Hát wmi ilyesmi néger mádám az én arcomon is mozoghatna...minél gyakrabban...jah..és ez most nm giccses...
PINA! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:16

PINA! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

vagy jön madám, és így jársz:

még mindig PINA!

hímezd-hámozd az én tojásaim!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:32

egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk.
hehe
meg húst se eszel, mert a Te idétlenséged miatt ne gyilokoljanak le állatokat!
haggyámá evvel a baromsággal!
hisz ezé ültetik őket! ha nem vennék meg meg se teremtenék a fát!
de a műizében igazad van!
igénytelen aki műszart díszít! idős egyedülállón kívül nem tudom elfogadni ezt az igénytelenséget!
gyurci! Te smúcig!
a tököd szétrúgom, ha a gyerekeidnek is műfát vettél!
sanyi nem jól tudod!
a SZILVA p/r/unci puSZILVA a legjobb!
no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!
hehe

igénytelen aki műszart díszít! idős egyedülállón kívül nem tudom elfogadni ezt az igénytelenséget!
gyurci! Te smúcig!

sanyi nem jól tudod!

no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!

egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk.
hehe
gyurci! Te smúcig!
sanyi nem jól tudod!
no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 19:27
hehe

gyurci! Te smúcig!

sanyi nem jól tudod!

no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!

Törölt felhasználó (24620)

Nekem csak régen volt. Mindig szépen, előírt rend szerint nyitogattam az ablakokat, de volt olyan is, hogy egyik nap nem ettem, hogy másnap kettőt ehessek.
Meg volt, hogy szimplán megfeledkeztem róla
Fából kizárólag élőt, bármilyen művirág átoknagy bűnnek számít szerintem.
Viszont legszívesebben fenyőt sem vennék, mert valahol kiborító, hogy egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk. Lehetséges ennyit megtermelni?! Én mindig csak ámulok, honnan ez a rengeteg fa...
A vödrös fenyő még a legszimpatikusabb, bár azt is nagyon nehéz életben tartani. (nekünk sikerült túlélnie tavaly a karácsonyt... helyette a nyári szárazság ölte meg :( )
Az igaz, hogy a földlabdás majdnem ugyanolyan, mint ha csonkoltat vennénk? Hiszen annak a fenyőnek valójában nagyobb gyökerei vannak, mint az a pici labdácska, ami frankón át is fagy a vásárokban.

Meg volt, hogy szimplán megfeledkeztem róla

Fából kizárólag élőt, bármilyen művirág átoknagy bűnnek számít szerintem.
Viszont legszívesebben fenyőt sem vennék, mert valahol kiborító, hogy egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk. Lehetséges ennyit megtermelni?! Én mindig csak ámulok, honnan ez a rengeteg fa...
A vödrös fenyő még a legszimpatikusabb, bár azt is nagyon nehéz életben tartani. (nekünk sikerült túlélnie tavaly a karácsonyt... helyette a nyári szárazság ölte meg :( )
Az igaz, hogy a földlabdás majdnem ugyanolyan, mint ha csonkoltat vennénk? Hiszen annak a fenyőnek valójában nagyobb gyökerei vannak, mint az a pici labdácska, ami frankón át is fagy a vásárokban.
Na, további jó napot!
Elnézést Nyuszi!
Most megyek, és a tojásaid hímezem!
Elnézést Nyuszi!
Most megyek, és a tojásaid hímezem!

vagy jön madám, és így jársz:

még mindig PINA!

és így fogsz járni, ha elkap:

na PINA!

Surda vigyázz mert jön a macsek! (és ez nem giccs!)

Kapsz egy mosolyt is, hogy neked is jobb kedved legyen!

Kapsz egy mosolyt is, hogy neked is jobb kedved legyen!

