én meg nem érzem a szádot!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)

gyapi vazze!
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 17:38
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
Admin

én is találtam képet szerintem nem kamu

Egyszerű, nem tudom a számod!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én csak walami homályos foltokat látok...hun a szeműwegem...nm jó így még kewesebbet látok...jah,hogy ez a heggelő szemüwegem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 11:36

Törölt felhasználó (52127)

Beköszönök Én is....sexisen..kihivoan..perverzzül...

az én telefonom még nem csörrent...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:32

Ha csak FASZ-ra lenne szükségem, simán elég lenne átmennem a szomszédba!
Vagy telefonokat megcsörgetni!
Ja, és a férjem is kíván! Csak Én nem őt!
Ja, és a férjem is kíván! Csak Én nem őt!
eddig meggyőződésem volt, h Neked kimondottan jó az ízlésed!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 30. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 15:25

te jó ég!!! tele locsolták a nappalimat...és nem tudok úszni
valaki küldje már ide őt:

valaki küldje már ide őt:

katicik perverziója a álreg gyártás...
habár a mai világban már annyian megzakkantak, hogy bárkitől kitellik...
(ideiglenes visszatérés volt a Mikulás miatt, de mint olvashattad megtorpedózták "szegénykénket"...
...Ő meg ideiglenesen megint elsülyedt...a következő álregig...
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:26
habár a mai világban már annyian megzakkantak, hogy bárkitől kitellik...

(ideiglenes visszatérés volt a Mikulás miatt, de mint olvashattad megtorpedózták "szegénykénket"...

mit nézzek?
a kelemen_annacska álregedet?
télleg a szerelmed hogyan jöhetett vissza közénk

Ha csak FASZ-ra lenne szükségem, simán elég lenne átmennem a szomszédba!
Ja, és a férjem is kíván! Csak Én nem őt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, és a férjem is kíván! Csak Én nem őt! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
mit nézzek?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 10:58

szerintem nem mer benézni a topicba, de ne is dühitsétek, van most elég baja Kannácskán kívül is...

neked is egy orbitális orgazmus hiányzik csak!?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó napot!
A "Nyuszi" is kapja be!
Lányoknak azt kell mondani: FASZ!
A "Nyuszi" is kapja be!
Lányoknak azt kell mondani: FASZ!
És a majmokkal mi lesz?! Hé!!!
Most dógom van, kisütött a nap.
Visszajövök....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most dógom van, kisütött a nap.
Visszajövök....

én ezt most azonnal Veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 11:36

Törölt felhasználó (52127)

tévedsz ha azt hiszed h rossz a hangulatom!
aztán itt nálunk bőven van olyan punci amelyiknek csak a látványától felvidulok!
hát még ha érezhetném-ízlelhetném!
na: PUNCI (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 11:18
aztán itt nálunk bőven van olyan punci amelyiknek csak a látványától felvidulok!
hát még ha érezhetném-ízlelhetném!
na: PUNCI (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szerintem téged ma egy zaftos punci sem tudna felvidítani. A mikulást meg ne is várd, mert a dühöngőktől az is fél.
na PINA!
na PINA!
Szerintem téged ma egy zaftos punci sem tudna felvidítani. A mikulást meg ne is várd, mert a dühöngőktől az is fél.
na PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 11:07
na PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

a viccbe szántam, de ezek után ide teszem:
Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele:
- Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj.
Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt:
- Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót.
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
- Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat.
Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap.
- Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin.
- Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben.
Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.
- Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap.
- Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér.
- Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a kibaszott nyavalygásodat hallani.
- Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj.
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
- Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben.
Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.
- Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a kibaszott nyavalygásodat hallani.
örülök az olyan napoknak amikor csak annácska vagy surmóker miatt van okom a dühöngésre!
de most a kutyára dér időszakát érem meg!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 10:48
de most a kutyára dér időszakát érem meg!

Ne is Papa, a dühöngés árt az egészségnek!
Az aranyeredre meg vigyázz, egy későbbi seggberúgás után jól jön az még koronának a fogadra
Még csak annyit, ha mi dühíteni akarunk, akkor csak annyit mondunk: Annácska
Az aranyeredre meg vigyázz, egy későbbi seggberúgás után jól jön az még koronának a fogadra

a viccbe szántam, de ezek után ide teszem:
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 10:45
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Üdvözlöm mylord! mi a lúfaszért dühöng reggel óta? másnak is vannak gondjai, mégsem veri szét a berendezést. hogy bassza meg magát egy talicska majom! na!
szerintem nem mer benézni a topicba, de ne is dühitsétek, van most elég baja Kannácskán kívül is...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 10:48

Ne is Papa, a dühöngés árt az egészségnek!

Jó reggelt!
Láttatok már fehér Mikuás virágot?
Mindenkinek szép és kellemes napot!

azért én ilyet vettem otthonra:
Láttatok már fehér Mikuás virágot?
Mindenkinek szép és kellemes napot!
azért én ilyet vettem otthonra: