Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma leírása
A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek
isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)
Az eddigi hozzászólások
Basszus! Legalább állva tetted volna el, hogy az illúzió meglegyen
nagymama lekvárja!
Szép napot mindenkinek!
Látom van egy ünnepelt a szobában, névnapján jó egészséget kívánok neki!

Ch
alf
am
alf
pa
alf
gne
__700_x_700__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1525357405" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
köszönöm szépen!
látom gyönyörű képeket teszel be...
azt mondja az öreg Sam
hogy most én is öregszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)

2008. 04. 10. csütörtök 12:04
Szép napot mindenkinek!
Látom van egy ünnepelt a szobában, névnapján jó egészséget kívánok neki!

Ch
alf
am
alf
pa
alf
gne
__700_x_700__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1525357405" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
Boldog névnapot, Surdikám!
Iszok az egészségedre!
Tapasztalat.
Papának: sok boldog névnapot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

2008. 04. 10. csütörtök 13:51
Szép napot mindenkinek!
A Legényanya brilliáns film! De amilyen humoros a film, annyira torokszorító a vége.
Nem tűrik az emberek a másságot :-x
Beleképzeltetek már, hogy milyen lenne egyedül Józsinak lenni sok Béla között? Vagy esetleg tapasztaljátok is?
Minden Zsoltnak boldog névnapot!
Surdának egy jó üveg pezsit a torkára! egészségedre!
(A világ legismertebb francia .
A hagyományok és mindenekfelett a kiváló minőség szimbóluma lett. Az ínyencek a világ legelőkelőbb italának tartják. A névadója Dom Pérignon szerzetes, akit a atyjaként emlegetnek. - az a bor, amelynek második érése magában a palackban megy végbe és amelyet a kiváló - csakis vidékéről származó - szőlőfajták szakszerű házasítása, valamint a hosszú ideig tartó érlelési folyamat tesz igazán különlegessé
A hagyományos, -i eljárással készített . Ez a legnagyobb körültekintést és precizitást igénylő pe
alf
zs
alf
gő
alf
készítési
eljárás, mely egyben a legmagasabb minőséget adja.)
katzor király!
köszönöm szépen!
ezt a finom nedűt kizárólag a jányaink puncijáról vagyok hajlandó elnyalogatni!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 04. 10. csütörtök 14:18
Minden Zsoltnak boldog névnapot!
Surdának egy jó üveg pezsit a torkára! egészségedre!
(A világ legismertebb francia .
A hagyományok és mindenekfelett a kiváló minőség szimbóluma lett. Az ínyencek a világ legelőkelőbb italának tartják. A névadója Dom Pérignon szerzetes, akit a atyjaként emlegetnek. - az a bor, amelynek második érése magában a palackban megy végbe és amelyet a kiváló - csakis vidékéről származó - szőlőfajták szakszerű házasítása, valamint a hosszú ideig tartó érlelési folyamat tesz igazán különlegessé
A hagyományos, -i eljárással készített . Ez a legnagyobb körültekintést és precizitást igénylő pe
alf
zs
alf
gő
alf
készítési
eljárás, mely egyben a legmagasabb minőséget adja.)
drága, drága kicsi surdim!
tudom, hogy már nem vagy itt ilyenkor este, de holnap látod majd, hogy én is gondoltam ma rád
egyelőre csak így virtuálisan...de tudd, hogy egy komoly team dolgozik azon, hogy megvalósuljon eme álmod:
ezer hála és köszönet gyapoth admin-nak, amiért rendelkezésemre bocsájtotta a képet
Hát surdi ha zsoltnak hivnak akkor boldog névnapott
Én is kivánok sok sok boldog nénapot neked!
Szép estét!
Papa! Hogy gyorsabban érj vissza a nappaliba!
Mindenkinek szép álmokat!
Jóóó reggelt!
Ez nagyon tuti...hehehe...még nyalonzó hiányzik róla...
Nyah szép napot mindenkinek...indul a gálya...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 04. 10. csütörtök 19:31
tudom, hogy már nem vagy itt ilyenkor este, de holnap látod majd, hogy én is gondoltam ma rád
egyelőre csak így virtuálisan...de tudd, hogy egy komoly team dolgozik azon, hogy megvalósuljon eme álmod:
ezer hála és köszönet gyapoth admin-nak, amiért rendelkezésemre bocsájtotta a képet
istenkirályok vagytok!
gyuri!
én meg a szentháromságom kényeztetésére vágyom! tehát nem a 20379ből kettőt

hanem Sárlból egyet királylányből egyet és a madámból egyet kérek
egyiken kőkeményre szopnak és bevezetnek a másikukba míg a harmadikat nyalom
Bangyi! Gyapi!
Köszi a jókívánságot!
Kátya!
köszi a robogót!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 10. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 04. 10. csütörtök 19:31