a szexi látványra merevedés helyett

Szép napot, jó kávézást.

Qva hétfő letudva
kv készlet frissítve !

kv készlet frissítve !
Jó reggelt! Ezennel berúgom a hétfő ajtaját, irány a meló, várnak a kedves szexi ügyfelek. Na jó, most reggel egy idős cuki anyóka, de utána egy kedveshangú hölgyhöz megyek. Meglátjuk.
Minden esetre kávé friss, gyertek és hangolódjatok egy jó hétre!
Minden esetre kávé friss, gyertek és hangolódjatok egy jó hétre!

Jó reggelt, jó zöldülést!
Nyomtam a gombot, meg mást is
Van a hangulata a vasárnap reggeli jakuzzinak
Legyen vidám vasárnapotok
Nyomtam a gombot, meg mást is

Legyen vidám vasárnapotok