Friss hír:
Május a maszturbálás hónapja, amit egynapos önkielégítő maratonnal szoktak ünnepelni San Franciscóban.
Kérdés:
Mi mivel ünnepeljünk?
Május a maszturbálás hónapja, amit egynapos önkielégítő maratonnal szoktak ünnepelni San Franciscóban.
Kérdés:
Mi mivel ünnepeljünk?

Romantika Surda módra
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 12:14

ez egy paranormális jelenség!
vagy egy paranemnormális
erről jut eszembe hová tűnt ez a nemnormális para????
vagy egy paranemnormális

ez egy paranormális jelenség!
vagy egy paranemnormális
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 12:06
vagy egy paranemnormális

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Gyerekek, rendkívüli jelenséget tapasztaltam a kertben. Lenyírtuk a füvet. Másnap mentem, hogy összegereblyézzem, de a levágott fű ELTŰNT.
Mondjuk nem nagyon zavar, tartsa meg a jó szokását. De azért kíváncsi vagyok, hogy mi történt.
Mondjuk nem nagyon zavar, tartsa meg a jó szokását. De azért kíváncsi vagyok, hogy mi történt.

Gyerekek, rendkívüli jelenséget tapasztaltam a kertben. Lenyírtuk a füvet. Másnap mentem, hogy összegereblyézzem, de a levágott fű ELTŰNT.

nem hiszem én aztat el, hogy Te wóná!
pluszba én sokkalta jobb nőnek képzellek el... még ha a korosabb "fajtából" is vagy (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 07. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 10:21
pluszba én sokkalta jobb nőnek képzellek el... még ha a korosabb "fajtából" is vagy (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 07. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszus most lebuktam nem láttam hogy camerázol ahogy mosom a kocsit
Na jó ez csak vicc

anyósom a fiamnak a Kinder tojásba lévő ajándékot próbálta összerakni.
anyósom: -nézzük meg hogyan kell összerakni
erre a fiam: -roppant egyszerű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 04. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 04. vasárnap 21:20
anyósom: -nézzük meg hogyan kell összerakni
erre a fiam: -roppant egyszerű!

VIP
Admin

Én is köszönöm a virágokat és a szép szavakat, na meg a pina-faszozást
És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.

És ha már anyák napja, akkor a gyerekem legújabb aranyköpését elmondom.
Rázós úton kocsikáztunk. Megszólal a lányom: didereg az autó.

Basszus most lebuktam nem láttam hogy camerázol ahogy mosom a kocsit
Na jó ez csak vicc
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Rájöttem, hogy gyuri miért van ritkán itt!
Talált egy topless autómosót és azóta ott tölti ideje javát!
Talált egy topless autómosót és azóta ott tölti ideje javát!

úrnő
akkor valami rosszat köllene csinálnom!
osztán mondhatnám: Úrnőm büntess!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor valami rosszat köllene csinálnom!
osztán mondhatnám: Úrnőm büntess!

úrinő nem ad ki bizalmas infókat
kérdezd meg a gázost
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

kérdezd meg a gázost

osztán mit is csinyaltak valjon???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

kaffízni??? én úgy tudom, hogy mást csináltak
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 09:13

kaptá egy laposat?
osztán nagyon csíp?
asszony mit szó hozzá?
vagy attól kaptad akit múltkoriba /hehe elsőre elütöttem: múltkorirbi
/ kaffízni vitted innét

osztán nagyon csíp?

asszony mit szó hozzá?

hacsak nem oljan gyönyörűséges lészen a gyermekem óvónénije, mint kend.... mer akkor a gyerekek maradnak otthon az anyukákkal, hogy az óvónénivel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 07. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 09:13

nekem van...elmentek szépen dolgozni...míg más a gyerekedet pesztrálja mit akarnál csinálni???csak nem kamatyolni??? mocskos, perverz állat

kaptá egy laposat?
osztán nagyon csíp?
asszony mit szó hozzá?
/ kaffízni vitted innét
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 03. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 03. szombat 18:55

osztán nagyon csíp?

asszony mit szó hozzá?

Békáphátod....
6napig jawították a gépem...bexart...csák úgy...se szó se beszéd...
De mifaxot csináltak wele 6 napig???????
Ma kaptam wissza 16:15 órakor...szerinted???
Őrület wót 6 nápig gép nélkül...ígaz kaptam egy laposat kölcsönbe de azt nm tudtam rágerjeszteni a net-re...gázos...waok...ugyeee?!

6napig jawították a gépem...bexart...csák úgy...se szó se beszéd...

De mifaxot csináltak wele 6 napig???????
Ma kaptam wissza 16:15 órakor...szerinted???

Őrület wót 6 nápig gép nélkül...ígaz kaptam egy laposat kölcsönbe de azt nm tudtam rágerjeszteni a net-re...gázos...waok...ugyeee?!

nekem van...elmentek szépen dolgozni...míg más a gyerekedet pesztrálja mit akarnál csinálni???csak nem kamatyolni??? mocskos, perverz állat
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 08:41

perverz ribanc óvónéni
sose bánd viszem a fijam is... osztán ha mán úgyis magányosak vagyunk mindketten csak eltöltjük az időnket valamiképp
nincs valami jó 5leted???

sose bánd viszem a fijam is... osztán ha mán úgyis magányosak vagyunk mindketten csak eltöltjük az időnket valamiképp

nincs valami jó 5leted???
perverz ribanc óvónéni
nincs valami jó 5leted??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 08:37

nincs valami jó 5leted??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 07. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Halihó!
Tegnap a lányom elindult az élet rögös útján. Beírattam az oviba. Ha minden jól megy, szeptemberben már ott bőgicsélhetek az ajtóban, mikor először otthagyom gonosz, idegen óvónőkre...
Bárcsak az én kedvenc perverz ribanc óvónénimre hagyhatnám. Sokkal nyugodtabb lennék.
Tegnap a lányom elindult az élet rögös útján. Beírattam az oviba. Ha minden jól megy, szeptemberben már ott bőgicsélhetek az ajtóban, mikor először otthagyom gonosz, idegen óvónőkre...
Bárcsak az én kedvenc perverz ribanc óvónénimre hagyhatnám. Sokkal nyugodtabb lennék.

Halihó!

de az a baj, h itt nem csak 1 szék üres
, mint Géjza előadásán...
Keresztjányom!
hálám a Tiéd!
no menj a doki orcája elé is tolj valami emészteni valót mer még éhen hal...
/de kérlek ezt ne vidd, mert elfogy itt is!/ aztán lehet van olyan is aki sajnálja
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 05. 06. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 21:37

Keresztjányom!
hálám a Tiéd!

no menj a doki orcája elé is tolj valami emészteni valót mer még éhen hal...

Na mi van itt ma... kolera vagy tifusz (by Hofi), remélem a nappalis csajok azért túlélik, és akkor mind az enyém lesz

Akkor egy gyors reggeli és irány meló,remélem ma már befejezem teljesen a keritésem,és ha este lesz erőm még benézek
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 07. szerda 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappalisok aki betéved jó étvágyat