de szépen becézgeted Öt
..."valaki"....
"valaki"...vedd szépen a szájacskádba a......"valamimet"...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:26

"valaki"...vedd szépen a szájacskádba a......"valamimet"...

Telefonos egyeztetést követően AZONNAL tudok fogadni.
A láda kint van, de sajnos egyetlen sorszám volt benne, azt meg már elvitte "valaki"...
A láda kint van, de sajnos egyetlen sorszám volt benne, azt meg már elvitte "valaki"...

ha Neked főzöm a lecsót tutira meg is teszem ha már ennyire vágysz a kovászosuborkás lecsóra!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:27

Te belefőzöd a koviubit? Érdekes egy főzési technikád van...

nem emléxem hogy kértél wóna!
de jelzem, h az én értelmezésem szerint most sem
kértél ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:23

de jelzem, h az én értelmezésem szerint most sem

Törölt felhasználó (52127)

te gyüjtööööööööd????????...miota?
te sem küldtél még nekem....sztem...

a te mogyikrémed fehér, mert maga a csomagolás is az...de vannak barna csomagolásúak is...azokban biztos barna a krém
és van ez...ami a tökéletes szendvicshez kell:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:20

és van ez...ami a tökéletes szendvicshez kell:

Te lökött a mogyikrém barna... A mi mogyikrémünk meg fehéres... Szóval ez a hasonlat... Báááár kitudja...

Te belefőzöd a koviubit? Érdekes egy főzési technikád van...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:21

kovászos uborkával!
képzeld minden nyár végén főzünk be vagy 35 üveg lecsót télire!
inkább dógozok vele, mert a boltit meg nem eszem!
a gyerek rajzolta a homokozóba és erre mondta ...
bele gondoltam milyen is lehet és bele fájdult a gyomrom!

Telefonos egyeztetést követően AZONNAL tudok fogadni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:24

bekell Nálad jelentkezni...vagy.....kint van az ajtod elött a sorszámhuzo ládika???

bekell Nálad jelentkezni...vagy.....kint van az ajtod elött a sorszámhuzo ládika???
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:23

Bár nemvagyok orvos, egyes speciális szívbetegségeket, speciális "beteggel" kapcsolatban hatékonyan és nagyon magas hatásfokkal tudok gyógyítani!!!

te gyüjtööööööööd????????...miota?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:12

nehogy hallgass má a madámra!
a női aktokat én gyűjtöm!
apropó ... nekem se küldtál még!!!

Bár nemvagyok orvos, egyes speciális szívbetegségeket, speciális "beteggel" kapcsolatban hatékonyan és nagyon magas hatásfokkal tudok gyógyítani!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:21

jo reggelt Doktor Úr....
fáj a szívem......hoppá...hogy te jogász vagy..most jut az eszembe

kovászos uborkával!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:18

Te a lecsóba tettél savanyúuborkát? Érdekes kompozíció lehetett...
Micsoda burzsuj, ilyen paradics és paprika árak mellett lecsót enni...

jo reggelt Doktor Úr....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóó reggelt Nappali!
Szép napot Kedves sárlott!
Pl. a mogyorós csoki a kedvencem, sőt, talán az egyetlen csoki, amit hajlandó vagyok megenni...
De a konyakmeggy is kb mentolos csoki jellegű nekem.
Lehet, h én vagyok konzervatív, de az csokievés közben nem mosok fogat... Max utána...
A mogyoró (és a különféle olajos magvak) alapíze, ha nem sózzák meg őket, akkor édes, édeskés, így harmonizál a csokival. A mentol pl. nekem teljesen más íz.
Ezért nem szeretem pl. az édes-sós ételeket sem.
De legalább (ahogy mondtad) meghagyom Neked! De a Baleys-zel már gondok lennének... azt speciel szeretem.
Pl. a mogyorós csoki a kedvencem, sőt, talán az egyetlen csoki, amit hajlandó vagyok megenni...
Lehet, h én vagyok konzervatív, de az csokievés közben nem mosok fogat... Max utána...

A mogyoró (és a különféle olajos magvak) alapíze, ha nem sózzák meg őket, akkor édes, édeskés, így harmonizál a csokival. A mentol pl. nekem teljesen más íz.
De legalább (ahogy mondtad) meghagyom Neked! De a Baleys-zel már gondok lennének... azt speciel szeretem.
Te lökött a mogyikrém barna... A mi mogyikrémünk meg fehéres... Szóval ez a hasonlat... Báááár kitudja...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 09:17

sztem Sárl is szereti a mogyorós csokit, csak a mi mogyorónk legyen benne!
vagy a mogyorókrémünkre vágyik inkább

Te a lecsóba tettél savanyúuborkát? Érdekes kompozíció lehetett...
Micsoda burzsuj, ilyen paradics és paprika árak mellett lecsót enni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 18. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 08:26

erről jut eszembe: a fiam tennap lecsót "készített nekem" savanyú uborkával

sztem Sárl is szereti a mogyorós csokit, csak a mi mogyorónk legyen benne!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 18. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóó reggelt Nappali!

Szép napot mindenkinek!Csak úgy!

Jóóóó reggelt Nappali!
De legalább (ahogy mondtad) meghagyom Neked! De a Baleys-zel már gondok lennének... azt speciel szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:02

De legalább (ahogy mondtad) meghagyom Neked! De a Baleys-zel már gondok lennének... azt speciel szeretem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Nnna ezen most nem fogunk vitatkozni. Legalább több marad nekem
De ugye nem azt akarod mondani, hogy te nem eszel olyan csokit pl. amiben mogyoró van, vagy esetleg konyakmeggy?
Szóval a csokit is csak tisztán, dokikám?

De ugye nem azt akarod mondani, hogy te nem eszel olyan csokit pl. amiben mogyoró van, vagy esetleg konyakmeggy?
Szóval a csokit is csak tisztán, dokikám?

nehogy hallgass má a madámra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 18. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 18. kedd 07:59

az Én aktomat...dugdosni kell...izzzééé...már mint...ELdugdosni...mert annyira nem szemnek gyönyörködtetö...
de,majd ha egyszer jo passzban leszek...dobok át Neked egyet...

de,majd ha egyszer jo passzban leszek...dobok át Neked egyet...

erről jut eszembe Sárlott hagyománya!
brühühü semmi itthagyott kép!
brühühü semmi itthagyott kép!

Teeee mijabajod a zétcsokival????? a legjobb csokoládé a valódi étcsoki minimum 55% kakaó tartalommal!
én az émelygősen édeset nem bírom megenni ...
az még, h nem jön bé a mentolos csoki megértem
mikor először ouzót ittam aztat mondtam, h ez oljan, mint ha házipáleszbe amodentet nyomtak wóna ...
mondjuk azóta jégbe hűtve lecsusszan (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 22:37
én az émelygősen édeset nem bírom megenni ...
az még, h nem jön bé a mentolos csoki megértem
mikor először ouzót ittam aztat mondtam, h ez oljan, mint ha házipáleszbe amodentet nyomtak wóna ...
mondjuk azóta jégbe hűtve lecsusszan (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogynem...hajaj...addig úccse hagynak békén...
Főleg mijútán mentolos csokiwal köszöntél nekik...
...de ne félj jóó kezekben leszel náluk...
(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!)

Főleg mijútán mentolos csokiwal köszöntél nekik...

(mentolos csoki....pfff...hogy utálom...és rájadásul ét is...de a csajoknak hozzad nyugodtan...!)
erről jut eszembe: a fiam tennap lecsót "készített nekem" savanyú uborkával
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)