mellik is amásik!
a partvis kúra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:30
a partvis kúra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Én meg megtanítalak a kalapkúrára, attól hamar rendbejössz!

ide is beköszönök.sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:30
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Köszönöm szépen...pont kajolni jöttem haza...

Surdi!
Elképzeltelek...ahogy gyerekkorodban nézegeted a csokidat...és azon agyalsz mi legyen a newe...
Úgy látom most röhögös hetem lesz...mondjuk rendesen xarrá fagytam...és még mehetek wissza...brrr...nmsokkedw!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:11
Elképzeltelek...ahogy gyerekkorodban nézegeted a csokidat...és azon agyalsz mi legyen a newe...

Úgy látom most röhögös hetem lesz...mondjuk rendesen xarrá fagytam...és még mehetek wissza...brrr...nmsokkedw!

párdon!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
én is szlengben értettem!
pont azért forog a gyomrom, mert elképzelem, h azt a szivart szívogatjátok!

Ti gyermek/tináger korotokban nem neveztétek el a székletetek alakját?
novazzzzz
jó reggeli beköszönés ez így!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:03

Törölt felhasználó (52127)

most melyikkel is kezdjem...elöször surdi leápol...aztán jöhet az a képeses..de csak akkor..ha az erdökerülö a kozmetikusbácsi

Abberált...
...eztán a gázosok seggét fogod bámulni,hogy felösmersz-ééé???
Makkoscipő...sárga merci...tök jóó ötletei wannak surdinak!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:57

Makkoscipő...sárga merci...tök jóó ötletei wannak surdinak!

Tegnap nem Te voltál 1 bunkernál ajánlat kidolgozás céljából??? Eszembe nem jutott, hogy megnézzem az ürge seggét...Arról felismertelek volna... brrrr...

most melyikkel is kezdjem...elöször surdi leápol...aztán jöhet az a képeses..de csak akkor..ha az erdökerülö a kozmetikusbácsi

Egy kis kényeztetés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:40

Hááát..Tomhoz hasonloan...Én is elég kutyául érzem magam...
lehet...hogy beteg leszek??....torkom is fáj...náthás is vagyok...a fenéééébeee....ápolásra szorultaaaam

lehet...hogy beteg leszek??....torkom is fáj...náthás is vagyok...a fenéééébeee....ápolásra szorultaaaam

akkor máris indulok és leápollak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:40

Gratula, kedves Molly, és köszönjük!

Hy Tom!!! Ezután is?
Obladi-oblada (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Obladi-oblada (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus! Erre nem is gondoltam... Én mindig leveszem a szemüveget.
Mindkettőnkről
(#16086)inkább mint fordítva. Na gyere, aggyy egy csókot
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 11:09
Mindkettőnkről

(#16086)inkább mint fordítva. Na gyere, aggyy egy csókot

gyakorolni-gyakorolni!
persze, természetesen!
de hát a szembe is inkább a feltett szemüveg miatt ne kerüljön!
mily gyönyörű is úgy befejezni a szeretkezést, h a nő kéjesen kielégül, majd folytatja szájjal a farkam ingerlését, majd amikor érzi, h lövök kiveszi a szájából és rá az arcára, a szemüvegére! és ahogy csöppenni akar a szemüvegéről lefelé nyújtja ki a nyelvét, h az a csepp is a szájába kerüljön, majd az ujjaival azutolsó cseppig letörli magáról és mind lenyalja róla!
persze, természetesen!
mily gyönyörű is úgy befejezni a szeretkezést, h a nő kéjesen kielégül, majd folytatja szájjal a farkam ingerlését, majd amikor érzi, h lövök kiveszi a szájából és rá az arcára, a szemüvegére! és ahogy csöppenni akar a szemüvegéről lefelé nyújtja ki a nyelvét, h az a csepp is a szájába kerüljön, majd az ujjaival azutolsó cseppig letörli magáról és mind lenyalja róla!

sárl kérdezte a tegnapi sikerélményem:
surdapapa #15923 | tegnap 10:43
Gyerekek ez az utolsó napom közöttetek! Az oka a 2106-os hsz-ben található!
én már mikor betettem ezt kuncogtam magamban, de a reakciótok miatt röhögőgörcsöt kaptam! nekem az a legnagyobb sikerélményem ha meg tudok nevettetni valakit!
a mindennapi sikerélményem pedig, h látom a gyermekeim, és látom, h milyen tüneményesek!!!
és az is sikerélmény, h népszerű vagyok a nappalis hölgyek körében, mint férfi, nappalis /gg-s/ férfiak körében, mint jóbarát!
surdapapa #15923 | tegnap 10:43
Gyerekek ez az utolsó napom közöttetek! Az oka a 2106-os hsz-ben található!
én már mikor betettem ezt kuncogtam magamban, de a reakciótok miatt röhögőgörcsöt kaptam! nekem az a legnagyobb sikerélményem ha meg tudok nevettetni valakit!
a mindennapi sikerélményem pedig, h látom a gyermekeim, és látom, h milyen tüneményesek!!!
és az is sikerélmény, h népszerű vagyok a nappalis hölgyek körében, mint férfi, nappalis /gg-s/ férfiak körében, mint jóbarát!
Mindenki dolgozik. Csakhogy kellemesebben teljen:
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Wreck Of The Antionette
Sailor-Jacaranda (meg van valakinek jobb minőségben? olyan jó lenne)
Sailor- Girls girls girls
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich - Wreck Of The Antionette
Sailor-Jacaranda (meg van valakinek jobb minőségben? olyan jó lenne)
Sailor- Girls girls girls
gyakorolni-gyakorolni!
persze, természetesen!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 11. 28. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 10:47
persze, természetesen!

Nem tudsz célozni?
Tudod mit mondott Lenin, mikor Sztálin hazavitte a félévi bizonyítványát?
"Tanulni, tanulni, tanulni."
És az évvéginél?
"Ami nem megy, azt ne erőltessük..."
Még van időd! Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj.
És az évvéginél?

Nem tudsz célozni?
És az évvéginél?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 28. szerda 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 09:45
És az évvéginél?

a szemedbe Ok, mert csípné! de az orrodba és a füledbe miért ne?
azért annyira pontosan nem tudok célozni, h ezt teljesen bétartsam!

a szemedbe Ok, mert csípné! de az orrodba és a füledbe miért ne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 08:23

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
A szemembe, az orromba és a fülembe inkább ne. Máshová mehet.
A szemembe, az orromba és a fülembe inkább ne. Máshová mehet.