szolgálati közlemény: minden mára tett igéretem halasztva holnapra!
most rohanás!
Sziasztok!
most rohanás!
Sziasztok!

Büntetéééééééés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 13:29

Törölt felhasználó (24620)

nah...
meg fogtok verni, de...
most tonhalas palacsintát csináltam... természetesen fokhagymás túró van rajta...
...és baromi finom.
meg fogtok verni, de...
most tonhalas palacsintát csináltam... természetesen fokhagymás túró van rajta...
...és baromi finom.
Miért adnak olyan magassarkút a nőre, hogy elbotoljon benne?
Egyá'talán a f_szé' ke' neki olyan hosszú láb amitől szédül a magosban! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 11:51
Egyá'talán a f_szé' ke' neki olyan hosszú láb amitől szédül a magosban! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mikor a fórumba beszúrható képeket keresgélek a neten, bele szoktam botlani olyan képekbe, amelyek elgondolkodtatnak vagy meglepnek. Felvetődnek bennem kérdések.
Egy ilyen igényes képen miért nem figyelnek arra, hogy kilóg a melltartó cetlije?

Mi értelme lufira ülni?

Vajon van padlófűtés vagy a hideg járólapon kell szegénynek feküdnie?

Hihi, hát ilyen dolgokon szoktam gondolkodni.
Egy ilyen igényes képen miért nem figyelnek arra, hogy kilóg a melltartó cetlije?

Mi értelme lufira ülni?

nah...
meg fogtok verni, de...
...és baromi finom.
meg fogtok verni, de...
...és baromi finom.
Na, pont ezért raktam be a képeket, hogy végre egy férfi felvilágosítson, hogy mit hogyan kell nézni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:31

sztem férfinál lehet én is illent gondolnék, de hát nem szokom ffi fotókat lesnyi!
észre se vettem a cetlit! csak egy kívánatos segget!
észre se vettem a lufit, csak egy szopós szájat!
mé magas sarkúba van a nő?
a hideg padlótól + hegyes lesz a bimbaja! ha nem hiszed próbáld ki! de az eredményről fotoillusztrációt kérek!
a hideg padlótól + hegyes lesz a bimbaja! ha nem hiszed próbáld ki! de az eredményről fotoillusztrációt kérek!

jaja, sütést csakis én! ha nem én süthetem, akkor már nem is olyan jó.
Én nem szeretem az ilyen predesztinatív dolgokat, mint hogy ízesítést rakni a palacsintába. Most keverjek ki két adagot külön, azért, hogy esetleg egyem egy fahéjasat 10 sajtos után? Nemáááááá
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 13:03
Én nem szeretem az ilyen predesztinatív dolgokat, mint hogy ízesítést rakni a palacsintába. Most keverjek ki két adagot külön, azért, hogy esetleg egyem egy fahéjasat 10 sajtos után? Nemáááááá

én meg szólok a zasszonynak keverje ki a tésztát!
osztán mindég kérdi mit akarok csinálni!
a sütést viszont nem engedem fehérszemélynek!
a tölteléked viszont tuttira finom lehet!
a tölteléked viszont tuttira finom lehet!
tudom, hogy hülye vagyok, hogy folyton oktatni akarom a népet, de annyira bírom, amikor a kismalac rovatban megy a fikázás, oltogatás "ezmiez" "ezmiez" kérdezgetés, mikor csak vissza kéne gurulniuk egy vastagabb kommentig és ott lenne a leírás.
Most pl. a goatsee.cx internetes kultusz (nem tudok erre pontos magyar nevet) apropójából született torta van kint, és mindenki rögtön a buzikra gondol (jó, persze kapcsolatban van vele, csak mindenki rossz embert hibáztat)
Múltkor meg... ehh, de lusta vagyok most leírni...
Most pl. a goatsee.cx internetes kultusz (nem tudok erre pontos magyar nevet) apropójából született torta van kint, és mindenki rögtön a buzikra gondol (jó, persze kapcsolatban van vele, csak mindenki rossz embert hibáztat)
Múltkor meg... ehh, de lusta vagyok most leírni...
én meg szólok a zasszonynak keverje ki a tésztát!
a tölteléked viszont tuttira finom lehet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:55
a tölteléked viszont tuttira finom lehet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

tojás-tej-liszt-szóda aztán sütöm-csókolom!
vazze!

