aszondod, hogy zelli= willy???
fúbazzzz..lehet, hogy igen??? de akkor én láttam zellit a bulin...vagy az willy volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:28

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok szép reggelt!
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Szervusztok szép reggelt!
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:14
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Tehát Willy barátom a volánnal és a fékkel úgy bánj télen mint a szűzlánnyal.
öhm... amikor váltom szegényt akkor még tapossam is erősen mint a kuplungot? brutális ötleteid vannak hipp... nem tetszenek...
öhm... amikor váltom szegényt akkor még tapossam is erősen mint a kuplungot? brutális ötleteid vannak hipp... nem tetszenek...
Nadejó,hogy wisszaugrottam...a Te WIPPED...az kell...személyesen?hmm...
...nah...most legalább mosolyogwa menek dolgozni...mint akit b@xni wisznek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:18

ejh gyuri...a fiú vip tagoknak én adom át személyesen a tagsági igazolványt
..nos? így sem kell?

ejh gyuri...a fiú vip tagoknak én adom át személyesen a tagsági igazolványt
..nos? így sem kell?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:11

jóóó breggelt!
Zelli:-köcce de nekem nm kő a WIP tagság...mit csináljak wéle...nm használom én aztat...
Menni kő dódózóba...wagy ezt mintha már írtam wóna...nm?.,..
Legyetek jók...majd ebédkor!hüpp
Zelli:-köcce de nekem nm kő a WIP tagság...mit csináljak wéle...nm használom én aztat...

jóóó breggelt!

Te Mocsok!
Mit kezdjek a fotóddal?
Nekem fontos a realitás!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:37

Mit kezdjek a fotóddal?

Nekem fontos a realitás!

na-na!
hogy jár az relatív!
csak én járok nektek, főleg a Lányoknak!
Neked is!
a VIP csak jutalomként adható
ha jól emlékszem, akkor az egyik kerek számnál a pucér képemet kapták a Lányok 5 percre, de ez már elcsépelt és unalmas jutalom még nektek is!
viszont a 20 ezernél, az ügyes (és amennyiben NŐ-ről van szó) megkaphatja egyik gecitől hemzsegő fotómat...
,
de fiúnak megint csak VIP-et fogok felajánlani!
hogy jár az relatív!
Neked is!

ha jól emlékszem, akkor az egyik kerek számnál a pucér képemet kapták a Lányok 5 percre, de ez már elcsépelt és unalmas jutalom még nektek is!

viszont a 20 ezernél, az ügyes (és amennyiben NŐ-ről van szó) megkaphatja egyik gecitől hemzsegő fotómat...

na-na!
hogy jár az relatív!
Neked is!
,
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:19
hogy jár az relatív!
Neked is!

Drága Fiúk!
Talán bele kellene gondolnotok, hogy miért jár kevés lány mostanság a nappaliba!
Surdikám, most nincs igazad, nem mi rúgunk ki Titeket!
Ti Minket!
Tudtam, hogy a 15000.-től is elvesztitek az eszeteket!
Itt voltam múltkor is, de direkt nem csaptam le rá, most sem! Gyurcikámnak tényleg jár a VIP!
Bár, már bánom, mert a 10000-es fődíjra le kellett volna csapnom.
Ja és Enyém volt az 5000, 13000, de említésre se méltó!
Talán bele kellene gondolnotok, hogy miért jár kevés lány mostanság a nappaliba!
Ti Minket!
Itt voltam múltkor is, de direkt nem csaptam le rá, most sem! Gyurcikámnak tényleg jár a VIP!

"haggyámá!" azt sem tudom, hogy bontottal hogyan kel, nemhogy frissel... eeeeerrh...
viszont kedvenc szólásom;
"...naa, csak finoman, érzékkel...
...mintha lovat b_sznál!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:18
viszont kedvenc szólásom;
"...naa, csak finoman, érzékkel...
...mintha lovat b_sznál!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

jesszus wilika! eszedbe ne jusson télen erősen taposni a féket...főleg csúszóson ne!
lassan, finoman nyomd be...érzéssel
mint egy szűzlánynak

Talán nem kellene a lelkekkel is játszani!
De Én Rád aranyos Gyurcikám, nem tudok haragudni!
Sőt, szeretlek, mert egy őszinte, aranyos, kedvemrevaló ember vagy! Szívesen felajánlom Neked a VIP-tagságomat is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:25

De Én Rád aranyos Gyurcikám, nem tudok haragudni!
Sőt, szeretlek, mert egy őszinte, aranyos, kedvemrevaló ember vagy! Szívesen felajánlom Neked a VIP-tagságomat is!