Nekem a Nyuszira fáj a fogam, nem a szomszédra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:58
VIP

Zelli! Mi a bajod a nyúllal? Addig sértegeted nyuszikát míg húsvétra sem hoz neked semmit, aztán mehetsz a szomszédba.
lehet, h az a baja, h nem nyúl a bugyingójába!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:58

VIP

Zelli! Mi a bajod a nyúllal? Addig sértegeted nyuszikát míg húsvétra sem hoz neked semmit, aztán mehetsz a szomszédba.
Van adventi naptáratok? Miért, mikor vettétek át ezt a szokást? -persze! vettem egy tálca sört és 1-24ig felcímkéztem!
Milyen fát állítotok? (igazi vágott, mű, földlabdás) -amilyet kapunk! szinte mindig vágott luc fenyő volt. ha vanném akkor földlaptásat vennék. igazi illata kizárólag a lucnak van!
Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban? -Téged!
Milyen ajándékot szoktatok kapni, amit utáltok? -a hesználhatatlant/ami már van és tudhatja akitől kaptam. egyébként ajándéknak mindig illik örülni, mert próbálják eltalálni mit is ceretnél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 19:10

Milyen fát állítotok? (igazi vágott, mű, földlabdás) -amilyet kapunk! szinte mindig vágott luc fenyő volt. ha vanném akkor földlaptásat vennék. igazi illata kizárólag a lucnak van!
Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban? -Téged!
Milyen ajándékot szoktatok kapni, amit utáltok? -a hesználhatatlant/ami már van és tudhatja akitől kaptam. egyébként ajándéknak mindig illik örülni, mert próbálják eltalálni mit is ceretnél!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ide jobban illik egy ilyen:

És néhány kérdés:
Van adventi naptáratok? Miért, mikor vettétek át ezt a szokást?
Milyen fát állítotok? (igazi vágott, mű, földlabdás)
Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban?
Milyen ajándékot szoktatok kapni, amit utáltok?

És néhány kérdés:
Van adventi naptáratok? Miért, mikor vettétek át ezt a szokást?
Milyen fát állítotok? (igazi vágott, mű, földlabdás)
Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban?
Milyen ajándékot szoktatok kapni, amit utáltok?

Ja ha 2xsanyi tesz fel ilyent akkor nem giccs, ha Tom vagy én, akkor giccs. Szelektív a látásod ecsém Jimmy!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:48

Te sanyinégyzet!
ezzel ne indulj a giccsversenyben!
ott úgyis kibérelte az első helyeket a hippi + tom!
Te ez giccsnek egyáltalán nme giccses!
Te ez giccsnek egyáltalán nme giccses!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
meg szeretkezni a kandallónál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 00:04
Törölt felhasználó (75419)

December elseje, húúú!
Ti készültök már a karácsonyra? Én már egészen rá vagyok hangolódva. Imádom a december estéket, ilyenkor a legjobb sétálni.
Ti készültök már a karácsonyra? Én már egészen rá vagyok hangolódva. Imádom a december estéket, ilyenkor a legjobb sétálni.

én meg az új videjót hiányolom az asszonyáról!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 20:35

Szewa 2sanyi74...mi a pálya...megérkeztél...isten hozott...már hiányoltalak!

06/30 *******
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Te sanyinégyzet!
Te ez giccsnek egyáltalán nme giccses! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Te ez giccsnek egyáltalán nme giccses! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A Te számodat sem tudom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

te marharépa surdalovics!
én soha nem iszom magam tök részegre (max. egy évben egyszer, de akkor mosolyogni sem tudok)
hanem, a hullafehér bőröm a napon sajnos vörösödik, és nem barnul!...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:43
én soha nem iszom magam tök részegre (max. egy évben egyszer, de akkor mosolyogni sem tudok)
hanem, a hullafehér bőröm a napon sajnos vörösödik, és nem barnul!...

gyapi vazze!
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát!
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát!
aha má értem!
azé vigyorog, mert hátulról beakasztottak Neki, és ezé vörösödött el mert mindezt le is fémnyképezted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 17:56
azé vigyorog, mert hátulról beakasztottak Neki, és ezé vörösödött el mert mindezt le is fémnyképezted!

Törölt felhasználó (20803)
Admin

Itt meg egy étteremben lett lencse végre kapva a MINDENHATÓ ADMIN,amint félre nyelt és az életmentö,hiába nem forgat,akkor is életmentő.Igy a MINDENHATÓ megmenekült a talpra esett Hasselhoffnak köszönhetöen aki Heimlich féle müfogást alkalmazta!

én meg nem érzem a szádot!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)