Ez a monitor mindent kibír kedwesem...
...amúgy se tudnának az itteni bikák leállítani...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 21:46

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

te itt azt írsz nekem, amit csak kibír a monitorod szégyenkezés nélkül

te itt azt írsz nekem, amit csak kibír a monitorod szégyenkezés nélkül
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 21:42

Nah...baxa meg...már egy qwa sütit sem ehetek meg wkiwel??!!
Hahh...még a wégén Pruncikának sem írogathatok csak amit megengedtek...w mi?!Terror wan éééé...itten!

Hahh...még a wégén Pruncikának sem írogathatok csak amit megengedtek...w mi?!Terror wan éééé...itten!

írtam neked hosszú, forró levelet...miért nem arra válaszolsz inkább???
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 21:23

Mi ez a punnyadás???
Dologidőben itt csacsogtok, ilyenkor meg ...
Csak nem azt csináljátok??? Akkor meg van bocsájtva! Legfeljebb azért duzzogok, mert engem kihagytatok!
Csak nem azt csináljátok??? Akkor meg van bocsájtva! Legfeljebb azért duzzogok, mert engem kihagytatok!

Nah...baxa meg...már egy qwa sütit sem ehetek meg wkiwel??!!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ez a punnyadás???

Jóéjszakát mindenkinek!

Te dumálsz??? Ki zabálta fel a sütimet a megyében???
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 12:49

Sejtettem...és ezer köcce...tudom,hogy önző a surdi...mindenkit magának akar...
...úgy látom még egy kw-ra sem ülhetek le senkiwel...ha itt wan...

Jaj de jó, hogy szóltál. Figyelmetlen voltam. Már szóltam is a lánynak, hogy kuporodjon ide megint...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 11:51

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mikor a fórumba beszúrható képeket keresgélek a neten, bele szoktam botlani olyan képekbe, amelyek elgondolkodtatnak vagy meglepnek. Felvetődnek bennem kérdések.
Egy ilyen igényes képen miért nem figyelnek arra, hogy kilóg a melltartó cetlije?

Mi értelme lufira ülni?

Miért adnak olyan magassarkút a nőre, hogy elbotoljon benne?

Vajon van padlófűtés vagy a hideg járólapon kell szegénynek feküdnie?

Hihi, hát ilyen dolgokon szoktam gondolkodni.
Egy ilyen igényes képen miért nem figyelnek arra, hogy kilóg a melltartó cetlije?

Mi értelme lufira ülni?

Miért adnak olyan magassarkút a nőre, hogy elbotoljon benne?

Vajon van padlófűtés vagy a hideg járólapon kell szegénynek feküdnie?

Hihi, hát ilyen dolgokon szoktam gondolkodni.
Szia Pillécske! de ritkán látogatsz meg bennünket!
Szép estét neked. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 19:17
Szép estét neked. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! valaki jelezzen majd nékem, ha eljő a húzás ideje. memóriám véges...

Hogyhogy mi lesz? Elveszted!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 19:27

Van öt percem, és nyertél!! Pillét szeretném (meg)kapni. Csók mindenkinek.....
Talán a jövő héttől már kivehetem a múlt évi szabadságomat. Hogy az ideivel mi lesz?.....
Talán a jövő héttől már kivehetem a múlt évi szabadságomat. Hogy az ideivel mi lesz?.....

Én időben jelzek. Itt a "húzás" ideje
Te mit/kit szeretnél? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 19:17

Te mit/kit szeretnél? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Van öt percem, és nyertél!! Pillét szeretném (meg)kapni. Csók mindenkinek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 16:28

