válaszoltam!
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!
otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!

otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
willonyos!
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:03
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:38

Gyerekek, ez nem igaz...
Beírtam a jotubon, hogy "Vörös Rébék", erre mit ad ki?
Édespille, Sárló, Krapu, valahány név a GG-n ide. Ez qrva jó!!!
Szekszujel fhifhies a Szilvupléban
Willy-ke! hagyd abba a tanulást.....
surdi barátom!
üzeneted van az off topicban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:23
üzeneted van az off topicban!

a búbánatba!
nyú!
a végén Te jársz a legjobban!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet!
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet!
Látod, Surdinak nem esett le. De te beletrafáltál
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 11:52

Te lüke....!!! Hááát nem érted? Akkor majd én beszúrom Sárlónak, Te meg készíted a képeket

Ebbe most beleborzongtam és pityergek is.
Imádom ezt a filmet, csak az a baj, hogy valahányszor nézem, szomorúvá tesz, hogy tudom, mi a vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:56
Imádom ezt a filmet, csak az a baj, hogy valahányszor nézem, szomorúvá tesz, hogy tudom, mi a vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

a föld felett centiméterekkel.........
KATT!
KATT!
Nah...pont jókor jöttem...eeebéééd...
Tunyulok...tunyulok..kénye írnom egy lewelet...
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:39

Tunyulok...tunyulok..kénye írnom egy lewelet...

Sziasztok!
Hipp, attól, hogy már vége a Mikulásos-ajándékozósnak, azért néha átnézhetnél a megyébe is!
Ja, és hogy ne jöjjek üres kézzel, hoztam Nektek ebédet:
Hipp, attól, hogy már vége a Mikulásos-ajándékozósnak, azért néha átnézhetnél a megyébe is!

Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:56

VIP

KATT!
KATT!
Gyerekek, ez nem igaz...
céééééép szőrös punci, hát lehet azt nem szeretni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

a búbánatba!
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:52
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Csatlakozom Szilvához és háziasszonyi teendőimnek eleget téve, kapsz tőlem is ajándékot.
hippi!
menj át a kvízbe!
Neked való finom falat van Neked ott!
menj át a kvízbe!
Neked való finom falat van Neked ott!
Te lüke....!!! Hááát nem érted? Akkor majd én beszúrom Sárlónak, Te meg készíted a képeket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

ennyi pontosítás hippnek: gyakorlatilag a nappali /pillécske általi/ felfedezése után nem sokkal kezdődött ez, amikor ez a tüneményes nő minden nap hagyott valamit Surdilovicsnak!
nem is emléxem van-e még ilyen, az ős nappaliból eredő hagyományunk!
azaz úgy emléxem már nincs!
vagyunk őskövületek: sárl-madám-erdőkerülő-willy-tom-én-tán kátyát is ide lehet venni, aztán akik visszanéznek közénk: pillécske-para-cuncus-Nagyjóska-horsi.
de hidd el hipp!
veletek együtt így jó a nappali -pláne ha a régiek is vissza-vissza jönnek közénk
de vannak akik télleg ritkán néznek be, de még mindig visszanéznek: ilyen jézus, CPT, de tán bildi is ...
és erről Vadorzó jut eszembe! remélem már nem számolgatja a napokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:48
nem is emléxem van-e még ilyen, az ős nappaliból eredő hagyományunk!
azaz úgy emléxem már nincs!
vagyunk őskövületek: sárl-madám-erdőkerülő-willy-tom-én-tán kátyát is ide lehet venni, aztán akik visszanéznek közénk: pillécske-para-cuncus-Nagyjóska-horsi.
de hidd el hipp!
veletek együtt így jó a nappali -pláne ha a régiek is vissza-vissza jönnek közénk
de vannak akik télleg ritkán néznek be, de még mindig visszanéznek: ilyen jézus, CPT, de tán bildi is ...
és erről Vadorzó jut eszembe! remélem már nem számolgatja a napokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk

KATT!
KATT!
Csatlakozom Szilvához és háziasszonyi teendőimnek eleget téve, kapsz tőlem is ajándékot.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:34

örömmel veszem tudomásul,hogy ebből a gennyzsákból nekem nem jutott ajándék.
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!

netán bizonyos K. Anna
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:30

te lükeeee! az ott örök szerelmed, miután lesüllyed a topicja, s ő maga is

Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:31

VIP

Szia Charlotte!
Mindig csak a surdinak, másnak meg semmi.
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked.
Mindig csak a surdinak, másnak meg semmi.
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked.
most ilyen nyilvánosan tegyek be ide képet magamról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 09:37
Admin

Jó reggelt!
Surdinak beszúrok egy képet. Surdi, te mit szúrsz be nekem?
Surdinak beszúrok egy képet. Surdi, te mit szúrsz be nekem?

Ment, olvasd el.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:49

nem udvariasságból írtam
sajnos nem jól látod, nem lehetek szép, mert okos vagyok
te eddig féltél tőlem??? én köszönöm, hogy szánhattam rád kis időt
dobtam egy privit, olvasd majd, és válaszolj

sajnos nem jól látod, nem lehetek szép, mert okos vagyok

te eddig féltél tőlem??? én köszönöm, hogy szánhattam rád kis időt