nem tudom, de a faxságaink nem ismernek határokat és gátlásokat...
de muszáj néha piszkálódni, baxakodni, és feszültséget kelteni, mert túl unalmassá válik a fórum, és csak giccses és nyálas (utálatos) valentin napi hsz-re telik tőlem...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:49

miért ez jobb:
Jó a segge
Szöre csupa tetű
Belül dzsuvás
Kívül meg gyönyörű
A zenéje meg a "Szép a szeme"

de muszáj néha piszkálódni, baxakodni, és feszültséget kelteni, mert túl unalmassá válik a fórum, és csak giccses és nyálas (utálatos) valentin napi hsz-re telik tőlem...

miért ez jobb:
Jó a segge
Szöre csupa tetű
Belül dzsuvás
Kívül meg gyönyörű
A zenéje meg a "Szép a szeme"

miért ez jobb:
Jó a segge
Szöre csupa tetű
Belül dzsuvás
Kívül meg gyönyörű
A zenéje meg a "Szép a szeme" (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hüle...
ezt neked:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 12:37

ezt neked:

Gyöngéden ölelj át
s adj egy ötvenest!
))))))))
ezt még a Te kedvedért se hallgatom meg!
s adj egy ötvenest!

Gyöngéden ölelj át
s adj egy ötvenest!
))))))))
s adj egy ötvenest!

...ez még Tőle is...így is nagyon szép...

Én..megkértem a Gyuri bácsit..énekelje el Magyarul is...
bár,szerintem nem is olyan rossz...
Gyöngéden ölelj át.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:50

bár,szerintem nem is olyan rossz...

Gyöngéden ölelj át.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!

Speak Softly Love
Bocs, a klip a Keresztapából van, ezért a képek nem igazán a szerelmes hangulatot árasztják, de a dalszöveg az igaz szerelemről szól.

Speak Softly Love
Bocs, a klip a Keresztapából van, ezért a képek nem igazán a szerelmes hangulatot árasztják, de a dalszöveg az igaz szerelemről szól.
Húúúú de rég hallgázT-A-M....Istennő Vagy, hogy Betetted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 14. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 14. csütörtök 08:50
VIP
Admin

Jó reggelt!

Speak Softly Love

Speak Softly Love
mint írtam valahol, utálom az ünnepeket (főleg ezt a majmolt USA ünnepet), de ettől függetlenül minden kedves nappalisnak kívánok sok szeretetet, szerelmet, boldogságot, és jó egészséget:

jo reggelt...
szép napot Mindenkinek...
bár,azt mondják..eröltetett ez az "ünnep"..azért...bujjatok kicsit közelebb..és melegebben a párotokhoz,szerelmetekhez ezen a napon....
Én..ezzel a csodálatos,mégis szomoru dallal kívánok mindenkinek:
Boldog Szerelmes napot.......
szép napot Mindenkinek...
bár,azt mondják..eröltetett ez az "ünnep"..azért...bujjatok kicsit közelebb..és melegebben a párotokhoz,szerelmetekhez ezen a napon....

Én..ezzel a csodálatos,mégis szomoru dallal kívánok mindenkinek:
Boldog Szerelmes napot.......

Jó reggelt!

Speak Softly Love

Speak Softly Love
hééééééé emberrrr Te élllllssssszzzzzzzzz!
hogy a Sárlott által nekem mondottakat tovább adjam:
Cuncus bekaphatjaaaaaaaaaaa!
be mert még éltjelet se adsz magadról!
de azért egy brég látott barátnak illik kezet nyújtani:
jó reggelt naaapppaliiiiiiiiii (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy a Sárlott által nekem mondottakat tovább adjam:
Cuncus bekaphatjaaaaaaaaaaa!
be mert még éltjelet se adsz magadról!

de azért egy brég látott barátnak illik kezet nyújtani:

jó reggelt naaapppaliiiiiiiiii (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
csak genyaura és joanbaezre vigyázzatok...össze ne lapítsátok őket
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:45

VIP
Admin

A Powerslave engem odavonz ám a medvebőrre melléd.
(és ha minden jól megy, augusztusban élőben is meghallgatom!!)
(és ha minden jól megy, augusztusban élőben is meghallgatom!!)
A Powerslave engem odavonz ám a medvebőrre melléd.
(és ha minden jól megy, augusztusban élőben is meghallgatom!!) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:33
(és ha minden jól megy, augusztusban élőben is meghallgatom!!) (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

na, joo, visszahuzodom a medveborre...csendben bekapcsolom a powerslavet es iszogatom jaggerem...
KELLEMES BALENINES DAYT mindenkinek, sok csook szeretet blablabla meg minden egyebbbb
egyszoval dugjatok mint a nyulak
egyszoval dugjatok mint a nyulak

na, joo, visszahuzodom a medveborre...csendben bekapcsolom a powerslavet es iszogatom jaggerem...
upppsz... szerinten innen arrafele privibe kellene, mert igen kedves baratom levagja....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:27
VIP
Admin

Yesssssssss

Yesssssssss
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

ennek fenekeles lesz a vege...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:21

VIP
Admin

Szóval mégiscsak homo vagy! Hiába tagadod most már!

Szóval mégiscsak homo vagy! Hiába tagadod most már!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 22:19

nekem meg almomban sem....mert azt jelentene hogy ferfiakkal almodok PFUUUUJJJJ

A 20000 s hszt atadjatok nekem? az 5000 re vagytam a 100000 t nem erem meg...