Prune egyelőre vadító barna, de a hálószobába tényleg ő a tuti választás

az előtérbe ajánlom a világos színeket, például közepes citromsárgát, a konyhába esetleg kettős színt a falakra, a nappaliba mindenképpen valami meleg pasztelt, a hálószobába egy vadító vöröset (két nagy mellel
, esetleg Prune? Majd befesti a haját, a többi meg úgyis borotválva van)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:49

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát a költözés még odébb van. Nem tapéta lesz, hanem falfestés. Csak még vitatkozunk a színén...

Hát a költözés még odébb van. Nem tapéta lesz, hanem falfestés. Csak még vitatkozunk a színén...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:32

Jó reggelt mindenkinek!
Drága Pruném, kisült már az a hús, mert a Molly reggelije mindjárt elfogy.
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Bár rám feküdhetnél, mert qrva hideg van itt..
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Jó reggelt mindenkinek!
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 07:52
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 08. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt én is hallottam
de a srác az aktus után szólt a csajnak, hogy akkor most menjen és süsse ki a húst
jóóóóóreggelt különben

jóóóóóreggelt különben

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Basszus... És pont ma reggel nem hallgattam...
Ja, egyébként szép reggelt, Nappali!

Ja, egyébként szép reggelt, Nappali!
ezt én is hallottam
de a srác az aktus után szólt a csajnak, hogy akkor most menjen és süsse ki a húst
jóóóóóreggelt különben

jóóóóóreggelt különben

Jobb is az ágyasokat dugványozni, mint az ágyásokat!
Puszi erdőkerülő bibis kezére! Pussz! Meg másra is!

Puszi erdőkerülő bibis kezére! Pussz! Meg másra is!

Köszönöm, Drága Molly!
Szép lassan visszacsordogálok......
Már sokmindent tisztán látok......
Főleg tegnap este óta......
Szép lassan visszacsordogálok......
Már sokmindent tisztán látok......
Főleg tegnap este óta......

Jó reggelt Mindenkinek!
Keveset, 2-3 órákat alszom mostanában. (Vagy semmit.) Közepesen vén róka vagyok, talán kb. egy éve regisztráltam, de az oldalt már régóta ismertem!
Ha affinitásom lesz hozzá, akkor avatart is cserélek. Rókaleányt már kilőtték egy rókavadászaton.
Bandúr (Nevem James Band! Shake it, baby!), ahhoz, hogy jobban megismerj, csak olvasgass vissza az egész fórumon, ennél több nem is kell. A privát üzenet módot már nem is igazán használom! Múltkor sem működött!
Ha arra érdemesnek találom az üzenetet, akkor más, gyorsabb kommunikációs csatornát is megadok!
MSN, Skype kizárva (le van szedve a gépről), a lassan jubiláló webcamomat a mai napig nem szereltem fel (Sok a szatír a neten.)! Telefon?
Ha jó fiú leszel!
Az új számom talán 4-5 ember ismeri összesen! Nyau. Mert a macskoszokat imádom!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 22:57
Keveset, 2-3 órákat alszom mostanában. (Vagy semmit.) Közepesen vén róka vagyok, talán kb. egy éve regisztráltam, de az oldalt már régóta ismertem!
Ha affinitásom lesz hozzá, akkor avatart is cserélek. Rókaleányt már kilőtték egy rókavadászaton.
Bandúr (Nevem James Band! Shake it, baby!), ahhoz, hogy jobban megismerj, csak olvasgass vissza az egész fórumon, ennél több nem is kell. A privát üzenet módot már nem is igazán használom! Múltkor sem működött!

Ha arra érdemesnek találom az üzenetet, akkor más, gyorsabb kommunikációs csatornát is megadok!
MSN, Skype kizárva (le van szedve a gépről), a lassan jubiláló webcamomat a mai napig nem szereltem fel (Sok a szatír a neten.)! Telefon?

Ha jó fiú leszel!

Szia zelli,te új vagy itt?még nem találkoztunk,milyen tudományt mutasak be?

Nem, Zelli már öreg róka, ahogy azt az avatárja is mutatja.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 22:57

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 07. hétfő 22:50

Drága Gyurcikám, csak még mindig nem tudom, hogy neked ki a fas írt! Szójából jó lesz, vagy szójj a nővérkének!?
Az is Én vagyok!
A gombicáimat, pöccenek rá! Te,mocsok!
Kálámbó, mindig vele nyomozok!
Te Bandi bandúr, Te Nekem ne mutogasd a giccset, hanem mutasd be a tudományt! He!

Te Bandi bandúr, Te Nekem ne mutogasd a giccset, hanem mutasd be a tudományt! He!

Drága Gyurcikám, csak még mindig nem tudom, hogy neked ki a fas írt! Szójából jó lesz, vagy szójj a nővérkének!?
Az is Én vagyok!
A gombicáimat, pöccenek rá! Te,mocsok!

Jóétvágyat (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez undorító...
Be se jewek ide tebbet...pfúj...
Fasírtos képed nincs???
Gyanús wagy Te nekem bandur...gyanús...híwom kálámbót...kinyomoztatom...
Nyah...ccakát...

Fasírtos képed nincs???

Nyah...ccakát...
Hát ez undorító...
Fasírtos képed nincs???
Nyah...ccakát... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Fasírtos képed nincs???

Nyah...ccakát... (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoztam pár gicsses képet

én meg hozztam a srácoknak csajokat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 07. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

itt hagyok a csajoknak két formás feneket: