Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma leírása
A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek
isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)
Az eddigi hozzászólások
Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

2007. 12. 10. hétfő 12:38
, ez nem igaz...
Beírtam a jotubon, hogy "Vörös Rébék", erre mit ad ki?
Édespille, Sárló, Krapu, valahány név a GG-n ide. Ez qrva jó!!!
dS alf
pI alf
aM alf
X 5ofE">Szekszujel fhifhies a Szilvupléban
Willy-ke! hagyd abba a tanulást.....
, ez nem igaz...
Beírtam a jotubon, hogy "Vörös Rébék", erre mit ad ki?
Édespille, Sárló, Krapu, valahány név a GG-n ide. Ez qrva jó!!!
dS alf
pI alf
aM alf
X 5ofE">Szekszujel fhifhies a Szilvupléban
Willy-ke! hagyd abba a tanulást.....
hippi!
menj át a kvízbe!
Neked való finom falat van Neked ott!
ennyi pontosítás hippnek: gyakorlatilag a nappali /pillécske általi/ felfedezése után nem sokkal kezdődött ez, amikor ez a tüneményes nő minden nap hagyott valamit Surdilovicsnak!
nem is emléxem van-e még ilyen, az ős nappaliból eredő hagyományunk!
azaz úgy emléxem már nincs!
vagyunk őskövületek: sárl-madám-erdőkerülő-willy-tom-én-tán kátyát is ide lehet venni, aztán akik visszanéznek közénk: pillécske-para-cuncus-Nagyjóska-horsi.
de hidd el hipp!
veletek együtt így jó a nappali -pláne ha a régiek is vissza-vissza jönnek közénk
de vannak akik télleg ritkán néznek be, de még mindig visszanéznek: ilyen jézus, CPT, de tán bildi is ...
és erről Vadorzó jut eszembe! remélem már nem számolgatja a napokat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

2007. 12. 10. hétfő 10:48
Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk
a föld felett centiméterekkel.........
KATT!
Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

2007. 12. 10. hétfő 10:31
Szia Charlotte!
Mindig csak a surdinak, másnak meg semmi.
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked.