Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48900   tegnap 06:18
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Vidám vasárnapot, egy jó kávé már adott hozzá wink
A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból nyes Ma pihenős napom van, talán utolérem magam kicsit a ház körüli dolgaimmal. Szóval ha beugranátok egy jó kávéra wave
#48899   2025. 10. 04. szombat 12:20
CrazyBear CrazyBear
Vidámat! Zajlik a hétvége eljen
Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad nyes
#48898   2025. 10. 04. szombat 06:46
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Lányok? Ki kéri ágyba kávét? Vagy mást? Szeretjük hallani mire vágytok, ne mindig a kitalálós játékot játszunk.
#48897   2025. 10. 03. péntek 07:25
öcsyke öcsyke
Jó reggelt, péntek? Érdekel valakit? Irány a Balaton, 11 körül integetek Crazy.
Kávé szünetet azért tartsatok wave
#48896   2025. 09. 29. hétfő 13:45
CrazyBear CrazyBear
Csuda napot!
Én is megvagyok,jelenlétit visszamenőleg is kitöltöttem,meg a kávét is magamnak,persze.
Boldog nagykorúságot Öcsy! nyes
#48895   2025. 09. 29. hétfő 08:58
ohyessohyess512 ohyessohyess512
Isten éltessen téged is (ugyanebben a cipőben járok)! Hajnali hármas indulás? Az kemény...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 02:51
Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját nyes
Szép napot wave
#48894   2025. 09. 29. hétfő 02:51
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját nyes
Szép napot wave
#48893   2025. 09. 28. vasárnap 11:54
geza36 geza36
Kukucs smile Mindenkit elfujr a szél ??? Kv készlet frissítve.... tea kihült..... bundaskenyér nem is vót.....
#48892   2025. 09. 27. szombat 12:13
geza36 geza36
ebéd utáni Kv bekészítve smile Napocska azért süt felénk smile igaz kicsit szeles az idő smile dea forró kövek este várnak smile wave
#48891   2025. 09. 26. péntek 06:20
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A péntekistáknak ma nincs kifogás, minden adott egy vidám naphoz.
Kicsit esik, kicsit hűvösebb az idő... Na de ez mind mellékes, a menyecske legyen tüzes és a punci forró wave
#48890   2025. 09. 25. csütörtök 11:22
geza36 geza36
kukucs smile 2 nap kiesett smile de frissítem a kv készletet .... néha elkell csábulni a szénhidráttól....... csokoládé nagyon hasznos szerintem :9 es az csak saláta..... smile
#48889   2025. 09. 25. csütörtök 04:45
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávéra fel, kispénteki őrület.
Ma praktikus az esernyő, ha sétakávézást tervezett valaki.
Én saját döntésem alapján próbáltam elhagyni a szénhidrátokat. Csak jó mellékhatása van. A rossz az lenne, hogy nem ehetek olyasmit ami nem jó nekem?! Úgyhogy lassan egy éve a pörkölt és a sült csülökféle tart életben, na meg a szalonna finom
Szép napot wave
#48888   2025. 09. 24. szerda 09:35
Hajjaj, igen, ez ismerős - mármint szénhidrátcsökkentés. smile A kávé pedig alap, önmagában is isteni finom dolog. Együtt meg jó alap a kávézás egy jó beszélgetéshez. smile
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 24. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 06:38
Jó reggelt és vidám szerdát!
A bundás kenyeret én is nagyon szeretem, bár mostanság leszokóban vagyok a szénhidrátokról, így a kenyér is ritka. De a bundát továbbra is fogyasztom szalonnával és hagymával crazya
A kávé továbbra is alap élelmiszer és élvezeti forrás, kapcsolat építő tevékenység forrása.
Kávézunk? wave
#48887   2025. 09. 24. szerda 06:38
öcsyke öcsyke
Jó reggelt és vidám szerdát!
A bundás kenyeret én is nagyon szeretem, bár mostanság leszokóban vagyok a szénhidrátokról, így a kenyér is ritka. De a bundát továbbra is fogyasztom szalonnával és hagymával crazya
A kávé továbbra is alap élelmiszer és élvezeti forrás, kapcsolat építő tevékenység forrása.
Kávézunk? wave
#48886   2025. 09. 22. hétfő 16:50
CrazyBear CrazyBear
Remek napot!
Kicsit engem is nagyon magával ragadtak a melós napok,nem mondom hogy én nem kedvelem valamilyen szinten a munkámat,de azért abbahagyni jobban szeretem nyes
512,a legjobb helyen jársz,itt mindenki bundáskenyér kedvelő eljen
#48885   2025. 09. 22. hétfő 08:35
No, egy jó bundáskenyérre én bármikor vevő lennék smile
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 23:02
kukucs qva hétfő asszem nem marad el de ,hogy könnyebbé tegyem nektek regggelre a kv mellé tea is készül..... és bundáskenyér is !! Kv bekészítve!!! wave wave
#48884   2025. 09. 21. vasárnap 23:02
geza36 geza36
kukucs qva hétfő asszem nem marad el de ,hogy könnyebbé tegyem nektek regggelre a kv mellé tea is készül..... és bundáskenyér is !! Kv bekészítve!!! wave wave
#48883   2025. 09. 21. vasárnap 10:41
Abszolút igazad van, én is abban hiszek, hogy vannak itt még hozzánk hasonló párok. A kihívás abban van, hogy megtaláljuk egymást, megtaláljuk őket. És még utána is nagyon sok részletnek kell stimmelnie, kell a szimpátia, a hasonló látásmód (nem csak a swingerezést illetően). Illetve a mostani rohanó életmód sem kedvez a minőségi kapcsolódásnak és kikapcsolódásnak együtt. Persze, mondhatjuk azt, hogy arra van időd, amire időt szánsz, és ebben van is igazság. Minden esetre mi nem adjuk fel a dolgot. smile
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 06:13
Szia 512. Az adatlapodat olvasva az amerikai kutatás és az eredménye jutott eszembe, a Kultúrális Kreatívok. Sok különálló gondolkodó ember aki azt gondolja, másként és elszigetelve látja a világot. Aztán kiderült, hogy nagyon sok ilyen gondolkodó van. Szóval sok olyan pár van itt is, akik a minőségi kapcsolódásban hisznek és nem adják alább.
#48882   2025. 09. 21. vasárnap 06:13
öcsyke öcsyke
Szia 512. Az adatlapodat olvasva az amerikai kutatás és az eredménye jutott eszembe, a Kultúrális Kreatívok. Sok különálló gondolkodó ember aki azt gondolja, másként és elszigetelve látja a világot. Aztán kiderült, hogy nagyon sok ilyen gondolkodó van. Szóval sok olyan pár van itt is, akik a minőségi kapcsolódásban hisznek és nem adják alább.
#48881   2025. 09. 21. vasárnap 05:50
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kávé stoppolva. A franc se tudja, minek keltem megint ilyen korán.
Vidám vasárnapot wave

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48900db
Utolsó üzenet: tegnap 06:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!