a tiltásom teljesen jogos volt!
mikor beírtam amit beírtam akkor is tisztába voltam ezzel!
katzor királynak nem hagytam más választást, mint hogy tiltson!
egy jogos tiltásért meg miért sértődnék be
ettől függetlenül remélem mind bangyi, mind a doki megértett dolgokat!
***mod:prune
mert bangyi lebuzizott amiért a tökére léptem. de mielőtt hanyat löktem vóna a dokira kellett figyelnem.
ha a doki megfelelő humorral tolerálja a dolgokat akkor nem alakul ki az ami kialakult!
tudod a tiltás nem csak nekem járt volna ki, hanem a dokinak is!
de egy admint tiltani ugyebár ...
a továbbiakban a részemről a téma itt off! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 08:26
mikor beírtam amit beírtam akkor is tisztába voltam ezzel!
katzor királynak nem hagytam más választást, mint hogy tiltson!
egy jogos tiltásért meg miért sértődnék be

ettől függetlenül remélem mind bangyi, mind a doki megértett dolgokat!
***mod:prune
mert bangyi lebuzizott amiért a tökére léptem. de mielőtt hanyat löktem vóna a dokira kellett figyelnem.
ha a doki megfelelő humorral tolerálja a dolgokat akkor nem alakul ki az ami kialakult!
tudod a tiltás nem csak nekem járt volna ki, hanem a dokinak is!
de egy admint tiltani ugyebár ...
a továbbiakban a részemről a téma itt off! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 09. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Hállihállihóóóó!
Jáú reggelt kíwánok...
Remélem mamá lesz Surdi...csáknm sértődött bé a tiltása miatt...
Képzeljétek ma nm fáj a fejem...hehehe

Jáú reggelt kíwánok...

Szép jó reggelt Nappali!
Legyen szex is a hsz.-ben?
Félreléptem!
Csak az a baj, hogy szószerint!
A hülye bijopapucsban, kibicsaklott a lábam! Bibi!
Legyen szex is a hsz.-ben?

Félreléptem!

A hülye bijopapucsban, kibicsaklott a lábam! Bibi!

Hmmmmmm...
...lehet,hogy ezzé nm fáj a bukóm...
Blokkolnám...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Blokkolnám...

Hállihállihóóóó!
Jáú reggelt kíwánok...

Jáú reggelt kíwánok...

ne törődj vele, én is csak olvasok mostanában...valahogy nincs kedvem most beleszólni a nagyok dolgába...
Szép jó éjszakát mindenkinek!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:47

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Kaptam egy lebaxást (és még jól is esett neki), hogy csak így 1000 év után berontok a nappaliba és még annyit se mondok, hogy húzd meg a fülem.
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Mentségemre legyen mondva én rendszeresen bekukkantok, csak nem szólok hozzá, így nekem nem tünt fel, hogy nem írtam 2 hónapja
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Mentségemre legyen mondva én rendszeresen bekukkantok, csak nem szólok hozzá, így nekem nem tünt fel, hogy nem írtam 2 hónapja

Szia Kedves!
Már rátaláltam, de még nem olvastam végig.
Jó kis olvasmány, igaz?
A Magassági mámor szexjelenete nagyon ott van!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:13
Már rátaláltam, de még nem olvastam végig.
Jó kis olvasmány, igaz?
A Magassági mámor szexjelenete nagyon ott van!

Elkzdődött a nagy visszaolvasás
Közben kicsit nézelődtem is, ha jól sejtem ezt szívesen olvasnád! talán még nem találtál rá
. A buliig meg keresek valami neked való filmet :P. Tegnap láttam a "magassági mámor" elejét, hát nem kicsit kefélnek benne jót.

Közben kicsit nézelődtem is, ha jól sejtem ezt szívesen olvasnád! talán még nem találtál rá

A nagy munkába egy kis nasi nem árt meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:49

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát a költözés még odébb van. Nem tapéta lesz, hanem falfestés. Csak még vitatkozunk a színén...

Tudod hogy szól a nóta "egy rendes asszony mindent megbocsájt"
Nekem fel se tünt igaz én még csak 3 hete járok ide
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:47

Nekem fel se tünt igaz én még csak 3 hete járok ide

Kaptam egy lebaxást (és még jól is esett neki), hogy csak így 1000 év után berontok a nappaliba és még annyit se mondok, hogy húzd meg a fülem.
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!

Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!

Hát gyurikám fejfájásra
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:17

Nah...csak dugwányozzatok nyugodtan nélkülem...megint mocskosul fáj a fejem...
Köcce a fasírtot...
Különben én most egy kemény csőcsű...kemény seggű...20 éwes kifacsarlak puncira wágyom..
Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...

Különben én most egy kemény csőcsű...kemény seggű...20 éwes kifacsarlak puncira wágyom..

Wan ilyen?

majd..kiakasztok a homlokomra egy----a számháborusdibol jol ismert---papirt:..38-20=18....
....
és..azt is ráirom..hogy..képzeld azt.."kemény csöcsü..kemény seggü"....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

és..azt is ráirom..hogy..képzeld azt.."kemény csöcsü..kemény seggü"....

...amugy...valami "böff.."....vagy...valami..."huzd meg a fülem.."
jo napot eros....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:13

jo napot eros....

. A buliig meg keresek valami neked való filmet :P. Tegnap láttam a "magassági mámor" elejét, hát nem kicsit kefélnek benne jót.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 10:15

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Prune egyelőre vadító barna, de a hálószobába tényleg ő a tuti választás

Semmi problem...majd 20-at lewonunk...
...tökéletes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 16:25

Törölt felhasználó (52127)

...lassan 38 éves..nem lehetne?..

..és..Üdv Nappali..
kis "szépséghibával"...de ettöl sokkal nagyobb mozgatoerövel...Itt(is) vagyok...
legyen szép a napotok....

kis "szépséghibával"...de ettöl sokkal nagyobb mozgatoerövel...Itt(is) vagyok...

legyen szép a napotok....
...lassan 38 éves..nem lehetne?..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:17

Köcce a fasírtot...
Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...

Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...
Wan ilyen?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 11:52

Köcce a fasírtot...

Wan ilyen?

na csak nem kiközösiteni saját részre a lányokat
én is szeretek dugványozni

na csak nem kiközösiteni saját részre a lányokat
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:32

Jó reggelt mindenkinek!
Drága Pruném, kisült már az a hús, mert a Molly reggelije mindjárt elfogy.
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Bár rám feküdhetnél, mert qrva hideg van itt..
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Drága Pruném, kisült már az a hús, mert a Molly reggelije mindjárt elfogy.
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Bár rám feküdhetnél, mert qrva hideg van itt..
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Molly,zelli,sárl,prunne
Négy hölgy a nappaliban e ragyogó szép délelőtt
Négy hölgy a nappaliban e ragyogó szép délelőtt