hmmm
személyes találkozás nélkül csak fotók alapján. de aszem az én drága lotyóm szőke nemde?
most már csak azt kell kitalálni, h ki a vörös!
no pussz a hölgyeknek! most egyet külön küldök a kedvenc barnámnak!
egy
az Uraknak!
lépek lefelé! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 10:04
személyes találkozás nélkül csak fotók alapján. de aszem az én drága lotyóm szőke nemde?
most már csak azt kell kitalálni, h ki a vörös!

no pussz a hölgyeknek! most egyet külön küldök a kedvenc barnámnak!

egy

lépek lefelé! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos surda egy hüjjjje
de kire gondolhatott a szőkénél? csak nem????

zelli!
most olvasom, h ezt írtad:
"zelli
Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
| 2007.12.24
Kedves Családom!
Hamarosan megszületik a kisded, jászolánál ülök, és onnan kívánok Mindnyájatoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Nagyon szeretlek Titeket, és nagyon hiányoztok!"
Tudod valamiért én ezt nagyon nehezem hiszem el!
Nem kellett volna a szennyest beönteni a nappaliba!
hidd el kurvára nem érdekelt egyikünket sem, h kié az a szennyes! és igazat sem akartunk tenni közöttetek!
és ha igaz lenne közöttünk lennél és normálisan fórumoznál! mert egy normálisan fórumozó zelli hiányzik közülünk!
csak tudod jelenleg rossz szájízzel megyünk be a nappaliba! aminek kizárólag Te vagy az okozója!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 22:42
most olvasom, h ezt írtad:
"zelli
Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
| 2007.12.24
Kedves Családom!
Hamarosan megszületik a kisded, jászolánál ülök, és onnan kívánok Mindnyájatoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Nagyon szeretlek Titeket, és nagyon hiányoztok!"
Tudod valamiért én ezt nagyon nehezem hiszem el!
Nem kellett volna a szennyest beönteni a nappaliba!
hidd el kurvára nem érdekelt egyikünket sem, h kié az a szennyes! és igazat sem akartunk tenni közöttetek!
és ha igaz lenne közöttünk lennél és normálisan fórumoznál! mert egy normálisan fórumozó zelli hiányzik közülünk!
csak tudod jelenleg rossz szájízzel megyünk be a nappaliba! aminek kizárólag Te vagy az okozója!!! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Családom!
Nagyon szeretlek Titeket, és nagyon hiányoztok!
Nagyon szeretlek Titeket, és nagyon hiányoztok!

Igen, tavaly 17 voltam...
Behazudtam a GG-nek 17 evesen, hogy 18 vagyok.
Bocsi GG.
De mostmar ugyis mindegy, mert 18 vagyok...

Jó reggelt! nappalisok!
Ma eddig csak mások után dolgoztam, tele is lett a faszom gecivel...de talán egészében még nem az vagyok...
Ma eddig csak mások után dolgoztam, tele is lett a faszom gecivel...de talán egészében még nem az vagyok...

Jóóó reggelt...
Szerintem az ott egy csikló...
...nm pici....
Üdwölet...mentem a dógómra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 10:19

Szerintem az ott egy csikló...

Üdwölet...mentem a dógómra...

Törölt felhasználó (24620)
VIP

fallosz-fallosz... ugyanmár. részletkérdés... hát nem látod azokat a combokat????
Ennek a reteknek igenis nőies formavilága van... az más kérdés, hogy csakugyan nehéz ott eldönteni, hogy mit is látunk.

Ennek a reteknek igenis nőies formavilága van... az más kérdés, hogy csakugyan nehéz ott eldönteni, hogy mit is látunk.
a meglátásról...bár van vicc topic tudom...de ide való (talán nem leszek kimoderálva emiatt):
Pasi bent ül a pszicho-dokinál és képekről kell elmondani, hogy szerinte mit ábrázolnak...jönnek sorba a képek, nonfiguratív mintákkal. A pasi mindegyikre azt mondja, hogy pina....
A doki megelégeli a tizedik képnél és megkérdezi tőle: -Maga mindenben pinát lát?
Erre a pasi: -Doki..hát basszus, maga zaklat engem állandóan a puncis képeivel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 00:04
Pasi bent ül a pszicho-dokinál és képekről kell elmondani, hogy szerinte mit ábrázolnak...jönnek sorba a képek, nonfiguratív mintákkal. A pasi mindegyikre azt mondja, hogy pina....
A doki megelégeli a tizedik képnél és megkérdezi tőle: -Maga mindenben pinát lát?
Erre a pasi: -Doki..hát basszus, maga zaklat engem állandóan a puncis képeivel!

