Napot!
Végre kezd az időjárás megint évszaknak megfelelően viselkedni
Mindenki jól van?
Végre kezd az időjárás megint évszaknak megfelelően viselkedni
Mindenki jól van?
Szép szombat reggelt mindenkinek kv bekészítve !!!aki esetleg nem autózikcsináljon
fo
!!!! legyetek résen ha tudtok fiúk!!!!
alf
rr alf
al alf
t bort
Tényleg egy ilyen hét! De sebaj! A munkánk meg fogja hozni a gyümölcsét! Vagy nem, de attól mi jól fogjuk érezni egymást! Mi most Felvidéket rohamozzuk meg! Szép napot!
Ez egy ilyen hét, megint korán kelés. Kávé, aztán kávé és irány a vadnyugat
Ismét korán keltünk. Kávé és start melózni.
Jó reggelt... khm, akarom mondani délutánt
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
A hét elejét Zalában töltöttem, így a torna is kimaradt. Ha lesz erő akkor este talán... Kávé frissítve a betérőknek, éjszakásoknak.
Jó reggelt és reggelit mindenkinek! Még kávé nem volt, de a tornán már közösen túl vagyunk! Indulhat a napi meló!
Szép estét a reggeli kv bekészítve!!
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Holnap végre forró kövek várnak
Legyetek résen ha tudtok....
Napot!
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Ahogy elnézem az időjárást,nem csak hali,de a hó sem lenne meglepő,ilyen éles váltások után
Jó kávét is mindenkinek
Halihó!
Jó reggelt mindenki! Induljon a hét de sajna most a reggeli torna kimarad! Kicsit bealudtunk a fergeteges hétvége után!
Jó reggelt kívánok, persze később, mert még mindenki alszik
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.
Szép napot
Papucsban csendben lefőztem egy kávét, vidéki meló van oszt korán kell indulni. A friss áru bekészítve, mozgásérzékelős, amint meglát egy álmos arcot indítja a masinát.Szép napot
Szép vasárnapot mindenkinek.
Mikor kihez, de van mikor mindkettőnkhöz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2026. 05. 09. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 10:04
Napot!
Én pont így tettem,a kávé volt az első
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Csuda hétvégét nektek is Puszinyusziéķ.(Amúgy a páros melyik tagjához van szerencsénk?)
Napot!

GG-ufsz

Abrilla