Tartalom - töltés: maradjunk ezeknél
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:56

szóval kiforgatjátok a szavaim, és más tartalommal Töltitek meg, mint ami valójában?

szóval kiforgatjátok a szavaim, és más tartalommal Töltitek meg, mint ami valójában?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:54
csak nehogy én b@ssz@l@k seggbe a két ominózus hszért
bár azt élveznéd

bár azt élveznéd

Lehet, hogy a DzsordzsKlúni is elájulna, ha neki kéne a Véredet levenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:53

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szerintem mellette is ájulnék. Csak akkor célzottan bele a karjaiba

bár azt élveznéd

oké szexelek...bassza meg agy kibaszottnagyfarkú csődör azt a ribancot...remélem, elég visszafogott volT-A-M...

...pedig nagyon is van összefüggés...az én farkammal ők ne verjék a csalánt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:51
VIP
Admin

Nem látok összefüggést a két dolog között. A véradás mindig jó cselekedet, hiszen emberéleteket menthetsz vele...
Szerintem mellette is ájulnék. Csak akkor célzottan bele a karjaiba
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:51

én sem szoktam...nem is tudom miért
az lehet a baj, hogy nem jó orvoshoz mész vért adni
ő a legjobb a szakmában:
ő a legjobb a szakmában:

oké szexelek...bassza meg agy kibaszottnagyfarkú csődör azt a ribancot...remélem, elég visszafogott volT-A-M...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

ha azt mondom a családban a 174 centimmel óriásnak számítok...
anno 14 évesen amikor középiskolába mentem 154cm volT-A-M...
Az egész iskolában én volT-A-M a legkisebb...egy nyár alatt nyúlT-A-M meg...utána fejeztem be a versenyszerű atlét...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:46

anno 14 évesen amikor középiskolába mentem 154cm volT-A-M...

vazze Te beszélsz?
ehhez a mélységhez 80 kg?!
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!!
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!!
Nem látok összefüggést a két dolog között. A véradás mindig jó cselekedet, hiszen emberéleteket menthetsz vele...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:49

3 havonta adok vért...azaz...amióta "Mengel-Ica" a miniszter, nem volT-A-M...majd újra menek, ha látom értelmét a "jócselekedetnek"...

én sem szoktam...nem is tudom miért
ő a legjobb a szakmában:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ő a legjobb a szakmában:

VIP
Admin

Hoppá, van itt rögtön két véradónk is.
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát.
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát.
hehe Mangal Icának olvastam
ne lopitikázz!
szexelj inkább! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:49

ne lopitikázz!
szexelj inkább! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

3 havonta adok vért...azaz...amióta "Mengel-Ica" a miniszter, nem volT-A-M...majd újra menek, ha látom értelmét a "jócselekedetnek"...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP
Admin

Ki szokott vért adni?
Ki szokott vért adni?
én meg ÚRH negatív!
A+; haggyadmá 15 éve adok itt a cégnél ... most is akartam, de nem lehetett, mert nem volt nálam a személyi csak a TAJ kártya ... eddig semmit se kértek ...
kapják béééééé

A+; haggyadmá 15 éve adok itt a cégnél ... most is akartam, de nem lehetett, mert nem volt nálam a személyi csak a TAJ kártya ... eddig semmit se kértek ...
kapják béééééé

VIP
Admin

Ki szokott vért adni?
Ki szokott vért adni?
vazze Te beszélsz?
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:45
akkor az én magasságomhoz a 105-110 nem is sok!!! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Én anno 18 évesen 50 kiló voltam, meg 174 cm...versenyszerűen atlétizálT-A-M (hosszútáv futó volT-A-M), aztán amikor abbafejeztem, focizni kezdtem...ekkor felugrott egy 5-ös...55 volt a versenysúlyom...
Amíg a foci is versenyszerűen ment, maradt az 55-60 közt.
Aztán nősülés...gyermekáldás...kötelezően ajánlott volt a versenysport abbafejezése...rögtön rámugrott egy 10-es lettem 70 kiló...ma hobbi szinten sportolok, mindent ami jön, és öregesen a foci...most az ideális súlyom a 80 kiló...
...ezt tartom is...

Aztán nősülés...gyermekáldás...kötelezően ajánlott volt a versenysport abbafejezése...rögtön rámugrott egy 10-es lettem 70 kiló...ma hobbi szinten sportolok, mindent ami jön, és öregesen a foci...most az ideális súlyom a 80 kiló...

Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:41
Ki szokott vért adni?
Én bevallom őszintén, hogy nem. Elájulok a gondolatra is. Pedig elég ritka vércsoportom van: A Rh negatív. És szívesen adnék is, ha bírnám a procedúrát. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

hmmm a vérnyomás- 3 fajta gyógyszerrel karban tartva... ma már nem magas... örökletes a karakterisztikájából megállapítva, de egy kis fogyás biztosan jót tenne
vérképét, koleszterintszintjét-évente van a cégnél opcionális ellenőrzés én mindig ott vagyok, ja és a véradásokkor is sok mindent ellenőriznek
jár tüdőszűrésre-egyszer elfelejtettem menni és azóta nem küldtek meghívót azót nem wótam
fogászati szűrésre- általában fél évente van fog problémám...
nőgyógyászati szűrésre- még nem wótam!
vérképét, koleszterintszintjét-évente van a cégnél opcionális ellenőrzés én mindig ott vagyok, ja és a véradásokkor is sok mindent ellenőriznek
jár tüdőszűrésre-egyszer elfelejtettem menni és azóta nem küldtek meghívót azót nem wótam

...az mindegy...ha Kihagysz...Beperellek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én anno 18 évesen 50 kiló voltam, meg 174 cm...versenyszerűen atlétizálT-A-M (hosszútáv futó volT-A-M), aztán amikor abbafejeztem, focizni kezdtem...ekkor felugrott egy 5-ös...55 volt a versenysúlyom...
...ezt tartom is...

tárd szét combjaid!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:36
VIP
Admin

Helyes a válasz. Nyalhatsz!
mikor én elpőször ezt mondT-A-M hol wótá Te akkor!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

hmmm a vérnyomás- 3 fajta gyógyszerrel karban tartva... ma már nem magas... örökletes a karakterisztikájából megállapítva, de egy kis fogyás biztosan jót tenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:30

VIP
Admin

Nem is mondtam, hogy minden fogyókúrázóra értem a szöveget. De normál körülmények között senki nem fogy ilyen gyorsan.
Azért a túlsúly nem csak a vérnyomásra hat. Koleszterinszinted rendben?
Tényleg, ki az, aki rendszeresen ellenőrizteti a vérnyomását, vérképét, koleszterintszintjét, jár tüdőszűrésre, fogászati szűrésre, nőgyógyászati szűrésre?
Azért a túlsúly nem csak a vérnyomásra hat. Koleszterinszinted rendben?
Tényleg, ki az, aki rendszeresen ellenőrizteti a vérnyomását, vérképét, koleszterintszintjét, jár tüdőszűrésre, fogászati szűrésre, nőgyógyászati szűrésre?