Jó reggelt!
sztrájkolnak a napplaisok, vagy mindenki GYES-re ment?
sztrájkolnak a napplaisok, vagy mindenki GYES-re ment?

Nah, eddig tartottam ma...
Jót ne halljak rólatok!!!
Jót ne halljak rólatok!!!
no végre!
a zigazi morcygyurcy vagy!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 13:59
a zigazi morcygyurcy vagy!

Hogy kapnád bééé...reggel elsíklottam fölötte...wazz...most olwastam...

Hogy kapnád bééé...reggel elsíklottam fölötte...wazz...most olwastam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 30. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 08:17

gázos gázos!
de eléggé gazos is Ő ám!
csak azt nem értem mé nem Michaéla lett a neve!
de eléggé gazos is Ő ám!
csak azt nem értem mé nem Michaéla lett a neve!

Köszönöm...ezt máá szeressem mikó gyagyás a bagázs...
Még eccör köccenet mindenkinek...
Méregtelenítő kúra...hmmm...bejólenne...húúúú
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 13:13

Még eccör köccenet mindenkinek...

Méregtelenítő kúra...hmmm...bejólenne...húúúú

Gyujika! E' öröm, e' bódogság!! Gratulálok hozzá, mindég tudtam, hogy jó munkásembör vagy
Szép jónapot mindenkinek!
Örömmel közlöm, hogy hétágra süt a nap.

Hotta, hotta! Fasangra hotta? Múlatós gyejek lész, ammá biztós. A Surdi fijával fogja ropni itt a nappaliban.
Talp alá való a kölyköknek..
Télleg Spapa! Szavaztál már ma?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Talp alá való a kölyköknek..
Télleg Spapa! Szavaztál már ma?

...mitulátbáti hotta...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

mija leüli vétén
ő ttüli
a taládjáé ül neeemmm (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 13:13
ő ttüli
a taládjáé ül neeemmm (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 30. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyujika! E' öröm, e' bódogság!! Gratulálok hozzá, mindég tudtam, hogy jó munkásembör vagy

Örömmel közlöm, hogy hétágra süt a nap. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:41

Örömmel közlöm, hogy hétágra süt a nap. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló!
Most értem haza...méreteket még ne kérdezzetek mert nm tuok...tök kaotikus állapotok wannak hospital-ba...influenza járwány wégett...áhh
De a lényeg,hogy mind a ketten jól wannak...
Ő itt kis Kati
Most értem haza...méreteket még ne kérdezzetek mert nm tuok...tök kaotikus állapotok wannak hospital-ba...influenza járwány wégett...áhh

Ő itt kis Kati

...gondolom, hogy egy "méregtelenítő" kúra jól esne...
...remek feszültségoldó...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 30. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 11:23

Köszönöm...köszönöm....80%-ban lekerült rólam a feszkó....hmmm...a maradék 20% Prunikám wehetné...be...izé....le...

Hüllllleeeee...nm is rejám....bár ha a természetét tölem öröklee...akkor a fijjjadnak annyi...mert ha majd megfogja a fenekét olyan pofont kap,hogy egy hétig pörögni fog...
(a jányomtól persze!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:35

akkor ma illik bepótolnod!
igaz 1000. gyereknél már nem akkora a zünneplés!
istenem, de gyönyörű a kiscsajod!
bisztoss a zannyára hasonlít!

Köszönöm...köszönöm....80%-ban lekerült rólam a feszkó....hmmm...a maradék 20% Prunikám wehetné...be...izé....le...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Neeeemááááá...eztetet utálom..brrr
De Te beöltözhetnél...
...pájszerrel kéne lefeszíteni rólad....hihi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:36
De Te beöltözhetnél...

vaaaaaazzzzzzz gyurka...mekkora mázlista vagy...ő az ???

(surdinak:
)

Gyönyörű baba...Gratulálok, jó egészséget, és sok türelmet Hozzá!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 29. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 20:41

Helló!
Ő itt kis Kati

Ő itt kis Kati

A gyermekem üzeni:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 30. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 08:09

hékááááááásssssssss szorítottunk ám érted!
remélem seggre ittad magad!!!
ja a fiam bisztoss jó munkásemberként üzeni Neki:
"nefürtgyééé le! mer büdösen jó a picsa!"
remélem seggre ittad magad!!!
ja a fiam bisztoss jó munkásemberként üzeni Neki:
"nefürtgyééé le! mer büdösen jó a picsa!"

1/6 * kinyal:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:36

(surdinak:
)

(surdinak:
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:22

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm szépen a gratulációt stb.!
Az üröm csak annyi,hogy látogatási tilalmat rendeltek el...szówal én nm mehetek be...anyuka nm jöhet ki...amit wiszek nőwérke beszállítja...pfff...de örülök...
Szombat w wasárnap jöhetnek haza...
Neem neem rúgtam be...egy csöpp alkoholt sem ittam...simán beájultam az ágyon és arra keltem hajnalba,hogy bazira fázom...höhö

Az üröm csak annyi,hogy látogatási tilalmat rendeltek el...szówal én nm mehetek be...anyuka nm jöhet ki...amit wiszek nőwérke beszállítja...pfff...de örülök...

Neem neem rúgtam be...egy csöpp alkoholt sem ittam...simán beájultam az ágyon és arra keltem hajnalba,hogy bazira fázom...höhö
akkor ma illik bepótolnod!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:22

Sziasztok!

Sziasztok!