amilyen rendes fehércseléd Szilva asszony biztosan keblére ölel!
ha nagyon vigasztalhatatlan vagy még meg is cumiztat!
de csak akkor ha viszonzod nekije a cumiztatást! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:17
ha nagyon vigasztalhatatlan vagy még meg is cumiztat!
de csak akkor ha viszonzod nekije a cumiztatást! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem járulok hozzá Hercegnőm,hogy a priwát leweleimből idézgess...
Tedd be nyugodtan...de akkor én is beteszem neked...
De azzé megwigasztalsz ha surdibácsi kicikiz..ugye...

"és honnan a fenéből tudhatnánk mi a téma
nem írt semmit róla a topicindító!" neked nem jött le az első pár képből, hogy mi a topic témája??? baszod! de dark vagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:15
nem írt semmit róla a topicindító!" neked nem jött le az első pár képből, hogy mi a topic témája??? baszod! de dark vagy

csak semmi privi levél!
ez a szabál!
oszt a a szab mán áll is!
de jöhet mielőtt keresztül likad a zódalam a kíváncsiságtól!
ez a szabál!
Nem járulok hozzá Hercegnőm,hogy a priwát leweleimből idézgess...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:14

pici macim
én is imádom a virslit...csak oly magányos vagyok...így virslit bekapni elég unalmas...és gyenge vagyok én is...némi kis erőt a levedből...ha kérhetném
(ui: tényleg olyan vagyok, mint ahogy a privis párbeszédet leírtad???ha hozzájárulsz, beraknám ide...közvélemény kutatásként)

(ui: tényleg olyan vagyok, mint ahogy a privis párbeszédet leírtad???ha hozzájárulsz, beraknám ide...közvélemény kutatásként)
Ott van a szeren ezzerel az bizti
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 13:38

kendnek is!
de hát a nappali eléggé kihalt!
gyurka bisztoss elment tunningolni!
aztán 2 ember még mindég az egymás haját tépi!
a macskát meg az ajtó közé zártam bisztoss azé nem tud gyönni!
de azé mit szólsz a lotyóm képeihez?
sztem
bár én sejtettem, h mindegyiken Ő van!
tom köszi a képes topicba a magyarázatot. nem ismertem ezt az irányzatot!

sztem

tom köszi a képes topicba a magyarázatot. nem ismertem ezt az irányzatot!
csak semmi privi levél!
ez a szabál!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:14
ez a szabál!

pici macim
én is imádom a virslit...csak oly magányos vagyok...így virslit bekapni elég unalmas...és gyenge vagyok én is...némi kis erőt a levedből...ha kérhetném

pici macim
(ui: tényleg olyan vagyok, mint ahogy a privis párbeszédet leírtad???ha hozzájárulsz, beraknám ide...közvélemény kutatásként) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 14:02

(ui: tényleg olyan vagyok, mint ahogy a privis párbeszédet leírtad???ha hozzájárulsz, beraknám ide...közvélemény kutatásként) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Aggyistenem!
Tuningol a baj...majd késöbb...
Tömöm a majmot...wirslee-t szeretem naon...de csakis mustárwal...meg...tormá-wel...
Most épp kreálok egy erőlewest mert annyira kis gyengének érzem magam...

Tömöm a majmot...wirslee-t szeretem naon...de csakis mustárwal...meg...tormá-wel...

pedig el bírnám fogadni, h osztozkodtok rajtam a lotyókámmal!
bevenné a kis begyem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 13:44
bevenné a kis begyem!

Törölt felhasználó (52127)

rozsaszinü a nyelvem....kezdjük itt....
továbbá....bár elfogadtam,hogy kommunában élünk itt...én még sem szeretem ezt az osztozkodást.....ez van....
továbbá....bár elfogadtam,hogy kommunában élünk itt...én még sem szeretem ezt az osztozkodást.....ez van....

