inkább a meztelen segged képét raktad volna be
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 05. 24. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

A nappalis Lányoknak szedtem:

Ha megtalálod a lámpásomat, azt... De ha nem (márpedig nincs), akkor bizony addig kell próbálkozni rajtam, amíg valami nem használ!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 24. szombat 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 08:08

óóóóó...egy dzsinn
midet kell megdörzsölnöm, hogy lehessen pár kívánságom?

Na ez jó kivánság, bekapom én bármikor
csak most, csak itt, csak nektek, megmutatom ilyen szobrot kaptam tökéletes orális tudásomért
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 24. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 07:56

akkor ma húsmentes nap van?
*zokogós szmájli*
házastársi kötelességeim helyett maradnak a háztartásiak
molly! kapdbeeeeeee

molly! kapdbeeeeeee

óóóóó...egy dzsinn
(Ez egy válasz Szexdzsinn üzenetére (2008. 05. 24. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 07:51

Hehe, szép halál
Mami, a fiúk a hálószobában (konyhaasztalon, fürdőben stb...) aktívak most! Keress ott minket!

Mami, a fiúk a hálószobában (konyhaasztalon, fürdőben stb...) aktívak most! Keress ott minket!

akkor ma húsmentes nap van?
*zokogós szmájli*
molly! kapdbeeeeeee
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 24. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 07:20

Jó reggelt, Jó szombatot
Ma vegetáriánus reggelit kaptok, ne mondjátok, hogy nyanyi nem vigyáz az egészségetekre

molly! kapdbeeeeeee

Jó reggelt, Jó szombatot

Ma vegetáriánus reggelit kaptok, ne mondjátok, hogy nyanyi nem vigyáz az egészségetekre

Hehe, szép halál
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 24. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 07:24

Legyenek már aktivabbak a fiúk a nappaliba, külömben igy fognak járni

Legyenek már aktivabbak a fiúk a nappaliba, külömben igy fognak járni

Jó reggelt, Jó szombatot

Kiégett a retinám...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod bandi a többiek simán szájhősök..főleg az a surda gyerek...annak is mindig csak a szája jár, meg keresi a kifogásokat...annyi vér sincs a pucájában, hogy betegyen egy fotót a seggéről *legyintős szmájli* (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyira igen hogy megbaxam jól
Amugy meg mint közszereplő a médiában nem szimpatikus (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 23. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 10:07

Amugy meg mint közszereplő a médiában nem szimpatikus (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 23. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)

általában azok a nők akik bekerültek a negatív szeximbólumok topicba olyanok, hogy ha a szüzesség és közöttük kell választanom akkor inkább a szüzességet választom!
az igaz, hogy ízlésről vitatkozni hülyeség ... de vannak azért szignifikáns különbségek nők között is ... azaz némelyik nőre azt mondani, hogy szép minimum olyan perverzitás, mint homokosnak lenni!
Te bangyi!
neked teccik a nóci nőci
az igaz, hogy ízlésről vitatkozni hülyeség ... de vannak azért szignifikáns különbségek nők között is ... azaz némelyik nőre azt mondani, hogy szép minimum olyan perverzitás, mint homokosnak lenni!
Te bangyi!
neked teccik a nóci nőci

általában azok a nők akik bekerültek a negatív szeximbólumok topicba olyanok, hogy ha a szüzesség és közöttük kell választanom akkor inkább a szüzességet választom!
Te bangyi!
neked teccik a nóci nőci
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 09:59
Te bangyi!
neked teccik a nóci nőci

Ha az életbe csak kifejezetten mindenkinek tetsző szép nőt akarnék dugni még mindig szűz volnék

Ha az életbe csak kifejezetten mindenkinek tetsző szép nőt akarnék dugni még mindig szűz volnék
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 23. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 09:33

a szépségkirálynő választás másodikhelyezettjéről fotót!
de komolyan a nóciba mi van szép?
mikor dugják akkor lehet benne szép!
de a végén mindég kiveszik belőle!

a szépségkirálynő választás másodikhelyezettjéről fotót!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 09:25

Jó reggelt nappali
Surdikám mi van ma veled? Se Nóci se bandur segge nem tetszik
Mit keressek neked aminek örülnél ?

surdinak, hátha valamelyik megfelel neki

Jó reggelt nappali
Mit keressek neked aminek örülnél ?

vadmacska?inkább házi cicákat jobban kedvelem szeretem a dorombolást
remélem megkapod a gépet
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:48

remélem megkapod a gépet

Sziasztok!
Mondtam, hogy állati vagyok, de nyúl és róka helyett inkább vadmacska!
Még Bianca Ryan-t mégegyszer meghallgatom, aztán szpatty, mert már nem is tudom mikor aludtam! De most nem tudok vele énekelni, mert egy hete nincs hangom, mert hangszálgyulladásom van.
Nem vagyok McFláj! Bebe!
Nem ez a prioritást élvező dolog most, de igyekszem!
Puszi nektek, hétvégére ígéretet kaptam a gépre!

Még Bianca Ryan-t mégegyszer meghallgatom, aztán szpatty, mert már nem is tudom mikor aludtam! De most nem tudok vele énekelni, mert egy hete nincs hangom, mert hangszálgyulladásom van.
Nem vagyok McFláj! Bebe!

Sziasztok!
Nem vagyok McFláj! Bebe!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:28

Nem vagyok McFláj! Bebe!

Rókát nyúlal keverni
ezt csak surdi tudja
de azért a képekre én is kiváncsi lennék

de azért a képekre én is kiváncsi lennék

neeeemmmm!
csak Te vagy az egyetlen akinek nincs önkritikája!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 08:29
csak Te vagy az egyetlen akinek nincs önkritikája!

no nem is neked raktam fel
de úgy látom itt csak én vagyok beválalos

de úgy látom itt csak én vagyok beválalos