Jó napot mindenkinek! Van itt valaki?
Ma kaptam egy levelet, közzé teszem:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért, és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!
Üdv,
Labor"
ne vedd a szívedre!
willy szeret poénkodni, és mivel személyesen is ismerem, ezért biztosíthatlak arról, hogy nincs benne rossz szándék/indulat a fiatalos csippkelődésen kívül! valóban félreértetted!
persze ettől még = lehet akár zellivel is ...
VIP tagságod intézése folyamatban van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 07:28
willy szeret poénkodni, és mivel személyesen is ismerem, ezért biztosíthatlak arról, hogy nincs benne rossz szándék/indulat a fiatalos csippkelődésen kívül! valóban félreértetted!
persze ettől még = lehet akár zellivel is ...

VIP tagságod intézése folyamatban van!

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok szép reggelt!
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
Na Willy én akármit mondok te mindenbe belekötsz.
Nem tudom mi ebben a brutális, nehogy már te adj nekem tanácsot vezetésből, a jogosítványom 2x olyan idős mint te, és a hátam mögött lévő kb.600 ezer km is jelent talán valamit. De én vagyok a fasz, egyáltalán miért foglalkozom veled. Lassan hasonlítasz valakire, mindent, mindenkinél jobban tudsz. Ezentúl kerülni foglak.
hessss a vicc topicba Te őrült!!!
(nagyon jó! rég hallottam ehhez hasonló poént!)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:03

"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Üdv,
Labor"
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Üdv,
Labor"

Kösz, hogy maradhat itt, legalább felvidul ki ide benéz.
Ma délelőtt kicsit a proszektúrára emlékeztet ez a nappali.

hessss a vicc topicba Te őrült!!!

Hello!
Ez itt a gégészet, nem patológia!
Itt lehet díszlexikonokat, meg identitászavarokat összeszedni! Ugye Willy?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:48
Átmentem!

Az jó! Gégetükrözést, locsolást, speciális szerszámmal nagy mennyiségben is, vállalok.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:59

Hello!

Na, sziasztok. Jól el voltam ma

Basssz..miwanma???...sztrájk...de hülye szó...alig bírtam leírni...
Bár ebben a zidőben lehet mindenki aluszékony és aluszik...

Én igazoltan vagyok távol. Vendégeink lesznek és a lakást suvickoltam.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:11
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

nem,
csak a lányok takarítanak a nappaliban!
(mintha Pillécskét látnám szorgoskodni, de ki lehet ez a lusta nappalis pasi???)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 16:11
(mintha Pillécskét látnám szorgoskodni, de ki lehet ez a lusta nappalis pasi???)

Az se rossz időtöltés...lakás suwickolás...nm irigyellek...
A wendégeskedés az mán jóó...főleg ha jóó a hangulat...jó szórakozást ha már megjöttek a wendégek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:01

A wendégeskedés az mán jóó...főleg ha jóó a hangulat...jó szórakozást ha már megjöttek a wendégek...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én igazoltan vagyok távol. Vendégeink lesznek és a lakást suvickoltam.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit.
Meg K.A.-nál kötözködök kicsit.

Mi nm az tuti...

nem,

ÚÚÚÚÚdehüüülyeeee....
Én speciel beküldtem a kért mennyiségű vért, de mivel sz.rok a melóra, így azt megfelelő mennyiséggel prezentáltam...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 12:03

Én speciel beküldtem a kért mennyiségű vért, de mivel sz.rok a melóra, így azt megfelelő mennyiséggel prezentáltam...

"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Üdv,
Labor"
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Üdv,
Labor"
izmos!!!! XD XD XD
azigen...
jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 17:08
...szerintem Wilika...Ő ilen sowány és izmos...
Mi nm az tuti...

jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi nm az tuti...

Húha!
Jó lesz, ha kapaszkodsz, mert marha erős szelek fújnak mostanában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 19:44
Jó lesz, ha kapaszkodsz, mert marha erős szelek fújnak mostanában.

Törölt felhasználó (24620)

izmos!!!! XD XD XD
azigen...
jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek...

jó lenne. halljátok, 178cm/54 kilóból rengeteg a zsír... na az izommennyiséget sejthetitek...
Jóéjszakát mindenkinek!

Kicsit magasabb wagy mint Bruce Lee...de Ő is nagyon erős bácsi wót...
Ne hallgass a Halasra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne hallgass a Halasra...

izmos!!!! XD XD XD
azigen...

Szeeebusz Hipp...álmodj jó szőrös punikáról...akár többről is eccerrre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 20:36

Törölt felhasználó (94621)

Jóéjszakát mindenkinek!

Ne bántsátok willyt!

izmos!!!! XD XD XD
azigen...

Ok Gyuri!
Most kapcsolom ki a gépet, még jó, hogy visszanéztem ide. Többről is egyszerre? na wazze, az már egy szőrmeüzlet, elég nekem egy is, de azt nagyon........jóccakát! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 12. hétfő 20:55
Most kapcsolom ki a gépet, még jó, hogy visszanéztem ide. Többről is egyszerre? na wazze, az már egy szőrmeüzlet, elég nekem egy is, de azt nagyon........jóccakát! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 12. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeeebusz Hipp...álmodj jó szőrös punikáról...akár többről is eccerrre...