Aggyistenem!

kommuna ide, kommuna oda, de
én nem osztozkodom egy pasival sem, főleg nem surdával (max. a láda sörömet osztom meg vele)!
minden csaj az enyém...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 13:44
én nem osztozkodom egy pasival sem, főleg nem surdával (max. a láda sörömet osztom meg vele)!
minden csaj az enyém...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)

nem szeretnéd a virslimen a piros nyelved
én nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 13:40

én nagyon!

nem szeretem...se a virslit...se azt a piros valamit.....

nem szeretem...se a virslit...se azt a piros valamit.....

kendnek is!
sztem
tom köszi a képes topicba a magyarázatot. nem ismertem ezt az irányzatot! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 13:27

sztem

tom köszi a képes topicba a magyarázatot. nem ismertem ezt az irányzatot! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Az az surdi fenekeld el jol mert minket át vert elég rendesen, meg érdemli agyál nekije
Amugy jó napot napalisok

Az az surdi fenekeld el jol mert minket át vert elég rendesen, meg érdemli agyál nekije
Amugy jó napot napalisok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 09:29

hogy mik ki nem derülnek itten!
a végén még kiderül, h királyjánynak nem csak rajtam, hanem rajtad is osztoznia kell a lotyómmal!
de, hogy én eddig osztozkodtam rajta!
Te lotyóm!
feküdj csak a térdemre!

a végén még kiderül, h királyjánynak nem csak rajtam, hanem rajtad is osztoznia kell a lotyómmal!
de, hogy én eddig osztozkodtam rajta!

Te lotyóm!
feküdj csak a térdemre!
Szép jónapot mindenkinek! De kihalt ez a szoba.
Pedig hoztam egy kis ebédet.
Pedig hoztam egy kis ebédet.

a 17155-ös képből indultunk ki!
de ha nem érted akkor szívesen +mutatom Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 10:02
de ha nem érted akkor szívesen +mutatom Neked!

"attól függően melyiken vannak hátul az ilyen alvasnál ..."
ezt nem értem...
ezt nem értem...

"attól függően melyiken vannak hátul az ilyen alvasnál ..."
ezt nem értem...
ezt nem értem...

én nem csinyalok meg illen tes/z/teket!
nem ceressem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 09:37
nem ceressem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

khm..new -féle teszt...ahogy a királylányosrol szol:/csak a legfontosabbak/
a BÜSZKESÉGEM utána családom a legfontosabb....és a pénz az utolso....
személyiségem legjellemzöbb tulajdonsága a HÜSÉG....undorodom az ellenségeimtöl...ILLATOZOK az ágyban...és imádom az Életet...
a fehér szinröl egy forumos pasi jutott az eszembe...Ö az Én lelki társam...állitolag...
/de ez hibás..Ö az ágytársam..nem a lelkitársam...
/

a BÜSZKESÉGEM utána családom a legfontosabb....és a pénz az utolso....
személyiségem legjellemzöbb tulajdonsága a HÜSÉG....undorodom az ellenségeimtöl...ILLATOZOK az ágyban...és imádom az Életet...
a fehér szinröl egy forumos pasi jutott az eszembe...Ö az Én lelki társam...állitolag...
/de ez hibás..Ö az ágytársam..nem a lelkitársam...

aszem félreértettél!
nem láttad a Valamije Marika című zseniális magyar filmet?
abban a Pindroch Csaba és a nője az alvásukat nevezte így! attól függően melyiken vannak hátul az ilyen alvasnál ...
de az enyém megkóstolhatnád, h sósnak tartod-e
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 09:44
nem láttad a Valamije Marika című zseniális magyar filmet?
abban a Pindroch Csaba és a nője az alvásukat nevezte így! attól függően melyiken vannak hátul az ilyen alvasnál ...
de az enyém megkóstolhatnád, h sósnak tartod-e

nincs ilyen Nálam...játékos legyen..mikor /le/nyelem...és nelegyen sooooos....

nincs ilyen Nálam...játékos legyen..mikor /le/nyelem...és nelegyen sooooos....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)