Jó reggelt! Vidám vasárnapot, egy jó kávé már adott hozzá
A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból
Ma pihenős napom van, talán utolérem magam kicsit a ház körüli dolgaimmal. Szóval ha beugranátok egy jó kávéra

A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból

Vidámat! Zajlik a hétvége
Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad

Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad

Jó reggelt! Lányok? Ki kéri ágyba kávét? Vagy mást? Szeretjük hallani mire vágytok, ne mindig a kitalálós játékot játszunk.
Jó reggelt, péntek? Érdekel valakit? Irány a Balaton, 11 körül integetek Crazy.
Kávé szünetet azért tartsatok
Kávé szünetet azért tartsatok

Csuda napot!
Én is megvagyok,jelenlétit visszamenőleg is kitöltöttem,meg a kávét is magamnak,persze.
Boldog nagykorúságot Öcsy!
Én is megvagyok,jelenlétit visszamenőleg is kitöltöttem,meg a kávét is magamnak,persze.
Boldog nagykorúságot Öcsy!

Isten éltessen téged is (ugyanebben a cipőben járok)! Hajnali hármas indulás? Az kemény...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 02:51

Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját
Szép napot
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját

Szép napot

Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Szép napot

Szép napot

Kukucs
Mindenkit elfujr a szél ??? Kv készlet frissítve.... tea kihült..... bundaskenyér nem is vót.....

ebéd utáni Kv bekészítve
Napocska azért süt felénk
igaz kicsit szeles az idő
dea forró kövek este várnak

Jó reggelt! A péntekistáknak ma nincs kifogás, minden adott egy vidám naphoz.
Kicsit esik, kicsit hűvösebb az idő... Na de ez mind mellékes, a menyecske legyen tüzes és a punci forró
Kicsit esik, kicsit hűvösebb az idő... Na de ez mind mellékes, a menyecske legyen tüzes és a punci forró

kukucs
2 nap kiesett
de frissítem a kv készletet .... néha elkell csábulni a szénhidráttól....... csokoládé nagyon hasznos szerintem :9 es az csak saláta.....

Jó reggelt! Kávéra fel, kispénteki őrület.
Ma praktikus az esernyő, ha sétakávézást tervezett valaki.
Én saját döntésem alapján próbáltam elhagyni a szénhidrátokat. Csak jó mellékhatása van. A rossz az lenne, hogy nem ehetek olyasmit ami nem jó nekem?! Úgyhogy lassan egy éve a pörkölt és a sült csülökféle tart életben, na meg a szalonna
Szép napot
Ma praktikus az esernyő, ha sétakávézást tervezett valaki.
Én saját döntésem alapján próbáltam elhagyni a szénhidrátokat. Csak jó mellékhatása van. A rossz az lenne, hogy nem ehetek olyasmit ami nem jó nekem?! Úgyhogy lassan egy éve a pörkölt és a sült csülökféle tart életben, na meg a szalonna

Szép napot

Hajjaj, igen, ez ismerős - mármint szénhidrátcsökkentés.
A kávé pedig alap, önmagában is isteni finom dolog. Együtt meg jó alap a kávézás egy jó beszélgetéshez.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 24. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 24. szerda 06:38

Jó reggelt és vidám szerdát!
A bundás kenyeret én is nagyon szeretem, bár mostanság leszokóban vagyok a szénhidrátokról, így a kenyér is ritka. De a bundát továbbra is fogyasztom szalonnával és hagymával
A kávé továbbra is alap élelmiszer és élvezeti forrás, kapcsolat építő tevékenység forrása.
Kávézunk?
A bundás kenyeret én is nagyon szeretem, bár mostanság leszokóban vagyok a szénhidrátokról, így a kenyér is ritka. De a bundát továbbra is fogyasztom szalonnával és hagymával

A kávé továbbra is alap élelmiszer és élvezeti forrás, kapcsolat építő tevékenység forrása.
Kávézunk?

Jó reggelt és vidám szerdát!
Kávézunk?

Kávézunk?

Remek napot!
Kicsit engem is nagyon magával ragadtak a melós napok,nem mondom hogy én nem kedvelem valamilyen szinten a munkámat,de azért abbahagyni jobban szeretem
512,a legjobb helyen jársz,itt mindenki bundáskenyér kedvelő
Kicsit engem is nagyon magával ragadtak a melós napok,nem mondom hogy én nem kedvelem valamilyen szinten a munkámat,de azért abbahagyni jobban szeretem

512,a legjobb helyen jársz,itt mindenki bundáskenyér kedvelő

No, egy jó bundáskenyérre én bármikor vevő lennék
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 23:02

kukucs qva hétfő asszem nem marad el de ,hogy könnyebbé tegyem nektek regggelre a kv mellé tea is készül..... és bundáskenyér is !! Kv bekészítve!!!

kukucs qva hétfő asszem nem marad el de ,hogy könnyebbé tegyem nektek regggelre a kv mellé tea is készül..... és bundáskenyér is !! Kv bekészítve!!!

Abszolút igazad van, én is abban hiszek, hogy vannak itt még hozzánk hasonló párok. A kihívás abban van, hogy megtaláljuk egymást, megtaláljuk őket. És még utána is nagyon sok részletnek kell stimmelnie, kell a szimpátia, a hasonló látásmód (nem csak a swingerezést illetően). Illetve a mostani rohanó életmód sem kedvez a minőségi kapcsolódásnak és kikapcsolódásnak együtt. Persze, mondhatjuk azt, hogy arra van időd, amire időt szánsz, és ebben van is igazság. Minden esetre mi nem adjuk fel a dolgot.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 06:13

Szia 512. Az adatlapodat olvasva az amerikai kutatás és az eredménye jutott eszembe, a Kultúrális Kreatívok. Sok különálló gondolkodó ember aki azt gondolja, másként és elszigetelve látja a világot. Aztán kiderült, hogy nagyon sok ilyen gondolkodó van. Szóval sok olyan pár van itt is, akik a minőségi kapcsolódásban hisznek és nem adják alább.
Szia 512. Az adatlapodat olvasva az amerikai kutatás és az eredménye jutott eszembe, a Kultúrális Kreatívok. Sok különálló gondolkodó ember aki azt gondolja, másként és elszigetelve látja a világot. Aztán kiderült, hogy nagyon sok ilyen gondolkodó van. Szóval sok olyan pár van itt is, akik a minőségi kapcsolódásban hisznek és nem adják alább.
Jó reggelt! Kávé stoppolva. A franc se tudja, minek keltem megint ilyen korán.
Vidám vasárnapot
Vidám vasárnapot