6 óra??? Külföldön vagy? Az ország másik feléből, 350 km-ről nem egész 3 óra 15 perc alatt hazaértem pénteken! Pedig szakadt az eső.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 14:52

"hófúúúúvást " ? Meg akkor is ha meg hat ora ut all elötted,es te kell vezess ?
Gondolni azokra is kik uton vannak,nem a jo meleg nappaliban !

Gondolni azokra is kik uton vannak,nem a jo meleg nappaliban !

Na jól van. Itt az én verzióm:
Bárhol, ahol lehetőséged van rá és nem veszélyezteted az autód és környezeted, minél gyakrabban driftelj, pörgesd, csúsztasd, aztán próbálj meg korrigálni.
Szart se ér az óvatosság, ha megcsúszol és fogalmad nincs hogy hozd ki belőle, esetleg hibás reakcióval többet ártassz.
Jó, ha előre ismered a kocsidat, hogy hol, mikor, hogyan szokott megcsúszni.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:29
Bárhol, ahol lehetőséged van rá és nem veszélyezteted az autód és környezeted, minél gyakrabban driftelj, pörgesd, csúsztasd, aztán próbálj meg korrigálni.
Szart se ér az óvatosság, ha megcsúszol és fogalmad nincs hogy hozd ki belőle, esetleg hibás reakcióval többet ártassz.

Hát ezt tényleg fogadd meg Wilika!
Sok igazságot ír Hipp...bár néha a rutin is weszélyes...főleg ha megszokott sűrűn jársz egy úton...wolt,hogy jégre szaladtam egy 90fokos kanyar elött és igencsaak kellett gépészkednem,hogy ne árok legyen az út wége...pedig ezerszer jártam arra...ennyit mondjuk az alattomos jégről...ettől függetlenül az első pár hétben ha leesik a hó,szeretem táncoltatni az ajutó farát...majd a riska is megtapasztalja...
Sok igazságot ír Hipp...bár néha a rutin is weszélyes...főleg ha megszokott sűrűn jársz egy úton...wolt,hogy jégre szaladtam egy 90fokos kanyar elött és igencsaak kellett gépészkednem,hogy ne árok legyen az út wége...pedig ezerszer jártam arra...ennyit mondjuk az alattomos jégről...ettől függetlenül az első pár hétben ha leesik a hó,szeretem táncoltatni az ajutó farát...majd a riska is megtapasztalja...

Helyes Joel!
Nekem a mostani már a fenekem alatt van tíz éve, ismerem minden rezdülését, nagyon fontos, minden kocsinak lelke van, mint egy nőnek. És mind más......... (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 18:43
Nekem a mostani már a fenekem alatt van tíz éve, ismerem minden rezdülését, nagyon fontos, minden kocsinak lelke van, mint egy nőnek. És mind más......... (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép jó estét mindenkinek,HIPP gratula,Tom egy úriember,gyuriékkal együtt
Prunne meg persze hogy ideges a könyvektől egy sem erotikus regény
Nálunk is szakad a hó,de sbaj a gyerkőcök legalább örülnek neki

egyszer mentem jeges úton, enyhe lejtőn, közel a stoptáblás kereszteződéshez...velem a két kölyök...és az autó, na jó, szóval a suzuki elindult a járdasziget felé...fúbazzz, mondom magamban...eszembe jutott, amit a fejünkbe vernek, és rákormányoztam...hihetetlen, hogy tényleg működik ez a rákormányzásos izééé...egyébként én is szeretek vezetni, bár annyira nem a havas-jegesen
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mikor tanultam vezetni még egy skoda 120on az oktató mindig arra tanitott sanyikám nem az elindulás,hajtás a lényeg a megállás az művészet,jelzem decemberben tanultam vezetni,és sok igazság volt ebbe a mondatban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:51

