Még nem tudom. 18 cserjét kellett szétültetni az egyik oldalmezsgyéről, mert csinálni fogják a kerítést, meg szigetelik/vakolják a falat.
A faSomLajos tudja, milyen lesz az összhatás, ha mind kihajt
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 12:36
A faSomLajos tudja, milyen lesz az összhatás, ha mind kihajt

De gondolom legalább a saját izlésed és elképzelésed szerinit sikerült és tudsz benne gyönyörködni

De gondolom legalább a saját izlésed és elképzelésed szerinit sikerült és tudsz benne gyönyörködni
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 10:19

jó napot mindenkinek!
Csupa seb a kezem. Charlotte a lakást csomagolta, én meg egész hétvégén kertet, udvart rendezgettem.
Hiába, no! Nem szokta a cigány a szántást
Meg az a kurva ásó se magától ás, hanem magamtól.
Csupa seb a kezem. Charlotte a lakást csomagolta, én meg egész hétvégén kertet, udvart rendezgettem.

jó napot mindenkinek!

Csak aztán nehogy meggyulladjunk...
Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 20:31

Jó reggelt, szép hetet mindenkinek!

Én is szivesen lázba hozználak
A lakás vissza is lesz csomagolva

Én is szivesen lázba hozználak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 17:07

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Naná, hogy volt.
Elsőként a Szerető jut eszembe, aminek olyan szexjelenete van, hogy beleborzongtam.
Aztán ott van még a Szörnyek keringője és a Zongoralecke. Engem ezek is lázba hoztak rendesen. És bizonyára még sok más film, ami most nem jut eszembe.
Elsőként a Szerető jut eszembe, aminek olyan szexjelenete van, hogy beleborzongtam.
Aztán ott van még a Szörnyek keringője és a Zongoralecke. Engem ezek is lázba hoztak rendesen. És bizonyára még sok más film, ami most nem jut eszembe.
Gyurikám ez már rajtad ragad
Nem baj legfeljebb mostantól nem gazosgyuri hanem batyusgyuri
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 20:12

Nem baj legfeljebb mostantól nem gazosgyuri hanem batyusgyuri

Ahhha...én csak annyit írtam,hogy nálunk woltak wendégségben és azon wesztek össze ,hogy xar lewest főzött a csaj....hun wan itt szó arról,hogy hozzánk hoztak lewest??!!!
Mindegy...wszínű rosszul fogalmaztam...
Mindegy...wszínű rosszul fogalmaztam...
Semmi problem...és még ma wálaszolok is ott...és nm itt...
jah...de most menek szállítót nézni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 19:25

jah...de most menek szállítót nézni....

Törölt felhasználó (52127)

hello nappali..illetve..jo estét..
Tee..gyurii..néha nézz iwiwet...és...tényleg nagyon bocsi!!!!

Ahhha...én csak annyit írtam,hogy nálunk woltak wendégségben és azon wesztek össze ,hogy xar lewest főzött a csaj....hun wan itt szó arról,hogy hozzánk hoztak lewest??!!!
Mindegy...wszínű rosszul fogalmaztam... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 19:20
Mindegy...wszínű rosszul fogalmaztam... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Csak arra célzott, hogy nálatok mindig a vendégpár csajszija főz?
...Merthogy ebből indult ki a balhé(?), nem?

Üdv nappali!
Akkor meg szerintem elég tisztességes kiszolgálásban is volt részük...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 11:52
Akkor meg szerintem elég tisztességes kiszolgálásban is volt részük...

ti úgy adtok vendégséget, hogy hozzák a kaját hozzá?
erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"
hát csúúcs volt a jelenet

erről jut eszembe...pénteken láttam az indul a bakterházat...nagyon ütős kis darab...volt benne egy rész: összejönnek páran, pl. a patás, meg a rozi, a bakter, bendegúz...erre a nyanya előkap egy marék szotyit, ledobja az asztalra és azt mondja: "egy kis vendégség"

hello nappali..illetve..jo estét..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak arra célzott, hogy nálatok mindig a vendégpár csajszija főz?
...Merthogy ebből indult ki a balhé(?), nem?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Naná, hogy volt.
Hát azt kell mondjam ...igen...egy két filmben ugy megvan csinálva az erotikus jelenet , hogy az ember kedvet kap...csak azt nem értem hogy a rendezö nem goldol arra hogy ha "mindenki" nekiáll szexelni ki nézi tovább a filmet...

