mert felkajáltad az összes croissant-t a dögös óvónéni elől
utólagos szerk. még 10 percen belül vagyok: jaaah, nem...mert már kora reggel megdugott a szobafestő és a kőműves??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 08:38

utólagos szerk. még 10 percen belül vagyok: jaaah, nem...mert már kora reggel megdugott a szobafestő és a kőműves??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Asszem nem kell magyarázni, hogy miért választottam ezt a képet a NAP PÓZA rovatba:

Asszem nem kell magyarázni, hogy miért választottam ezt a képet a NAP PÓZA rovatba:

Jó reggelt, kávét megittam, kaját felzabáltam, köszönöm.
Mentem a dolgomra.
Kellemes hetet mindenkinek.
Mentem a dolgomra.

Kellemes hetet mindenkinek.
Szép reggelt, és szép napot mindenkinek!

Jártunk felétek is, gondoltam is rátok
A Monostori erődöt néztük meg. A bénák azt írták ki a parkolóban lévő tájékoztató táblára, hogy március 1-jétől van nyitva. Mázli, hogy nem hittünk nekik és elsétáltunk az erődig.
Nem semmi építmény.
Teszek is be képeket a turisztikai ajánlatba. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 18:17

A Monostori erődöt néztük meg. A bénák azt írták ki a parkolóban lévő tájékoztató táblára, hogy március 1-jétől van nyitva. Mázli, hogy nem hittünk nekik és elsétáltunk az erődig.
Nem semmi építmény.
Teszek is be képeket a turisztikai ajánlatba. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Üdv és köszöntés mindenkinek!!Miért nem jöttél erre felém?Mit néztetek meg komáromban?

VIP
Admin

Szép napot/estét!
Kirándulni voltunk, Komáromban rügyeznek a gesztenyefák. Gondolom másfelé is.
Tényleg jön a tavasz. Végre.

Üdv és köszöntés mindenkinek!!Miért nem jöttél erre felém?Mit néztetek meg komáromban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 17:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép napot/estét!

Szép napot/estét!

Szewasztok!
Érdemes wolt bejönni...szétröhögtem magam...kannasumi...nagy ötlet...
...elismerésem...
Királyjányosnak meg jár egy jó pont...szereti shumit...
Nyah...mentem babázni...
Molly:-a baba eszik...alszik...sír...hisztizik...igazi nő....jah és gyönyörű...ímádok benne gyönyörködni...!
Érdemes wolt bejönni...szétröhögtem magam...kannasumi...nagy ötlet...

Királyjányosnak meg jár egy jó pont...szereti shumit...

Nyah...mentem babázni...

Molly:-a baba eszik...alszik...sír...hisztizik...igazi nő....jah és gyönyörű...ímádok benne gyönyörködni...!

Igazad van doki! Lehet, hogy mégis tévedtem?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 14:07

Sztem meg surdi igenis szereti az animalszexset... Ha máshogy nem is, de abban az értelemben biztos, h bacca őt meg valagba egy taliga vakmajom, ha komolyan gondolja a "lelépését"... Az is animalsex?

Sztem meg surdi igenis szereti az animalszexset... Ha máshogy nem is, de abban az értelemben biztos, h bacca őt meg valagba egy taliga vakmajom, ha komolyan gondolja a "lelépését"... Az is animalsex?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 10:51

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Surda meg az "animálsex"? sokmindent, de ezt már nem hiszem el róla. Állatokkal? ennyire nem lehet perverz. Vagy csak Prune írta el, és análsexet akart írni. Igaz senki nem vette észre, csak nekem megütötte a szemem visszaolvasáskor. Aztán ki tudja ebben a tömegben.....

Surda meg az "animálsex"? sokmindent, de ezt már nem hiszem el róla. Állatokkal? ennyire nem lehet perverz. Vagy csak Prune írta el, és análsexet akart írni. Igaz senki nem vette észre, csak nekem megütötte a szemem visszaolvasáskor. Aztán ki tudja ebben a tömegben.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 08. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 08. péntek 08:43

miután admin vagyok szinte kötelességem, hogy megtegyem...de természetesen nem áll tőlem ez távol nőként sem, hiszen mindenki tudja, hogy surdi nem akármilyen férfi...olykor háborog, mint a tenger, és nagy híve az animálszexnek, de ez nem rettent el attól, hogy leszopjam
ma már nem leszek...utazom vidékre, surdit meggyőzni szép szóval
ma már nem leszek...utazom vidékre, surdit meggyőzni szép szóval

a 18808-as hsz-ban nem volt benne a "búcsú" szó!
(de így már elfogatható, és egy leszopásért szemet hunyok a "baki" elkövetőjének "hibája" felett...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(de így már elfogatható, és egy leszopásért szemet hunyok a "baki" elkövetőjének "hibája" felett...

ájjjá má le! hát ez nem off, ez surdi búcsúajándéka
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 09:30

két "lóarcú" viszont egy fotón jól mutat!
(viszont valakit tiltani fogok, mert offolja a nappalit és nem a megfelelő topicba teszi a feka, vagy kannás képeket!)
(viszont valakit tiltani fogok, mert offolja a nappalit és nem a megfelelő topicba teszi a feka, vagy kannás képeket!)

két "lóarcú" viszont egy fotón jól mutat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 21:00

VIP
Admin

Kár hogy ilyen idétlen feje van a Suminak, a teste egész jó, csak az összhatást lerontja a lóarca...
a célszeméllyel meg ugy vagyok...hogy BEKAPHATJA!!!.....hisztis Férfi....áááá...azoktol vagyok rosszul
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 09:00

végre valaki, aki nem elégedetlenkedik, hogy így lófej, meg úgy kalózos póló
remélem a célszemély is értékeli majd, hogy mennyit dolgoztam gyapin, hogy lefotózza nekem őket

remélem a célszemély is értékeli majd, hogy mennyit dolgoztam gyapin, hogy lefotózza nekem őket

végre valaki, aki nem elégedetlenkedik, hogy így lófej, meg úgy kalózos póló
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 10. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 10. vasárnap 08:42

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Csodálatos szombat után...egy napsütéses vasárnap...
Schumi rajongo vagyok...Sztem még a "lofej" is jol áll Neki...nagyon Édes a feje....és,hogy mindig mosolyog....Nekem bejönne...

Schumi rajongo vagyok...Sztem még a "lofej" is jol áll Neki...nagyon Édes a feje....és,hogy mindig mosolyog....Nekem bejönne...

Jo reggelt...

Te, figyejjémá, ez nem fotosop véletlenül?
Kicsit olyan fura.
Bár, ha jobban megnézem, nincs benne semmi különös.
Jó tetkói vannak Suminak.
Kicsit olyan fura.
Bár, ha jobban megnézem, nincs benne semmi különös.
Jó tetkói vannak Suminak.

ahha...tehát nem tetszik felöltözve
íme:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 09. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 09. szombat 21:24

íme:

VIP
Admin

Hát, a kalózos pólója sem annyira nyerő...