Nem látok összefüggést a két dolog között. A véradás mindig jó cselekedet, hiszen emberéleteket menthetsz vele...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:49
3 havonta adok vért...azaz...amióta "Mengel-Ica" a miniszter, nem volT-A-M...majd újra menek, ha látom értelmét a "jócselekedetnek"...
én sem szoktam...nem is tudom miért
az lehet a baj, hogy nem jó orvoshoz mész vért adni
ő a legjobb a szakmában:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:46
az lehet a baj, hogy nem jó orvoshoz mész vért adni
ő a legjobb a szakmában:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Hoppá, van itt rögtön két véradónk is.
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát.
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát.
hehe Mangal Icának olvastam
ne lopitikázz!
szexelj inkább! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:49
ne lopitikázz!
szexelj inkább! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
3 havonta adok vért...azaz...amióta "Mengel-Ica" a miniszter, nem volT-A-M...majd újra menek, ha látom értelmét a "jócselekedetnek"...
VIP
Admin
Ki szokott vért adni?
Ki szokott vért adni?
én meg ÚRH negatív!
A+; haggyadmá 15 éve adok itt a cégnél ... most is akartam, de nem lehetett, mert nem volt nálam a személyi csak a TAJ kártya ... eddig semmit se kértek ...
kapják béééééé
A+; haggyadmá 15 éve adok itt a cégnél ... most is akartam, de nem lehetett, mert nem volt nálam a személyi csak a TAJ kártya ... eddig semmit se kértek ...
kapják béééééé
VIP
Admin
Ki szokott vért adni?
Ki szokott vért adni?
vazze Te beszélsz?
ehhez a mélységhez 80 kg?!
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:45
ehhez a mélységhez 80 kg?!
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én anno 18 évesen 50 kiló voltam, meg 174 cm...versenyszerűen atlétizálT-A-M (hosszútáv futó volT-A-M), aztán amikor abbafejeztem, focizni kezdtem...ekkor felugrott egy 5-ös...55 volt a versenysúlyom...
Amíg a foci is versenyszerűen ment, maradt az 55-60 közt.
Aztán nősülés...
...ezt tartom is...
Aztán nősülés...
gy
...kötelezően ajánlott volt a versenysport abbafejezése...rögtön rámugrott egy 10-es lettem 70 kiló...ma hobbi szinten sportolok, mindent ami jön, és öregesen a foci...most az ideális súlyom a 80 kiló... alf
er alf
me alf
káldás
...ezt tartom is...
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:41
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hmmm a vérnyomás- 3 fajta gyógyszerrel karban tartva... ma már nem magas... örökletes a karakterisztikájából megállapítva, de egy kis fogyás biztosan jót tenne
vérképét, koleszterintszintjét-évente van a cégnél opcionális ellenőrzés én mindig ott vagyok, ja és a véradásokkor is sok mindent ellenőriznek
jár tüdőszűrésre-egyszer elfelejtettem menni és azóta nem küldtek meghívót azót nem wótam
fogászati szűrésre- általában fél évente van fog problémám...
nőgyógyászati szűrésre- még nem wótam!
vérképét, koleszterintszintjét-évente van a cégnél opcionális ellenőrzés én mindig ott vagyok, ja és a véradásokkor is sok mindent ellenőriznek
jár tüdőszűrésre-egyszer elfelejtettem menni és azóta nem küldtek meghívót azót nem wótam
...az mindegy...ha Kihagysz...Beperellek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én anno 18 évesen 50 kiló voltam, meg 174 cm...versenyszerűen atlétizálT-A-M (hosszútáv futó volT-A-M), aztán amikor abbafejeztem, focizni kezdtem...ekkor felugrott egy 5-ös...55 volt a versenysúlyom...
Aztán nősülés...
...ezt tartom is...
Aztán nősülés...
gy
...kötelezően ajánlott volt a versenysport abbafejezése...rögtön rámugrott egy 10-es lettem 70 kiló...ma hobbi szinten sportolok, mindent ami jön, és öregesen a foci...most az ideális súlyom a 80 kiló... alf
er alf
me alf
káldás
...ezt tartom is...
tárd szét combjaid!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:36
VIP
Admin
Helyes a válasz. Nyalhatsz!
mikor én elpőször ezt mondT-A-M hol wótá Te akkor!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
hmmm a vérnyomás- 3 fajta gyógyszerrel karban tartva... ma már nem magas... örökletes a karakterisztikájából megállapítva, de egy kis fogyás biztosan jót tenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:30
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Nem is mondtam, hogy minden fogyókúrázóra értem a szöveget. De normál körülmények között senki nem fogy ilyen gyorsan.
