Bocsánat, Drága Hippem!
Itt Én is elszámolok 10-ig. Azért érdemes Mindenkinek körülnézni Magában is, Neked is!
Sérteni nem akartalak, bántani sem.
Csak szeretni, amit Te váltottál ki Belőlem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 16:05
Itt Én is elszámolok 10-ig. Azért érdemes Mindenkinek körülnézni Magában is, Neked is!
Sérteni nem akartalak, bántani sem.
Csak szeretni, amit Te váltottál ki Belőlem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Mivel úriembernek tartom magam, ezennel távoztam a GG-ről, rosszat rád sosem mondanék, csak annyit ezzel betelt a pohár.
Üdvözletem mindenkinek, további jó fórumozást.
Üdvözletem mindenkinek, további jó fórumozást.
Mivel úriembernek tartom magam, ezennel távoztam a GG-ről, rosszat rád sosem mondanék, csak annyit ezzel betelt a pohár.
Üdvözletem mindenkinek, további jó fórumozást. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözletem mindenkinek, további jó fórumozást. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

Zelli!
Ez a kijelentésed számomra nagyon sértő. Meggondolatlan vagy, most számoltam 10-ig, ezért nem írom tovább. A te életedet nem én rontottam el, és értsd meg végre, hogy a lányom lehetnél.
Kérlek fejezzed be, mert én is elmegyek a GG-ről ha nem hagyod abba. Ezt nagyon komolyan mondom.
Ez a kijelentésed számomra nagyon sértő. Meggondolatlan vagy, most számoltam 10-ig, ezért nem írom tovább. A te életedet nem én rontottam el, és értsd meg végre, hogy a lányom lehetnél.
Kérlek fejezzed be, mert én is elmegyek a GG-ről ha nem hagyod abba. Ezt nagyon komolyan mondom.
Zelli!
Kérlek fejezzed be, mert én is elmegyek a GG-ről ha nem hagyod abba. Ezt nagyon komolyan mondom. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 15:08
Kérlek fejezzed be, mert én is elmegyek a GG-ről ha nem hagyod abba. Ezt nagyon komolyan mondom. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor viszlát Nappali!
Neked meg külön köszönöm Drága Hippem, hogy tönkrevágtad a hazudozásaiddal az Életem!
Ment volna privibe(ment is), de ha ott nincs válasz!
Neked meg külön köszönöm Drága Hippem, hogy tönkrevágtad a hazudozásaiddal az Életem!
hülye vagy!
menj oszt idd le magad a sárga földig!
oszt még eccer
és még eccer!
majd gyere vissza!
Te közénk tartozol!
én mentem! mindenkinek páááá
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 15:29
menj oszt idd le magad a sárga földig!
oszt még eccer
és még eccer!
majd gyere vissza!
Te közénk tartozol!
én mentem! mindenkinek páááá

Ezen egy bulizás már nem segít!
Tudjátok néhány elérhetőségem!
Nagyon fáj, amíg még létezem! Remélem már nem sokáig!
Sziasztok!
Sziasztok!
Ezen egy bulizás már nem segít!
Sziasztok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 15:24
Sziasztok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kell ennyire komolyan venni mindent!
inkább bulizd ki magadól a bánatot!
inkább bulizd ki magadól a bánatot!
nem kell ennyire komolyan venni mindent!
inkább bulizd ki magadól a bánatot! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 15:08
inkább bulizd ki magadól a bánatot! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 11. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor viszlát Nappali!
Akkor viszlát Nappali!
Ment volna privibe(ment is), de ha ott nincs válasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ment volna privibe(ment is), de ha ott nincs válasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tudtál róla, h az üvegtigrisben is benne voltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 13:59
Törölt felhasználó (52127)

kijazasurda,aki itt korbácsolja az idegeket?

ez vagyok:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 13:59
Törölt felhasználó (52127)

jójó!
de az egyes blokkban /az agyában/ üzemzavar van!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 11. kedd 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 14:31
de az egyes blokkban /az agyában/ üzemzavar van!

Kanna topic a TOP 10 középmezőnyében...
valakinek szólnom kellene, hogy "járassa csúcsra", mint Pakson az erőműt...
PINA!

PINA!

Kanna topic a TOP 10 középmezőnyében...
PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 11. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

PINA!

0 -lúzer!
látom tettél be fotókat is!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 11. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
látom tettél be fotókat is!

Te meg menj a szavazósba, reagáltam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 11. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Már előzőleg olvastam.
surda az igazmondó
majdnem tök-életes
PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 11. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
surda az igazmondó
majdnem tök-életes
PINA!

nem fényezés Te!
meg van az oka! menj be az offba!
pinaéletes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 11. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 13:46
meg van az oka! menj be az offba!
pinaéletes!

VIP

Ha a majmokat elviseli, akkor van egy kevés humorérzéke, 3-as. (te meg mit fényezed itt magad? he?)
surda a casanova, surda a humorista, surda az igazmondó. (majdnem tök-életes, akarom mondani pinából áll az élete, tehát pinaéletes)
PINA!
surda a casanova, surda a humorista, surda az igazmondó. (majdnem tök-életes, akarom mondani pinából áll az élete, tehát pinaéletes)
PINA!