a picsába!
hol is jártál Te
mi wót a fura???
eszedbe jutottak a régi eldugott helyek ahol megdugtak???
egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 02. péntek 22:17
hol is jártál Te
mi wót a fura???
eszedbe jutottak a régi eldugott helyek ahol megdugtak???
egyébként meg jóregg nappaliiiiiiii (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Üdvözletem!
Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.
Amint lehet, visszaolvasok.
Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Odahaza voltam a szülővárosomban ballagáson.
Jártam a régi sulimban. Fura érzés volt.
Amint lehet, visszaolvasok.
Addig is puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Jó reggelt, szép napot, vidám hetet sok-sok hsz-t a nappaliba
babysilver
lüke vagy wilika...de én imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 22:31
lüke vagy wilika...de én imádlak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Egy lánnyal kipróbálnék egy párharc-szerű leszbi jelenetet.Pofonok közt szeretni egymást.
Kitől idéztem?
Kitől idéztem?
Valamiből csak meg kell élnem öregkoromra! Ha másból nem, akkor az emlékeimből. Amúgy meg tudod: "Fehérember nem felejt..."
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:15
Szép jó reggelt mindenkinek.
Ki az ágyból hétalvók, itt a május. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
uramisten...teljesen meghatódtam
te emlékszel még rá? azóta sem voltak ott szerintem
most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot
Egy lánnyal kipróbálnék egy párharc-szerű leszbi jelenetet.Pofonok közt szeretni egymást.
Kitől idéztem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:39
Kitől idéztem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Ezt tanusithatom!Ime néhány kocka:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Anyák napjára egy kis virág!
Anyák napjára egy kis virág!
Ezt tanusithatom!Ime néhány kocka:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:23
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
mert mindig a ribanckodáson jár az eszed
képzeld valaki veled álmodott..meg velem is...és leszbiztünk
mert mindig a ribanckodáson jár az eszed
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Jujjj elfelejtettem kattintani megint....
Én is köszönöm a virágokat és a szép szavakat, na meg a pina-faszozást
És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.
És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.
Jujjj elfelejtettem kattintani megint....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:15
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 19:40
most éppen nincs "hobbija"...kivéve a vérfarkasos netes játékot (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Leadod Te azt a 2kg seperc alatt, csak ne mindig a válladat veregesd.
Aztán majd néhány év múlva örülhetsz egy újabb köszöntőnek
.
Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök
.Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök
Leadod Te azt a 2kg seperc alatt, csak ne mindig a válladat veregesd.
.
Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 14:49
.Apropó! Azért gyereknapra már illene rendbe hozatnatok azt a Trabantot, amit egy éve találtak a kölkök
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
hellllloooooooo evribádi
nah...tegnap megérkeztem vidéki küldetésemről...a feladatom az volt, hogy minél több sütit és kaját magamhoz vegyek
hálistennek sikerült 2 kg-ot felszednem, miután előtte egy hónapig koplaltam, és leadtam 5 kgot...fasza egy ilyen ballagásos vidéki móka
az anyukák köszöntéséhez magam is csatlakoznék, és vállba is veregetem magamat
ami pedig lotyót illeti...még mindig feltartja a fiúkat?
azért nem ír senki a nappaliba...gondolom molly erdokerulot istápolja...asszem marad nekem vazi
nah...tegnap megérkeztem vidéki küldetésemről...a feladatom az volt, hogy minél több sütit és kaját magamhoz vegyek
hálistennek sikerült 2 kg-ot felszednem, miután előtte egy hónapig koplaltam, és leadtam 5 kgot...fasza egy ilyen ballagásos vidéki móka
azért nem ír senki a nappaliba...gondolom molly erdokerulot istápolja...asszem marad nekem vazi
Minden nappalis Anyukának sok boldogságot és jó egészséget kívánok ezen a szép májusi vasárnapon:

azért mi apukák is nagyon szeretjük a gyerekeinket, a családot, és azokat a Anyukákat akik megajándékoztak bennünket a világ első számú csodájával az emberi élet kiindulásával és a szexel, ami nélkül most nem lehetnénk itt, és most, ÁMEN!
Pina és fasz együtt basz (ok-bocsi: szeretkezik), ebből lesz a kiskopasz!

azért mi apukák is nagyon szeretjük a gyerekeinket, a családot, és azokat a Anyukákat akik megajándékoztak bennünket a világ első számú csodájával az emberi élet kiindulásával és a szexel, ami nélkül most nem lehetnénk itt, és most, ÁMEN!
Pina és fasz együtt basz (ok-bocsi: szeretkezik), ebből lesz a kiskopasz!
Cupphegyek meg ilyesmi
Végre hogy előkerültél basszus reggel már alig merek irni a nappaliba, ha irok kihal a szoba
na jó ez csak vicc.Az utobbi időben már surdikát is etettem kerülőt is. Ne is törödj azzal a 2 kilóval, vad sex és és eltünik. Menek is állok a mérlegre hátha nekem is van egy kis fölösleg, aztán jól betartom a saját tanácsom
2008. 05. 04. vasárnap 14:49
Végre hogy előkerültél basszus reggel már alig merek irni a nappaliba, ha irok kihal a szoba
na jó ez csak vicc.Az utobbi időben már surdikát is etettem kerülőt is. Ne is törödj azzal a 2 kilóval, vad sex és és eltünik. Menek is állok a mérlegre hátha nekem is van egy kis fölösleg, aztán jól betartom a saját tanácsom
hellllloooooooo evribádi
hellllloooooooo evribádi
Isten éltesse az Anyukákat!
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 30. szerda 23:55
És szép jó napot mindenkinek.
Doki, kösz a recreptet, bár mire elolvastam már meg is ettük a pörköltet.
A bográcsost csináltam, annyi különbséggel, hogy zsír helyett apróra vágott füstölt szalonnát használtam. Mit mondjak, még most is nyalogatom az ujjaimat
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 30. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos, akkor 2 féle recept, mindkettő igazi kunsági.
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető
, hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.
A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
Az egyik nagyon-nagy odafigyelést és türelmet igényel, és kizárólag bográcsban készíthető el, a másik házilag is.
Lássuk először a "házi"-t.
Alapanyagok:
- zsír (a birka olajon NEM készíthető!)
- kb 1,5 kg színhús birka (faggyús részektől megtisztítva),
- kb fél kg belsőség (szív, máj)
- pár csontos rész
- kb 3-4 nagy fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 nagy TV paprika
- 2 paradicsom
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, kevés őrölt kömény, 1-2 babérlevél, gulyáskrém, Erős Pista.
A hagymát ledinszteljük, bele a kockára vágott hús. Amikor a hús elveszti a színét és levet ereszt, mehet bele a TV paprika és paradics (kockára vágva). Kis párolás együtt, majd a tűzről lehúzva meghintjük piros paprikával (szép színe legyen), összekeverjük, és felöntjük vízzel.
Ekkor kerüljön bele a belsőség is a máj kivételével. Mehet bele a csont is (azért nagyobb csont, hogy a végén kivehessük. Ja, ide írom, vigyázzunk a birka bontásával, ne legyen szilánkos, a birka csontja hajlamos rá).
Mehetnek bele a fűszerek, só, bors, a 2 babérlevél (enyhíti a bírka erős, faggyús illatát és ízét), a gulyáskrém, egy kevés őrölt kömény. Ha csípősen szeretjük, akkor Erős Pista. Ja, és a fokhagyma is, összevágva, összenyomva, ízlés szerint.
Annyi vízzel engedjük csak fel, h épp ellepje, lassú tűzön, "rövid lén" főzzük, a vizet mindig pótoljuk inkább. Szaftja legyen, ne leve!
Amikor a hús már kész, mehet bele a máj (ekkor a csont kivehető
, hogy ne keményedjen meg nagyon. Ezzel még 3 perc főzés, és kész is.A bográcsos: Nagy-nagy odafigyelést igényel, nem egyszerű, de a hatás és az eredmény fenomenális.
A hozzávalók ugyanazok, annyi különbséggel, hogy több csont kell hozzá, és jóval több vöröshagyma, paprika-paradicsom kell hozzá (kb duplaannyi hagyma és 3X annyi paprika-paradicsom).
A bogrács aljára helyezzük a csontokat. Alá bőségsen menjen zsír. Ráhalmozunk kb 3-4 fej apróra vágott vöröshagymát, erre a kockára vágott húst, erre ismét egy réteg hagymát (a másik adagot), erre a belsőségeket, végül a tetejére a paprika és a paradicsom.
Nagyon-nagyon lassú tűzön kezdjük el ezt főzni, VÍZ NÉLKÜL!! A hús, a sok hagyma és paprika-paradics engedni fog annyi levet, hogy saját levében fog megfőni! Ha a hagymát kicsit megsózzuk, hamarabb enged levet.
Ha jól csináljuk, szép lassan el kezd rotyogni, és levet engedni. Amikor a saját leve ellepi, akkor mehet rá a pirospaprika, a bors, a kömény és a babérlevél.
Nem keverjük, csak rázogatjuk, nagyon lassan főzzük. A végén menjen itt is bele a máj, hogy ne keményedjen meg.
Ez az "igazi", "klasszikus" birkapöri.
Jó étvágyat!
BOLDOG ANYÁK napját a Gennyzsákszem nappalis anyukáknak

Jó reggelt
BOLDOG ANYÁK napját a nappalis anyukáknak
Akkor most már ne engedjetek el!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

Monika T