egyszer mentem jeges úton, enyhe lejtőn, közel a stoptáblás kereszteződéshez...velem a két kölyök...és az autó, na jó, szóval a suzuki elindult a járdasziget felé...fúbazzz, mondom magamban...eszembe jutott, amit a fejünkbe vernek, és rákormányoztam...hihetetlen, hogy tényleg működik ez a rákormányzásos izééé...egyébként én is szeretek vezetni, bár annyira nem a havas-jegesen
Drága hugicám fogadd meg a tanácsomat, a lejtőn meg lehet állni, mégha jeges is, csak vigyázni kell hol akarsz megállni. Én tudom én már csúsztam, csúszok.......
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:48

nah...gondolhatod, hogy az erotikus regényeim kaptak először helyet a polcon
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:48

ez gondolom nekem szólt
vagy má' sanyisanyi is meleg?
asztakurva...hogy hullámoznak a nappaliban a hormonok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:56

Törölt felhasználó (94621)

Drága hugicám fogadd meg a tanácsomat, a lejtőn meg lehet állni, mégha jeges is, csak vigyázni kell hol akarsz megállni. Én tudom én már csúsztam, csúszok.......
meg a válasz is ment az e-mailra.
ja röhögnöm kellett, hogy te, a fantáziadús nőcemély nem veszi a lapot.......én b@sztam el, mert nevethetnékem volt és rossz helyre címeztem.
entschuldige bitte...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:58
ja röhögnöm kellett, hogy te, a fantáziadús nőcemély nem veszi a lapot.......én b@sztam el, mert nevethetnékem volt és rossz helyre címeztem.
entschuldige bitte...... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ez gondolom nekem szólt
vagy má' sanyisanyi is meleg?

Ez így igaz,hogy elhagyatott helyen kell ...kell gyakorolni...de ha elolwasod Wilika hsz-ét...nm elhagyatott hely wan írwa...puszika!!!
Csatlakozom a homoklánba...de csak Hipp miatt...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

húúúú, de melegem van vazzzeg!!!
(de szeretem a meleget, főleg télen...
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:08

Ez így igaz,hogy elhagyatott helyen kell ...kell gyakorolni...de ha elolwasod Wilika hsz-ét...nm elhagyatott hely wan írwa...puszika!!!

Én elköszönök, elég volt mára a hülyéskedésből.
Tündérke legyen szép az álmod és kívánom, hogy teljesüljön!
Tündérke legyen szép az álmod és kívánom, hogy teljesüljön!

Tom! Van egy erdész haverom, tudok olcsóbban fát szerezni a kandallódba!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:25

)

hol barátkoztatok össze? a magaslesen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:35

Törölt felhasználó (94621)

Tom! Van egy erdész haverom, tudok olcsóbban fát szerezni a kandallódba!

semmi kifogásom a meleg ellen, csak legalább 1 hideg, de ezzel együtt érzéki NŐ legyen a összevágni-dugni való tűzelőanyag között!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

További szép jó estétt mindenkinek egy hétig nem leszek
Drága prunne a szappanoperás topic
,ha haza jövök és lesz időm énnrám számithaszt mint egy szereplőre aki igaz ritkán lesz de lesz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága prunne a szappanoperás topic

Nah...tessék...mondtam ééén...
A csajok mindzsó kiakadnak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:25

A csajok mindzsó kiakadnak...

)

Elhagyatott helyről csak Te beszéltél barátom!
Vidéken nem ér egymásba a farka minden autósnak. Simán megteszi egy nagyobb kereszteződés, tér, parkoló, vagy bárhol, ahol letaposták a havat, vagy 4x4-el még az se kell.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:08
Vidéken nem ér egymásba a farka minden autósnak. Simán megteszi egy nagyobb kereszteződés, tér, parkoló, vagy bárhol, ahol letaposták a havat, vagy 4x4-el még az se kell.

Ha már lehet választani, inkább hideg legyen, mint meleg...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:44

semmi kifogásom a meleg ellen, csak legalább 1 hideg, de ezzel együtt érzéki NŐ legyen a összevágni-dugni való tűzelőanyag között!