Szép napot!
Gyönyörű ez az idő.
Én amúgy leginkább a vadregényes kerteket szeretem, legyen kicsit elvadult, gondozatlan, rejtélyes, izgalmas. Titkos, bokrokkal takart hátsó házikó és csobogó, köves medrű patak újabb előny
Gyönyörű ez az idő.
Én amúgy leginkább a vadregényes kerteket szeretem, legyen kicsit elvadult, gondozatlan, rejtélyes, izgalmas. Titkos, bokrokkal takart hátsó házikó és csobogó, köves medrű patak újabb előny

az attól függ...mert ha minden ilyen katonás rendben van, akkor max. lóversenynek alkalmas
najóóóóó, csak vicceltem...egyébként szép, bár nekem túl szabályos, pedig alapjában tetszik a teraszos elrendezés...asszem a fák hiányoznak
ha jól látom, akkor ez olyan puccos újfajta kertváros feeling, ahol a házak mérete mellett csak ilyen kis füves kertecskére van hely
ugye nem saját? mert akkor bocs

najóóóóó, csak vicceltem...egyébként szép, bár nekem túl szabályos, pedig alapjában tetszik a teraszos elrendezés...asszem a fák hiányoznak
ha jól látom, akkor ez olyan puccos újfajta kertváros feeling, ahol a házak mérete mellett csak ilyen kis füves kertecskére van hely

ugye nem saját? mert akkor bocs

ez csak az előkert..itt lehet elbújtatni a szeretőket, ha ember hazatoppan hirtelen

Szép jónapot mindenkinek!
"Ha jöttök, lesztek. Ha hoztok, esztek!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 11:52
"Ha jöttök, lesztek. Ha hoztok, esztek!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 30. vasárnap 08:52

Jut eszembe...
Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese...
...a csajszi többször leköcsögözte...csak pislogtam...méh itt kő ezt "megbeszélni"?...és így???
Eszembe is jutott a zexem..annak wót ilyen trágár pofája...hogy utáltam...
Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??
Tegnap este wót itten minálunk egy baráti pár...jól összewesztek...a srácnak nm ízlett a csajszi lewese...

Eszembe is jutott a zexem..annak wót ilyen trágár pofája...hogy utáltam...

Szerintem egy nő inkább a zágyban trágárkodjon..hehe...de wendégségben???Háá nm??

és akkor újra: jóóóóóóóóregg
hétágra süt a napocska, menjetek sétálni, kirándulni, dugni a szabadba
vagy a kertbe...sütögetni és dugni...vagy gazolni, meg ilyenek
charl: én igazából egy hatalmas telket szeretnék, a ház előtt/körül virágoskerttel...aztán lenne egy sütögetős/játszós/pihengetős rész, cserjékkel...és végül egy gyümölcsös, alma-, körte-, meggy-, cserko-, szilva-, diófával, pár bokor ribizli, meg málna...csak annyi, amennyi a család fogyasztását fedezi
(egyébként ha választani kell, akkor az angol tipusú kertet választom)
ez például tetszik:

hétágra süt a napocska, menjetek sétálni, kirándulni, dugni a szabadba
vagy a kertbe...sütögetni és dugni...vagy gazolni, meg ilyenek
charl: én igazából egy hatalmas telket szeretnék, a ház előtt/körül virágoskerttel...aztán lenne egy sütögetős/játszós/pihengetős rész, cserjékkel...és végül egy gyümölcsös, alma-, körte-, meggy-, cserko-, szilva-, diófával, pár bokor ribizli, meg málna...csak annyi, amennyi a család fogyasztását fedezi
(egyébként ha választani kell, akkor az angol tipusú kertet választom)
ez például tetszik: