Hogy, miért nem írtam tovább......
A gyöngyvirág a másik gyengém......
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 21:06

A gyöngyvirág a másik gyengém......





Még kicsit tovább irtad volna biztos meredezne a fiuk "májusfája"

Még kicsit tovább irtad volna biztos meredezne a fiuk "májusfája"
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 17:38


Sziasztok Kedveseim!
Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani!
Május a kedvenc hónapom!
Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát!

Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani!

Május a kedvenc hónapom!

Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát!


Sziasztok Kedveseim!
Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani!
Május a kedvenc hónapom!
Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát!

Jöttem benézni, hogy mi van Veletek!
Fiúk, tessék szépen "májusfát" állítani!

Május a kedvenc hónapom!

Csak lenne olyan, mint akár húsz éve!
Könnyed kis pólóban (bimbóim a kissé még hűvös szellőtől ágaskodtak), rövid (nem extramini, mai "macás-cuccban") szoknyácskában, belebódulva egyik kedvenc illatomba, az orgonáéba......
Szóval élvezzétek a MÁJUS varázsát!



Kellemes pihenést a hosszú hétvégén, aztán a fiúk necsak májusfát állitsanak


Sziasztok napalisok kicsit rég voltam erre felé,de ugy látom nem sok minden változott(remélem nem olvastam el semmi fontosat)

Én most "szembe "fogok szállni Veled...
tudod,hol készitik az eredeti és páratlan birkapörit???...az ALFÖLDÖN...(ugye nem kell mondanom..hogy kiktöl ered ez a nemes és fenséges eledel)...na...ezek szerint...TE SEM ettél még igazi ilyent....mert egyáltalán nem igy készül....
eleve a füszerek...a son,paprikán,borson kivül(hagymán,f.hagymán kivül) semmi mást sem raknak bele...!!!!!!!!!!!!!!
a hagyma mennyisége is nagyon kevés...(már mint amit TE irtál)...hiszen...attol lesz igazán jo szaftos...nem pedig leveses....
(amikor kész...ugy kellene kinéznie..mintha lekvár volna...annyira fííínoman szaftosan)
tehát...váltig állitom...nem a TE leirtad az igazi klasszikus birkapöri!!!!!!!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 23:55

tudod,hol készitik az eredeti és páratlan birkapörit???...az ALFÖLDÖN...(ugye nem kell mondanom..hogy kiktöl ered ez a nemes és fenséges eledel)...na...ezek szerint...TE SEM ettél még igazi ilyent....mert egyáltalán nem igy készül....

eleve a füszerek...a son,paprikán,borson kivül(hagymán,f.hagymán kivül) semmi mást sem raknak bele...!!!!!!!!!!!!!!
a hagyma mennyisége is nagyon kevés...(már mint amit TE irtál)...hiszen...attol lesz igazán jo szaftos...nem pedig leveses....
(amikor kész...ugy kellene kinéznie..mintha lekvár volna...annyira fííínoman szaftosan)

tehát...váltig állitom...nem a TE leirtad az igazi klasszikus birkapöri!!!!!!!!!



Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető
, hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.
A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető

A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
A méreg csak "kiváltságosoknak" jár...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 14:30


ha a dokitól kéred a receptet akkor tuti a piros paprika helyett valami mérget kell hintened a kaja tetejére!
kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!


kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!



Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető
, hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.
A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 12:34
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető

A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Köll, nem köll, mán megettem mindet. Egyébként tényleg elég kevés volt.
Még éhesebb lettem.
Télleg! Nincs itt a doki barátod?
Szükségem lenne egy jó kis kunsági birkapörkölt receptre. Nem tudtok véltlenül?

Még éhesebb lettem.
Télleg! Nincs itt a doki barátod?

ha a dokitól kéred a receptet akkor tuti a piros paprika helyett valami mérget kell hintened a kaja tetejére!
kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 14:25


kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
legyetek keveset a gép előtt!
és szeretkezzetek sokat a szabadban!




Doki! Mi lesz a birkapörkölt receptemmel?
Éhen fog halni a család, ha elszarom...
Lásd:#20718 hsz-emet...
Éhen fog halni a család, ha elszarom...

Lásd:#20718 hsz-emet...
Doki! Mi lesz a birkapörkölt receptemmel?
Éhen fog halni a család, ha elszarom...
Lásd:#20718 hsz-emet... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 13:22
Éhen fog halni a család, ha elszarom...

Lásd:#20718 hsz-emet... (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a kis májas kajcsi nagyon ínycsiklandó! Főleg a fincsi piripaprikával a tetején!


Téged látlak, h írsz... de hírérték szerűen...
a gyurka viszont nem ír! lehet túl sok a gáz nála? és felröppent
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 30. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 14:03
a gyurka viszont nem ír! lehet túl sok a gáz nála? és felröppent



majd minden nap írok (nézd vissza)!
aF1-ről is hsz-tem a megfelelő topicban!
aF1-ről is hsz-tem a megfelelő topicban!


majd minden nap írok (nézd vissza)!
aF1-ről is hsz-tem a megfelelő topicban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 13:53
aF1-ről is hsz-tem a megfelelő topicban!



a búbánatos f@szom Neked!
Te se tolod bé azt a rossz orcádat a nappaliba!
kiatökömet zrikáljak ha ránk se nyitod a nappali ajtaját?????
ja emiatt meg a gyurka segge triplázva lesz szétrúgva!
még az F1ről se írt egy kib@szott sort se!
Te se tolod bé azt a rossz orcádat a nappaliba!
kiatökömet zrikáljak ha ránk se nyitod a nappali ajtaját?????
ja emiatt meg a gyurka segge triplázva lesz szétrúgva!
még az F1ről se írt egy kib@szott sort se!

a búbánatos f@szom Neked!
Te se tolod bé azt a rossz orcádat a nappaliba!
kiatökömet zrikáljak ha ránk se nyitod a nappali ajtaját?????
ja emiatt meg a gyurka segge triplázva lesz szétrúgva!
még az F1ről se írt egy kib@szott sort se!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 29. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 22:15
Te se tolod bé azt a rossz orcádat a nappaliba!
kiatökömet zrikáljak ha ránk se nyitod a nappali ajtaját?????
ja emiatt meg a gyurka segge triplázva lesz szétrúgva!
még az F1ről se írt egy kib@szott sort se!


szép kis kilátások,
nincs itt a két kis ribikénk, és meghal a nappali!!!
nincs itt a két kis ribikénk, és meghal a nappali!!!


Ez a kis májas kajcsi nagyon ínycsiklandó! Főleg a fincsi piripaprikával a tetején!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 30. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 11:11

Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra




Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra

Kellemes ünnep előtti szép napot, és hétvégét kívánok MINDENKINEK!
bringázzatok, mert az egészséges!!!--->KATT!
bringázzatok, mert az egészséges!!!--->KATT!
Köll, nem köll, mán megettem mindet. Egyébként tényleg elég kevés volt.
Még éhesebb lettem.
Télleg! Nincs itt a doki barátod?
Szükségem lenne egy jó kis kunsági birkapörkölt receptre. Nem tudtok véltlenül?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 12:17

Még éhesebb lettem.
Télleg! Nincs itt a doki barátod?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Teeee kergült kerülő!
honnét veszed, hogy surdinak nem köll?
csak a mennyiségre utaltam, h nekem előpétel gyanánt elég!

honnét veszed, hogy surdinak nem köll?
csak a mennyiségre utaltam, h nekem előpétel gyanánt elég!

Teeee kergült kerülő!
honnét veszed, hogy surdinak nem köll?
csak a mennyiségre utaltam, h nekem előpétel gyanánt elég!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 30. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 12:10

honnét veszed, hogy surdinak nem köll?
csak a mennyiségre utaltam, h nekem előpétel gyanánt elég!


Sziasztok!
Anyóka, ha Surdinak nem kell, megeszem én. Úgyis régen volt a számban petrezselymes. sült, újkrumpli.
Meg különden is! Ne válogasson.
Anyóka, ha Surdinak nem kell, megeszem én. Úgyis régen volt a számban petrezselymes. sült, újkrumpli.
Meg különden is! Ne válogasson.
Sziasztok!
Anyóka, ha Surdinak nem kell, megeszem én. Úgyis régen volt a számban petrezselymes. sült, újkrumpli.
Meg különden is! Ne válogasson. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 30. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 11:11

Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra
Anyóka, ha Surdinak nem kell, megeszem én. Úgyis régen volt a számban petrezselymes. sült, újkrumpli.
Meg különden is! Ne válogasson. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 30. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)


Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra

Sziasztok Nap Palisok!




én mivel viszonozhatnám???
az igaz, hogy a múltkor adagod télleg jobban teccett!




Na tess nemond hogy nem gondokodom Rólad. Nem nagy adag de arra gondolok ne legyen tele a pocid hátha sex összejön délutánra
