Szép jó reggelt Nappali!
Legyen szex is a hsz.-ben?
Félreléptem!
Csak az a baj, hogy szószerint!
A hülye bijopapucsban, kibicsaklott a lábam! Bibi!
Legyen szex is a hsz.-ben?

Félreléptem!

A hülye bijopapucsban, kibicsaklott a lábam! Bibi!

Hmmmmmm...
...lehet,hogy ezzé nm fáj a bukóm...
Blokkolnám...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Blokkolnám...

Hállihállihóóóó!
Jáú reggelt kíwánok...
Remélem mamá lesz Surdi...csáknm sértődött bé a tiltása miatt...
Képzeljétek ma nm fáj a fejem...hehehe

Jáú reggelt kíwánok...
Remélem mamá lesz Surdi...csáknm sértődött bé a tiltása miatt...

Képzeljétek ma nm fáj a fejem...hehehe
ne törődj vele, én is csak olvasok mostanában...valahogy nincs kedvem most beleszólni a nagyok dolgába...
Szép jó éjszakát mindenkinek!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:47

Szép jó éjszakát mindenkinek!

Kaptam egy lebaxást (és még jól is esett neki), hogy csak így 1000 év után berontok a nappaliba és még annyit se mondok, hogy húzd meg a fülem.
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Mentségemre legyen mondva én rendszeresen bekukkantok, csak nem szólok hozzá, így nekem nem tünt fel, hogy nem írtam 2 hónapja
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Mentségemre legyen mondva én rendszeresen bekukkantok, csak nem szólok hozzá, így nekem nem tünt fel, hogy nem írtam 2 hónapja

Szia Kedves!
Már rátaláltam, de még nem olvastam végig.
Jó kis olvasmány, igaz?
A Magassági mámor szexjelenete nagyon ott van!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:13
Már rátaláltam, de még nem olvastam végig.
Jó kis olvasmány, igaz?
A Magassági mámor szexjelenete nagyon ott van!

Elkzdődött a nagy visszaolvasás
Közben kicsit nézelődtem is, ha jól sejtem ezt szívesen olvasnád! talán még nem találtál rá
. A buliig meg keresek valami neked való filmet :P. Tegnap láttam a "magassági mámor" elejét, hát nem kicsit kefélnek benne jót.

Közben kicsit nézelődtem is, ha jól sejtem ezt szívesen olvasnád! talán még nem találtál rá

A nagy munkába egy kis nasi nem árt meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:49

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát a költözés még odébb van. Nem tapéta lesz, hanem falfestés. Csak még vitatkozunk a színén...

Tudod hogy szól a nóta "egy rendes asszony mindent megbocsájt"
Nekem fel se tünt igaz én még csak 3 hete járok ide
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:47

Nekem fel se tünt igaz én még csak 3 hete járok ide

Kaptam egy lebaxást (és még jól is esett neki), hogy csak így 1000 év után berontok a nappaliba és még annyit se mondok, hogy húzd meg a fülem.
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!

Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!
Úgyhogy bocsánat...
SZIA mindenki!!!

Hát gyurikám fejfájásra
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:17

Nah...csak dugwányozzatok nyugodtan nélkülem...megint mocskosul fáj a fejem...
Köcce a fasírtot...
Különben én most egy kemény csőcsű...kemény seggű...20 éwes kifacsarlak puncira wágyom..
Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...

Különben én most egy kemény csőcsű...kemény seggű...20 éwes kifacsarlak puncira wágyom..

Wan ilyen?

majd..kiakasztok a homlokomra egy----a számháborusdibol jol ismert---papirt:..38-20=18....
....
és..azt is ráirom..hogy..képzeld azt.."kemény csöcsü..kemény seggü"....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

és..azt is ráirom..hogy..képzeld azt.."kemény csöcsü..kemény seggü"....

...amugy...valami "böff.."....vagy...valami..."huzd meg a fülem.."
jo napot eros....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 04. 08. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 17:13

jo napot eros....

. A buliig meg keresek valami neked való filmet :P. Tegnap láttam a "magassági mámor" elejét, hát nem kicsit kefélnek benne jót.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 10:15

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Prune egyelőre vadító barna, de a hálószobába tényleg ő a tuti választás

Semmi problem...majd 20-at lewonunk...
...tökéletes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 08. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 16:25

Törölt felhasználó (52127)

...lassan 38 éves..nem lehetne?..

..és..Üdv Nappali..
kis "szépséghibával"...de ettöl sokkal nagyobb mozgatoerövel...Itt(is) vagyok...
legyen szép a napotok....

kis "szépséghibával"...de ettöl sokkal nagyobb mozgatoerövel...Itt(is) vagyok...

legyen szép a napotok....
...lassan 38 éves..nem lehetne?..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 08. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 15:17

Köcce a fasírtot...
Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...

Wan ilyen?

Köcce a fasírtot...
Wan ilyen?
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 08. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 11:52

Köcce a fasírtot...

Wan ilyen?

na csak nem kiközösiteni saját részre a lányokat
én is szeretek dugványozni

na csak nem kiközösiteni saját részre a lányokat
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 08. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 08. kedd 09:32

Jó reggelt mindenkinek!
Drága Pruném, kisült már az a hús, mert a Molly reggelije mindjárt elfogy.
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Bár rám feküdhetnél, mert qrva hideg van itt..
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Drága Pruném, kisült már az a hús, mert a Molly reggelije mindjárt elfogy.
Szia Zelli! Hiányoztál a csapatból. Mostmár meg van mind a négy ágyasom. Csak időt és helyet kell találni a dugványozásukra. Na, mindegy addig el leszünk Mollyval a bokor alatt.
Bár rám feküdhetnél, mert qrva hideg van itt..
Sárlóka, kitapétáztál már? Mikor lesz a lakásavató?
Molly,zelli,sárl,prunne
Négy hölgy a nappaliban e ragyogó szép délelőtt
Négy hölgy a nappaliban e ragyogó szép délelőtt

Prune egyelőre vadító barna, de a hálószobába tényleg ő a tuti választás