Asz tennap wót barátom...ma elküldene a hótra...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:44

Tegnap is felkeltettem! És díjjazta!
Mondjuk lehet, hogy 2 nap egymás után már nem lenne őszinte az öröme...

A fütyköse...az wan neki...csak bátran Charlottom...nm így ösmertelek meg...
Te naon perwerz lehetsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:58

Te naon perwerz lehetsz...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sőt egy szakaszon valószínűleg meg is előzne, hogy a fejem egyvonalba kerüljön aaaaa jajhogyismondjam szégyellem leírni is, szóval a fütyijével.
Na, én megyek, elbotorkálok az ágyamig.
Jó éjt, szép álmokat!

Jó éjt, szép álmokat!
Sőt egy szakaszon valószínűleg meg is előzne, hogy a fejem egyvonalba kerüljön aaaaa jajhogyismondjam szégyellem leírni is, szóval a fütyijével.
Jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:26

Jó éjt, szép álmokat! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi simán utolérne majd felkapna és gőzerőwel mászna weled felfelé...a csúúúúcsig...

Tegnap is felkeltettem! És díjjazta!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:40

Jah...pesze...álmodozunk???-....álmodozunk???...felkelted az asszony?!...bizonyára díjazná...hahaha
Jah...pesze...álmodozunk???-....álmodozunk???...felkelted az asszony?!...bizonyára díjazná...hahaha
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:27

Ja! Mert Budán ezt megteheted, de ide a világ végére nem hozzák ki. Nem baj felkeltem a feleségem. Ő isteni pizzákat készít. Ha meg most nem akar sütni, majd csinálunk mást!

Ja! Mert Budán ezt megteheted, de ide a világ végére nem hozzák ki. Nem baj felkeltem a feleségem. Ő isteni pizzákat készít. Ha meg most nem akar sütni, majd csinálunk mást!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:25

Nm kapok hát nm kapok...majd rendelek magamnak...
...egy jóóó csipős mehikóit...

Surdi simán utolérne majd felkapna és gőzerőwel mászna weled felfelé...a csúúúúcsig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:00

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdinak itthagyok egy képet!
A kísérőszöveg: Kövess, bébi, és együtt jutunk fel a csúcsra (vagyis én egy kicsit előbb)
A kísérőszöveg: Kövess, bébi, és együtt jutunk fel a csúcsra (vagyis én egy kicsit előbb)

Nm kapok hát nm kapok...majd rendelek magamnak...
...egy jóóó csipős mehikóit...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:58

Teeeeeeeeeee, Teeeeeee képmutató bólogató János! Ugye most, hogy megmondtam a főnöknek, hogy kell kinéznie 1 pizzának, már Neked is kéne a több sajt mi! Juszt se kapsz (Persze lehet, hogy én se...), egyed ezt a vékony frizbit...

Surdinak itthagyok egy képet!

Jelzem Ők NEM szerepelnek a listában, amit a főnökasszony közzé tett! Honnan tudod, hogy melegek? Ismered őket is?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:47

Ez nagyon faxa...qwa jót röhögtem...Joel!...miwan ha te őket húzod ajándékozásra...de wigyázzz mert ezek meleg ufók...

Teeeeeeeeeee, Teeeeeee képmutató bólogató János! Ugye most, hogy megmondtam a főnöknek, hogy kell kinéznie 1 pizzának, már Neked is kéne a több sajt mi! Juszt se kapsz (Persze lehet, hogy én se...), egyed ezt a vékony frizbit...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:46

Mindenkinek nm jut jány...
...egyefene...ha kell bewállalom surdit...
Jah...fikázol is...mondjuk sajtot én is el tunnék még képzelni rejá...de ajándék lónak...

Jah...fikázol is...mondjuk sajtot én is el tunnék még képzelni rejá...de ajándék lónak...

Ez nagyon faxa...qwa jót röhögtem...Joel!...miwan ha te őket húzod ajándékozásra...de wigyázzz mert ezek meleg ufók...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenkinek nm jut jány...
...egyefene...ha kell bewállalom surdit...
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:40

Mivan? Megint globális melegedés? Te a Surdit akarod húzni?
Hát még ha kötelezővé tennék, én akkor is maradnék a lányoknál!

ezek is új nappalilakóknak jelentkeztek:

(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:38

Mondjad már, hogy mindent fikázok, de vastag tésztával, kevés szósszal és sok sajttal szeretem...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:38

Húúú...fönöx ez király...de ebből mán nm eszek mert rám ragasztják,hogy mindent fölfalok...

Mivan? Megint globális melegedés? Te a Surdit akarod húzni?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 21:58

Jut eszembe...ha a surdit húznám...hajajj...mennyi szép piros ajutót kapna tőlem...

Húúú...fönöx ez király...de ebből mán nm eszek mert rám ragasztják,hogy mindent fölfalok...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 22:01

Jó estét mindenkinek!
kicsit lemaradtam a nappali forgatagáról, de egy kis pihi nekem is jár néha.
holnaptól igyekszem bekapcsolódni.
addig csók és virág a lányoknak

üdv. a fiúknak

üdv. a fiúknak

Jó estét mindenkinek!

üdv. a fiúknak

üdv. a fiúknak

Jut eszembe...ha a surdit húznám...hajajj...mennyi szép piros ajutót kapna tőlem...