Admin

Hát én azt jól tudom, hogy te Pillét szeretnéd kapni, de majd meglátjuk, hogy kit húzol. Hétfőn közzéteszek egy csomó sorszámot, abból lehet majd válogatni.
Húha, megnéztem a hangulatokban, hogy mi az ábra. Hát, asszem kéne kicsit lassítanod a tempón!
Húha, megnéztem a hangulatokban, hogy mi az ábra. Hát, asszem kéne kicsit lassítanod a tempón!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 09:21
JÁTÉK
Ti is utáltátok az iskolai ajándékozásokat, amikor nevet kellett húzni és ha nem volt szerencsétek, akkor egy majdnem teljesen idegen embernek kellett ajándékot adni?
Arra gondoltam, hogy Mikulás alkalmából feleleveníthetnénk ezt a "béna" hagyományt.
Itt egy lista rólunk.
Adok majd mindenkinek számot, közzéteszem a számokat 26-án, hétfőn, és mindenki "húz" egyet. December 6-a környékén pedig mindenki betesz (hihi) ajándékot a kiválasztottnak a nappaliba. Mivel a lehetőségeink korlátozottak, az ajándék valószínűleg kép, videó, vers, dal, stb. lesz, de szerintem jó móka.
Vélemény?
Szóval a lista:
Anthony
Audrey
BigJoe
Briliáns
Charlotte
Erdőkerülő
Édespille
Gyapoth
Gyuri
Hipp
Jenó
Joel
Katicika
Királylányos
Molly
Moncy
Para
Prune
Sanyi
Sonkás
Surda
Szoni
Tom
Willy
Zelli
Aki látja a nevét a listán de nem akar részt venni, jelezze nekem vasárnapig (25.)
Aki nem látja a nevét a listán, szóljon, ha fel akar kerülni.
Aki látja a nevét a listán, írjon egy jóváhagyó hsz-t.
Puuuussssszzzzz

Admin

Ti is utáltátok az iskolai ajándékozásokat, amikor nevet kellett húzni és ha nem volt szerencsétek, akkor egy majdnem teljesen idegen embernek kellett ajándékot adni?
Arra gondoltam, hogy Mikulás alkalmából feleleveníthetnénk ezt a "béna" hagyományt.

Itt egy lista rólunk.
Adok majd mindenkinek számot, közzéteszem a számokat 26-án, hétfőn, és mindenki "húz" egyet. December 6-a környékén pedig mindenki betesz (hihi) ajándékot a kiválasztottnak a nappaliba. Mivel a lehetőségeink korlátozottak, az ajándék valószínűleg kép, videó, vers, dal, stb. lesz, de szerintem jó móka.
Vélemény?
Szóval a lista:
Anthony
Audrey
BigJoe
Briliáns
Charlotte
Erdőkerülő
Édespille
Gyapoth
Gyuri
Hipp
Jenó
Joel
Katicika
Királylányos
Molly
Moncy
Para
Prune
Sanyi
Sonkás
Surda
Szoni
Tom
Willy
Zelli
Aki látja a nevét a listán de nem akar részt venni, jelezze nekem vasárnapig (25.)
Aki nem látja a nevét a listán, szóljon, ha fel akar kerülni.
Aki látja a nevét a listán, írjon egy jóváhagyó hsz-t.
Puuuussssszzzzz
Persze Gyuri! Charlotte a piros, a játékmester. A játék neve "mindenki fogja meg a a másikét". (egyenlőre csak a kezét)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 18:48
...jók a figurák...Char a piros?
Nemtom miwan...de bazi álmos waok...szerintem ledölök...egy picit..bááár inkább térdelnék Prunci elé...bááár ez is meggondolandó...mert ugye láttam az írásait a "szappanoperába"...hááát nekem aztán nm wízölne a számba...

Nemtom miwan...de bazi álmos waok...szerintem ledölök...egy picit..bááár inkább térdelnék Prunci elé...bááár ez is meggondolandó...mert ugye láttam az írásait a "szappanoperába"...hááát nekem aztán nm wízölne a számba...

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Gyuri!
Itt a csapat, csak mással vannak elfoglalva. (Charlotte most tanítja be a következő játékot)
Itt a csapat, csak mással vannak elfoglalva. (Charlotte most tanítja be a következő játékot)

Szia Gyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 17:48

Nah...mi történt????
Messze még a karácsonyi bewásárlás,hogy illen üres legyen a nappali...
Wilika! Megnézném a fokhagymásos köszönésed....

Nah...mi történt????

úristen... azóta is hány mindenki?
Mmm, fokhagyma, tonhal... most lemegyek az utcára és ráköszönök az első lányra, jó széles vigyorral:
Hhhhhhelló!
Hhhhhhelló!

rossz színészies hangon:
Jaj ne! Úristen, csak azt ne! Jaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 13:34
Jaj ne! Úristen, csak azt ne! Jaj! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Büntetéééééééés!