Jó estét
Éjjeli kv bekészítve!

Jó reggelt! Üdvözlöm Gézavilág lakóit! Igyunk egy kávét erre az alkalomra.
Aztán meg legyen szép napotok
Aztán meg legyen szép napotok

Végre péntek
18.00 tól enyém a világ
kv estére bekészítve!!!

Jó reggelt, vidám hétfőt! Tudom, nem kedvenc nap, de a sötétség nélkül a világosság sem lenne. Valahol csak el kell kezdeni ezt a hetet is. Milyen jó, hogy nem tizennégy lett. Dolgozhatnánk 10 napot a 4 pihenő napig. Vagy 20 nap meló és 8 nap pihi.
Szép napot.
Szép napot.

Jó reggelt! Kitartás Géza, helyetted is nem dolgozunk
Tegnap dolgozós program volt nekem is.
Ez a reggeli megindulás megfontoltabb nekem is, érzem a csontjaimban, hogy van múltam. És szerencsére még emlékszem is rá
Szép napot! Csajsziknak puszi

Ez a reggeli megindulás megfontoltabb nekem is, érzem a csontjaimban, hogy van múltam. És szerencsére még emlékszem is rá

Szép napot! Csajsziknak puszi

Jó reggelt!! Kv frissítve ! Ne dolgozzatok Ti se sokat ma :( Legyen szép napotok....
Napot!
A felkeléssel vannak még nehézségeim....
Még az ébredés ébresztő nélkül csak-csak..viszont utána a "rendszer" elég nehezen áll be.
Seráfütty,majd gyakorlom.
A felkeléssel vannak még nehézségeim....

Jó reggelt! Ma se felejtsetek el felkelni, a legjobb napok így kezdődnek. És egy jó kávéval. Persze lenne még ötletem
Szép napot

Jó reggelt!!Kv frissítve

Jó reggelt, kispénteki üdvözlet! Na meg a jó kávés pillanatok

kv ismét frissítve...

Jó reggelt! Vidám vasárnapot, egy jó kávé már adott hozzá
A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból
Ma pihenős napom van, talán utolérem magam kicsit a ház körüli dolgaimmal. Szóval ha beugranátok egy jó kávéra

A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból

Vidámat! Zajlik a hétvége
Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad

Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad

Jó reggelt! Lányok? Ki kéri ágyba kávét? Vagy mást? Szeretjük hallani mire vágytok, ne mindig a kitalálós játékot játszunk.
Jó reggelt, péntek? Érdekel valakit? Irány a Balaton, 11 körül integetek Crazy.
Kávé szünetet azért tartsatok
Kávé szünetet azért tartsatok

Csuda napot!
Én is megvagyok,jelenlétit visszamenőleg is kitöltöttem,meg a kávét is magamnak,persze.
Boldog nagykorúságot Öcsy!
Én is megvagyok,jelenlétit visszamenőleg is kitöltöttem,meg a kávét is magamnak,persze.
Boldog nagykorúságot Öcsy!

Isten éltessen téged is (ugyanebben a cipőben járok)! Hajnali hármas indulás? Az kemény...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 02:51

Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját
Szép napot
Minden ki jól van, jól és hasznosan telt a hétvége? Én összehívtam a cimborákat és ittunk egyet a fél évszázadomra. A foglalkozás elérte a célját

Szép napot

Jó reggelt! Összebújós az idő... No meg kávézós is. Lassan indulok, csak gondoltam kitöltöm a jelenlétit.
Szép napot

Szép napot

Kukucs
Mindenkit elfujr a szél ??? Kv készlet frissítve.... tea kihült..... bundaskenyér nem is vót.....