Nem nekem jár a WIP kicsim...Hippnek!
De senki nm tudta mi lesz a nyeremény...aztatat Tom fönöx ajánlotta fel...
Pusszanat...mibajod?...senki nm akar kirúgni semmilyen csajszit...nm értelek...

hálistennek eléggé el volt hagyatva, egy üdülőterület szélén volt.
Haver egy kicsit nagyobb swunggal ment, én meg próbáltam lépést tartani vele, bár inkább lemaradoztam, lévén, hogy sötét volt, és szűk, kanyargós (dunaparti üdülőcskék) utakon mentünk.
Haver befordult a hondájával, én meg nyomában anyám saxojával. Éreztem, hogy riszál a kocsi, de egy ponton szépen elindult végre. Előttem meg haver megy... megy... csúszik... lassan... csúszik tovább... bemászik az árokba a kocsi... és szépen megtelepszik... megállok mögöttük, kiszállok, odasétálok az autóhoz, megvárom míg kikászálódnak.
Szerencsére haverunk kijött a farmjukról a 4X4-es ford ranger-rel és azzal kis szenvedés mellett kiráncigáltuk. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:08
Haver egy kicsit nagyobb swunggal ment, én meg próbáltam lépést tartani vele, bár inkább lemaradoztam, lévén, hogy sötét volt, és szűk, kanyargós (dunaparti üdülőcskék) utakon mentünk.
Haver befordult a hondájával, én meg nyomában anyám saxojával. Éreztem, hogy riszál a kocsi, de egy ponton szépen elindult végre. Előttem meg haver megy... megy... csúszik... lassan... csúszik tovább... bemászik az árokba a kocsi... és szépen megtelepszik... megállok mögöttük, kiszállok, odasétálok az autóhoz, megvárom míg kikászálódnak.
Szerencsére haverunk kijött a farmjukról a 4X4-es ford ranger-rel és azzal kis szenvedés mellett kiráncigáltuk. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így igaz,hogy elhagyatott helyen kell ...kell gyakorolni...de ha elolwasod Wilika hsz-ét...nm elhagyatott hely wan írwa...puszika!!!
Csatlakozom a homoklánba...de csak Hipp miatt...

Nem nekem jár a WIP kicsim...Hippnek!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:19

Drága Fiúk!
Ti Minket!
Ti Minket!

Drága Fiúk!
Ti Minket!
Ti Minket!

jesszus wilika! eszedbe ne jusson télen erősen taposni a féket...főleg csúszóson ne!
mint egy szűzlánynak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 23:14

Törölt felhasználó (24620)

öhm... amikor váltom szegényt akkor még tapossam is erősen mint a kuplungot? brutális ötleteid vannak hipp... nem tetszenek... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 17:22
öhm... amikor váltom szegényt akkor még tapossam is erősen mint a kuplungot? brutális ötleteid vannak hipp... nem tetszenek... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Igen mindenki megpróbál megfontoltan autózni, természetesen autó és autó között nagy a küönbség. De nagyon fontos a rutin, nyáron ez nem látszik annyira. Sok-sok kilómétert kell vezetni ahhoz, hogy az ember rutinosnak mondja magát. Én már 15x biztosan körbementem volna az egyenlítőn, Gyuri barátunk pedig fiatal kora ellenére talán már 20x is. De az óvatosság az nem árt sohasem, erre is csak egypár komoly esemény után jön rá az ember. (sajnos volt benne részem, de ez hozzátartozik az autózáshoz, bár nem szükségszerűen)
hehe...én sok évszakot átölelően tanultam vezetni
nyáron vizsgáztam ezer fokban elméletből...aztán decemberben meg is kaptam a jogsimat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:59

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Én is télen tanultam vezetni, és az oktatóm az első órák egyikén azt mondta a jeges gyakorlópályán, hogy menjek gyorsan, aztán amikor szól, tapossak bele a fékbe. Tudtam, hogy ez durva lesz, de hát ő mondta.
És tényleg durván csúszott összevissza, aztán megmutatta a rákormányzást.
Sokat írtatok, most nem tudom visszaolvasni, pedig érdekesnek tűnik.
Szép álmokat!
Én is télen tanultam vezetni, és az oktatóm az első órák egyikén azt mondta a jeges gyakorlópályán, hogy menjek gyorsan, aztán amikor szól, tapossak bele a fékbe. Tudtam, hogy ez durva lesz, de hát ő mondta.
Szép álmokat!
Jó estét!
Szép álmokat! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 19:54
Szép álmokat! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mikor tanultam vezetni még egy skoda 120on az oktató mindig arra tanitott sanyikám nem az elindulás,hajtás a lényeg a megállás az művészet,jelzem decemberben tanultam vezetni,és sok igazság volt ebbe a mondatban

Ha már lehet választani, inkább hideg legyen, mint meleg...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:44

semmi kifogásom a meleg ellen, csak legalább 1 hideg, de ezzel együtt érzéki NŐ legyen a összevágni-dugni való tűzelőanyag között!

Elhagyatott helyről csak Te beszéltél barátom!
Vidéken nem ér egymásba a farka minden autósnak. Simán megteszi egy nagyobb kereszteződés, tér, parkoló, vagy bárhol, ahol letaposták a havat, vagy 4x4-el még az se kell.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:08
Vidéken nem ér egymásba a farka minden autósnak. Simán megteszi egy nagyobb kereszteződés, tér, parkoló, vagy bárhol, ahol letaposták a havat, vagy 4x4-el még az se kell.

Ez így igaz,hogy elhagyatott helyen kell ...kell gyakorolni...de ha elolwasod Wilika hsz-ét...nm elhagyatott hely wan írwa...puszika!!!

Nah...tessék...mondtam ééén...
A csajok mindzsó kiakadnak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 11. vasárnap 20:25

A csajok mindzsó kiakadnak...

húúúú, de melegem van vazzzeg!!!
(de szeretem a meleget, főleg télen...
)

További szép jó estétt mindenkinek egy hétig nem leszek
Drága prunne a szappanoperás topic
,ha haza jövök és lesz időm énnrám számithaszt mint egy szereplőre aki igaz ritkán lesz de lesz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 11. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Drága prunne a szappanoperás topic