surda írt a kannába
*nagyon-nagyon röhögős szmájli*
aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!

aki a szart a víz színén lebegteti maga is szarrá válhat!!!
megtudtam mé égetted el a kutyaólatokat!
Rájöttél, hogy az eb óla halálos!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 22. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 22. kedd 09:43
Rájöttél, hogy az eb óla halálos!

Jó reggelt Nappali!
tavasz van, igyatok egy kávét , és menjetek búgni...

Jó reggelt Nappali!

ez az utolsó megnyilvánulásom aranka ügyben, de ezt még muszáj, bocsi
...előttem van a kép:

Mónika: Aranka! Ez a fiú azt mondja, hogy még laskaszűrőt is vett neked, meg tepsiszettet. Te ennek ellenére megcsaltad a Csengős Zolival, miközben ő ott várt a mezőn?

Mónika: Aranka! Ez a fiú azt mondja, hogy még laskaszűrőt is vett neked, meg tepsiszettet. Te ennek ellenére megcsaltad a Csengős Zolival, miközben ő ott várt a mezőn?
jóóóóóó reegggggggggggeeeeelllllttttttttt nnnnaaaaapppppppaaaaaallllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
gyerekek képzeljétek ez a lökött catman elégette a kutyaóljukat!
tudja valamelyikőtök, h miért is tette???
gyerekek képzeljétek ez a lökött catman elégette a kutyaóljukat!
tudja valamelyikőtök, h miért is tette???
ez az utolsó megnyilvánulásom aranka ügyben, de ezt még muszáj, bocsi
...előttem van a kép:

Surda: ez fájt...
Egyébként hali mindenkinek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 12:12
Egyébként hali mindenkinek (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szőke nő elmegy az okmányirodába:
-szeretnék egy különleges rendszámot! amilyen senki másnak nincs!
-LBC 007 megfelel?
-De biztos, h másnak nincs ugyanilyen rendszáma?
-LBC 007 megfelel?

meg kéne keresni a szövegét és betenni a dallamos topicba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 07:47

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt...
háát...Szilva...ez valami halálos..
az Én kedvenc soraim..:
"mert turkáloban dolgoztál.."
"hittem,hogy Nekünk kölykünk is lesz.."
Szép napot mindenkinek...
háát...Szilva...ez valami halálos..

az Én kedvenc soraim..:
"mert turkáloban dolgoztál.."
"hittem,hogy Nekünk kölykünk is lesz.."

Szép napot mindenkinek...

dobtam egy hátast a röhögéstől!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 14:40

ez valami halálos
a szövegét figyeljétek...csúcs...és a klipp sem semmi
laskaszűrőt, tepsiszett-et
megőrülök...én is akarok ilyeneket...aki nekem vesz laskaszűrőt, azt nem csalom meg a csengő(?)zolival
bocs gyerekek, de nekem ez most kurvára bejön

a szövegét figyeljétek...csúcs...és a klipp sem semmi
laskaszűrőt, tepsiszett-et

bocs gyerekek, de nekem ez most kurvára bejön
Szőke nő elmegy az okmányirodába:
-LBC 007 megfelel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 10:18
-LBC 007 megfelel?

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

A szélvédő csillogása miatt a sofőrt amúgy sem lehet mindig látni...
Bárcsak tudnám a rendszámodat, írnék neked szép mondatot
pl. Légy Enyém Most
Tök jó lenne egyedi rendszámot szerezni. Milyen lenne már, ha LOTYÓ-01 rendszámmal furikáznék?
Bárcsak tudnám a rendszámodat, írnék neked szép mondatot

pl. Légy Enyém Most
Tök jó lenne egyedi rendszámot szerezni. Milyen lenne már, ha LOTYÓ-01 rendszámmal furikáznék?