Azért a túlsúly nem csak a vérnyomásra hat. Koleszterinszinted rendben?
Tényleg, ki az, aki rendszeresen ellenőrizteti a vérnyomását, vérképét, koleszterintszintjét, jár tüdőszűrésre, fogászati szűrésre, nőgyógyászati szűrésre?
Tényleg, ki az, aki rendszeresen ellenőrizteti a vérnyomását, vérképét, koleszterintszintjét, jár tüdőszűrésre, fogászati szűrésre, nőgyógyászati szűrésre?
Asszem nálam úgy lenne jó, ha a spejz a 2. emeleten lenne és lépcsőznöm kéne a nasiért
(Surditól loptam az alapötletet)
(Surditól loptam az alapötletet)
2in1:
sport is és nasi is!
sport is és nasi is!
-vérnyomásom a véradáskor ellenőrzik...
-koleszterint évente a "szív napja" rendezvényen méretem...
-huh, a tüdőszűrővel Megfogtál...bár asszem múlt évben az is megvolt a sokadik felszólításra...
-fogászaton engem nem szűrnek...csak húznak...meg tömnek...de nem úgy, ahogy most rögtön jól ráasszociáltok...
-a nőgyógyászommal fasírtban vagyok...nem látogatom...
2008. 02. 13. szerda 14:30
-koleszterint évente a "szív napja" rendezvényen méretem...
-huh, a tüdőszűrővel Megfogtál...bár asszem múlt évben az is megvolt a sokadik felszólításra...
-fogászaton engem nem szűrnek...csak húznak...meg tömnek...de nem úgy, ahogy most rögtön jól ráasszociáltok...
-a nőgyógyászommal fasírtban vagyok...nem látogatom...
VIP
Admin
Nem is mondtam, hogy minden fogyókúrázóra értem a szöveget. De normál körülmények között senki nem fogy ilyen gyorsan.
Helyes a válasz. Nyalhatsz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Most már tudom, miért nem fogyok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:29
a GG előtt töltött időt mozgásra kéne fordítanunk
(ki volt az a hülye, aki ezt mondta? csapjátok már fejbe!)
(ki volt az a hülye, aki ezt mondta? csapjátok már fejbe!)
vazze!
mé nem vársz?
576 kg lett wón a következő tippem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:23
mé nem vársz?
576 kg lett wón a következő tippem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Igen, ez egy másik pasi.
Még ennél is sokkal nagyobb volt a súlya az én általam említett fickónak!
Még ennél is sokkal nagyobb volt a súlya az én általam említett fickónak!
Igen, de ők a kar másik oldalán vannak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:34
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
a tökéletes vérképben benne van a tökéletes koleszterinszint, beleértve a jó és rossz koleszterint is
például én járok rendszeresen
surdi vagy T-A-M is biztos jár rendszeresen nőgyógyászati szűrésre
például én járok rendszeresen
surdi vagy T-A-M is biztos jár rendszeresen nőgyógyászati szűrésre
Megfejtés:
"A valaha 570 kilós mexikói Manuel Urbie már csak emlékezhet arra, hogy milyen volt a világ legkövérebb emberének lenni. Az utóbbi két évben 230 kilót fogyott, és nem akar megállni." (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:17
"A valaha 570 kilós mexikói Manuel Urbie már csak emlékezhet arra, hogy milyen volt a világ legkövérebb emberének lenni. Az utóbbi két évben 230 kilót fogyott, és nem akar megállni." (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Igen, de a te elveid szerint nekem most kéne megállnom és alakítanom a diétámon és a testmozgásomon. Mielőtt még túl késő lesz.
Tippeljetek, hány kiló volt a világ legkövérebb embere? És mennyit fogyott 2 év alatt ebből a súlyból?
(aki olvasta a cikket, ne válaszoljon!)
Tippeljetek, hány kiló volt a világ legkövérebb embere? És mennyit fogyott 2 év alatt ebből a súlyból?
(aki olvasta a cikket, ne válaszoljon!)

GG-ufsz

Jessie 2