VIP

Nézzétek milyen csajom van... izé, volt... :( mert megettem... kövér könnyekkel a szememben...
(gáz, ha már ebben is meglátom?)

fallosz-fallosz... ugyanmár. részletkérdés... hát nem látod azokat a combokat????
Ennek a reteknek igenis nőies formavilága van... az más kérdés, hogy csakugyan nehéz ott eldönteni, hogy mit is látunk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 08:34

Ennek a reteknek igenis nőies formavilága van... az más kérdés, hogy csakugyan nehéz ott eldönteni, hogy mit is látunk. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

azért nem, mert ez egy tuti kép...a két láb között egy hatalmas fallosz...eszembe jutott a shop stop 2 idevágó jelenete...hát nem pont olyan, mint jason mewes?
ellenben! wilika mit lát benne?
...én mosom kezeimet!
Kívűl belűl sötét vagyok!
..és remélem surdinak nem vok az esete... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 10:04

Kívűl belűl sötét vagyok!

..és remélem surdinak nem vok az esete... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos surda egy hüjjjje

sajnos surda egy hüjjjje
de kire gondolhatott a szőkénél? csak nem???? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 10:00

de kire gondolhatott a szőkénél? csak nem???? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép beköszönés volt...de elég diszkriminatív...
Nem csoda ha a barna "étkezési célra kínálta" nemesebbik felét...

...ehh, majd elfelejtettem...
Helló fiúk, helló Lányok...és sziasztok Ti is, akik nem tudjátok, hogy fiúk vagytok, vagy lányok...
Helló fiúk, helló Lányok...és sziasztok Ti is, akik nem tudjátok, hogy fiúk vagytok, vagy lányok...

Szép beköszönés volt...de elég diszkriminatív...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 08:38

Köszi, h előre szóltál!
Jóóóóó reggggeeeeeeeeelllllllllttttttt naaaaaappppppaaaaaaalllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
És Mindenki bújjjééékkk abba akibe akar!
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!
boldogságos, szexben-szerelemben gazdag boldog új esztendőt mindenkinek!!!
és a nappalis hölgyeknek: ajánlom magam!
legfőkképp az én vörösömnek és szőkémnek!
Jóóóóó reggggeeeeeeeeelllllllllttttttt naaaaaappppppaaaaaaalllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!

ne is foglalkozz Pruneval, mert ilyen:

meddig regéltem Neki a hármasunkról, de Ő sehogy se akart belemenni! aztán most meg reklamál! de hát az én vörösem és szőkém teljesen betölti a szívem a barnámnak most nincs esélye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 08:58

meddig regéltem Neki a hármasunkról, de Ő sehogy se akart belemenni! aztán most meg reklamál! de hát az én vörösem és szőkém teljesen betölti a szívem a barnámnak most nincs esélye!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Örülök, hogy megjöttél, Surdikám!
Máris nagyobb vigyorral kezdődik a reggelem.
Prune: téééééényleg, háthiszen ott a fasz!
Örülök, hogy megjöttél, Surdikám!
béjbiiiii!
tartsd az orcám elé a picsád oszt had nyaljam!!!
remélem halgattál a szép szóra és betartottad a nefürgyéééleeee utasítást!
mer úgy ceressük, ha büdös a picsa! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tartsd az orcám elé a picsád oszt had nyaljam!!!

remélem halgattál a szép szóra és betartottad a nefürgyéééleeee utasítást!
mer úgy ceressük, ha büdös a picsa! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
nah...a barnád seggét meg akkor ki is nyalhatod
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 08:38

Köszi, h előre szóltál!
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!

Köszi, h előre szóltál!
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 11:19
izé
BÚJÉK mindegykinek!
izé!

VIP
Admin

azért nem, mert ez egy tuti kép...a két láb között egy hatalmas fallosz...eszembe jutott a shop stop 2 idevágó jelenete...hát nem pont olyan, mint jason mewes?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 08:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Az nem gáz, ha te meglátod, mert pasi vagy, de az gáz-e, ha én is azt látom?

Jó reggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 00:04

VIP

Nézzétek milyen csajom van... izé, volt... :( mert megettem... kövér könnyekkel a szememben...

jaaaaaaaaj...imádom azt a filmet
meg téged is...
kedvencem aldo és connie...és azok a szövegek
először kaposváron láttam moziban
"máma nagyon hullámoznak az érzelmek"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 22:12

kedvencem aldo és connie...és azok a szövegek

először kaposváron láttam moziban
"máma nagyon hullámoznak az érzelmek"

VIP
Admin

Csütörtök este lesz az Oszkár a tévében. De szeretlek, Prune! (árukapcsolás
)