én meg azt hittem BeTéVe szeretted volna az övét!
én a rendszámokban a számjegyek közötti összefüggést figyelem!
pl. az 1.számjegy +2.számjegy=3.számjegy (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 09:44

én a rendszámokban a számjegyek közötti összefüggést figyelem!
pl. az 1.számjegy +2.számjegy=3.számjegy (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Remélem még nem késtem el vele.
kávé
Jó reggelt!
Ti szoktátok a rendszámok betűit kiegészíteni értelmes szavakká? Nekem régi szokásom.
Volt egy köcsög főnököm. A rendszáma BTV-... volt. Nem volt kérdéses, hogy mit jelent a rendszáma: BuTaVagy
kávé
Jó reggelt!
Ti szoktátok a rendszámok betűit kiegészíteni értelmes szavakká? Nekem régi szokásom.
Volt egy köcsög főnököm. A rendszáma BTV-... volt. Nem volt kérdéses, hogy mit jelent a rendszáma: BuTaVagy

az télleg:

én meg Neked:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 11:33

én meg Neked:

#18316-osra gondoltak a lányok, és én is...
akkor már ketten vagyunk zsűritagok, mert az én kezem is csak a pinákhoz ért, egyéb művészi tevékenységhez (rajz, festészet, szobrászat) teljesen alkalmatlan...

akkor már ketten vagyunk zsűritagok, mert az én kezem is csak a pinákhoz ért, egyéb művészi tevékenységhez (rajz, festészet, szobrászat) teljesen alkalmatlan...

#18316-osra gondoltak a lányok, és én is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

jelentkezem zsűri tagnak!
mert ilyen kézügyességgel rajzversenyen indulnyi nem ildomos! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 21:27

szép jóest! ma kicsit lemaradtam, de néha a munkába is bele kell húzni...
willy! tetszik a rajzod, igazi tehetségek vagytok a lányokkal együtt!
javaslat! mit szólnátok egy paint rajzversenyhez???
8-10 indulóval már érdemes lenne belevágni!
az zsűri tagja bárki lehetne, aki nem indul a versenyen!
az ajándékokat szponziznám (később kihirdetésre kerülnének a díjak)
mert ilyen kézügyességgel rajzversenyen indulnyi nem ildomos! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

szép jóest! ma kicsit lemaradtam, de néha a munkába is bele kell húzni...

willy! tetszik a rajzod, igazi tehetségek vagytok a lányokkal együtt!

javaslat! mit szólnátok egy paint rajzversenyhez???

8-10 indulóval már érdemes lenne belevágni!
az zsűri tagja bárki lehetne, aki nem indul a versenyen!
az ajándékokat szponziznám (később kihirdetésre kerülnének a díjak)
látom a kosaram senkinek sem tetszett...
nekem sem
nekem sem

de kedvesek vagytok, csak surda batátom kedvébe akartam járni ezzel a giccses képpel!
(kösz a jav. MP!)
amúgy, Jó reggelt! Itt a tavasz! Hétfő van, és kint 10 fok!
Kellemes új hetet!

ma így kezdtem a napot:

majd így folytattam:

Kellemes új hetet!

ma így kezdtem a napot:

majd így folytattam:

de kedvesek vagytok, csak surda batátom kedvébe akartam járni ezzel a giccses képpel!
(kösz a jav. MP!)
Kellemes új hetet!

ma így kezdtem a napot:

majd így folytattam:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 23:05

Kellemes új hetet!

ma így kezdtem a napot:

majd így folytattam:

VIP
Admin

Kérem vissza a piros x-et

fotoillusztrációt akarunk!
mi is ceretünk röhögni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 09:46
mi is ceretünk röhögni! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Én egyszer szöszös ökörfarkkórót gyűjtöttem a réten és csináltam belőle főzetet, mert az olvastam, hogy szép árnyalatot ad a szőkés hajnak. A barátnőm halálra röhögte magát rajtam.
Szép napot!

Szép napot!
Én egyszer szöszös ökörfarkkórót gyűjtöttem a réten és csináltam belőle főzetet, mert az olvastam, hogy szép árnyalatot ad a szőkés hajnak. A barátnőm halálra röhögte magát rajtam.
Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 09:04

Szép napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap rákentem a hajamra kávébarna hajszínezőt, mert ugye haladni kell a korral, ma már a természetes nem is divat...blablabla...
oszt nem is láccccik semmi...tehát nekem természetesen kávébarna a hajam...nah...asszem most inkább szőke vagyok
oszt nem is láccccik semmi...tehát nekem természetesen kávébarna a hajam...nah...asszem most inkább szőke vagyok

tegnap rákentem a hajamra kávébarna hajszínezőt, mert ugye haladni kell a korral, ma már a természetes nem is divat...blablabla...