mellikbő tőccsek? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:49

mellikbő tőccsek? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sejtettem...és ezer köcce...tudom,hogy önző a surdi...mindenkit magának akar...
...úgy látom még egy kw-ra sem ülhetek le senkiwel...ha itt wan...

tojás-tej-liszt-szóda aztán sütöm-csókolom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:28

Te lökött! minden sósba kell egy pici cukor, minden édesbe pici só.
simán palacsinta
a tésztájába semmi ízesítés?
surdi nem érteni madarszko!
simán palacsinta

surdi nem érteni madarszko!
Sejtettem...és ezer köcce...tudom,hogy önző a surdi...mindenkit magának akar...
...úgy látom még egy kw-ra sem ülhetek le senkiwel...ha itt wan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:00

Törölt felhasználó (52127)

elárulok valamit...eredetileg a kávét...azt csak NEKED küldtem...de nem néztem be elötte a másik topicba....
ja,ezt most sugtam Neked...a füledbe,hogy surdi meg ne hallja...tudod..Ö egy önzö dög..
ja,ezt most sugtam Neked...a füledbe,hogy surdi meg ne hallja...tudod..Ö egy önzö dög..

és persze, h Egérke a királylány!
de hisz mi sportrajongók tudjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:34

de hisz mi sportrajongók tudjuk!

"...és beosont a kisegér az egérlyukba..."

"...és beosont a kisegér az egérlyukba..."
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:27

Teeee "dög"!
nem tudok itt lenni és máris mással kokettálsz!
Teeeeeeee
ezért büntetés jár!
mondjuk vesszőzés!

Teeeeeeee
ezért büntetés jár!
mondjuk vesszőzés!
sztem férfinál lehet én is illent gondolnék, de hát nem szokom ffi fotókat lesnyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Mikor a fórumba beszúrható képeket keresgélek a neten, bele szoktam botlani olyan képekbe, amelyek elgondolkodtatnak vagy meglepnek. Felvetődnek bennem kérdések.

Mi értelme lufira ülni?

Mi értelme lufira ülni?

Te lökött! minden sósba kell egy pici cukor, minden édesbe pici só.
simán palacsinta
a tésztájába semmi ízesítés?
surdi nem érteni madarszko! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:04
simán palacsinta

surdi nem érteni madarszko! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

palcsainta, aztán kész. nem cs_szem össze se sóval se cukorral... ki-ki hogyan kívánja, úgy tölti meg később.
Teeee "dög"!
Teeeeeeee
ezért büntetés jár!
mondjuk vesszőzés! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:00

Teeeeeeee
ezért büntetés jár!
mondjuk vesszőzés! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

elárulok valamit...eredetileg a kávét...azt csak NEKED küldtem...de nem néztem be elötte a másik topicba....

Mi értelme lufira ülni?
Há' me' ha kidurranik a hólyag, akkó' maj' csípi nekija pínnáját, aztán sikongat tűle, hogy ju-ju-juj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Há' me' ha kidurranik a hólyag, akkó' maj' csípi nekija pínnáját, aztán sikongat tűle, hogy ju-ju-juj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Mi értelme lufira ülni?

Mi értelme lufira ülni?

palcsainta, aztán kész. nem cs_szem össze se sóval se cukorral... ki-ki hogyan kívánja, úgy tölti meg később.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:20

kicsit kevésnek tűnik benne a hús, de szívesen megkóstolnám!
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!
de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!
ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését
édes/sós az a palacsinta, amibe töltöd? és remélem mocájca kérdésére is válaszoltál, mert tutti megcsinyálom!
királylány!
köszi a kávét és a reggelit!

de aszem smúcig wok!
és megeszem a többiek elől! és úgyis tudom, h nekem hoztad!

ui: akik fotókat kértek üzenem, h -ha lesz időm rá- a mai nap teljesítem a különböző képek küldését
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 08:28

Kedwes királyjány...most rohadtúl bekw-zom...köcce...nagyon elkelt ez már...igaz már egy másik topicba is megkw-ztam de nm problem...
Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...

Surdi ment a mail...az elébb írtam meg...majd még folytatom..wan mirül írnom...

Mi értelme lufira ülni?

Mi értelme lufira ülni?