Negativ rekord a nappaliba
Egy hete megint nem voltam és csak 2 oldalt irtak ide
De azért szép napot mindenkinek,

Egy hete megint nem voltam és csak 2 oldalt irtak ide
De azért szép napot mindenkinek,

Jó reggelt nappalisok!
Igaz én konyakkal iszom, de a whiskey is finom.
Igaz én konyakkal iszom, de a whiskey is finom.

ez az igazi lángos!
willy erről biza lemaradt a ketchup
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 12:01
willy erről biza lemaradt a ketchup

Törölt felhasználó (233911)

Szervusztok! Tegnap kritizáltátok a kaját, ma csak lángost kaptok, és egy kávét. Panaszkönyv nincs, ne is kérjétek.

Ne is mond
Keresek képet megtalálom, mikor meglátom hogy ilyen kicsi szivem szerint radiroznám ki. Ahogy javasoltad kerestem másik képfeltöltöt elis basztam egy párszor a gyakorloba mire ma rájöttem mi a baj. Dundikát még keresem neked és majd potólom

Ne is mond
Keresek képet megtalálom, mikor meglátom hogy ilyen kicsi szivem szerint radiroznám ki. Ahogy javasoltad kerestem másik képfeltöltöt elis basztam egy párszor a gyakorloba mire ma rájöttem mi a baj. Dundikát még keresem neked és majd potólom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 30. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 13:07

hé Semmi Davis!
kritizálta a fene a kajádat!
csak ezek a süteményzabálók elégedetlenkedtek!
vagy lehet az volt a baj, h az összes tőtöttkáposztát felzabáltam előlük???
hú basszus ha villonyos nem szól észre se veszem a kecsöpöt... de lehet baracklekvár az!
héééé molyosmolly!
keress ehhez valami nagyítót is mert semmit nem látok a képen!
aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!!

hú basszus ha villonyos nem szól észre se veszem a kecsöpöt... de lehet baracklekvár az!
héééé molyosmolly!

aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!!
de én Téged kritizállak ám!
a hites urad annyira elhanyagolod az utóbbi időbe, h az má váló ok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 12:11
a hites urad annyira elhanyagolod az utóbbi időbe, h az má váló ok!!!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát ezt rosszul csináltad, mert nekem nem büntetés a lángos
Igaz, én nem is kritizáltam.

Igaz, én nem is kritizáltam.
hé Semmi Davis!
héééé molyosmolly!
aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

héééé molyosmolly!

aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusztok! Tegnap kritizáltátok a kaját, ma csak lángost kaptok, és egy kávét. Panaszkönyv nincs, ne is kérjétek.

Most ez komolyan ketchup azon a lángoson?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ezt rosszul csináltad, mert nekem nem büntetés a lángos
Igaz, én nem is kritizáltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz, én nem is kritizáltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én készitettem nektek valami ütösebb kaját
Jó étvágyat
Jó étvágyat

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 15:29

ha a nagy tortából kivágunk egy szeletet, akkor az olyan lesz? ez valami varázslat? a nagy mandarinos/habos torta gyümölcsös pitévé változik, ha felszeleteljük?

Jaj te kis buta, hát nem emlékszel, a gyümölcsös pite még tegnapról maradt a mandarinos habos tortából hiányzó szeletet, pedig miután Sárl szétkente rajtad, a nappalis pasik nyalták le rólad.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 15:29

ha a nagy tortából kivágunk egy szeletet, akkor az olyan lesz? ez valami varázslat? a nagy mandarinos/habos torta gyümölcsös pitévé változik, ha felszeleteljük?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 11:50

Szép napot, és jóétvágyat nappalisok!

egy kis édesség:

kávé:

és ha valaki nem szereti a kávét:

egy kis édesség:

kávé:

Ez aztán a bőséges ebéd, köszönjük!
A képeidet én is megcsodáltam már a többi topicban. Ide is tehetnél valami fincsit!
Pusssz (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

A képeidet én is megcsodáltam már a többi topicban. Ide is tehetnél valami fincsit!

Pusssz (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kis édesség:

kávé:

egy kis édesség:

kávé:

öreg Sam!
az a baj, h már én is öregszem!
végre a nappaliba ismét betévedtél! /már ha egyáltalán tegezhetlek... -markonádasosan: cseszdmeg esse tudom
/
ha már a képeid megcsodálhatjuk a képes topicokba!
azok az igéző tekintetek
izgatóbbak mint egy kivillanó cici vagy punci
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
az a baj, h már én is öregszem!

végre a nappaliba ismét betévedtél! /már ha egyáltalán tegezhetlek... -markonádasosan: cseszdmeg esse tudom

ha már a képeid megcsodálhatjuk a képes topicokba!
azok az igéző tekintetek

egy kis édesség:

kávé:

egy kis édesség:

kávé:

egy kis édesség:

kávé:

egy kis édesség:

kávé:

Ha ennél türelmesebb lennél szobornak is nevezhetnénk!
mindezt hajnali negyed 11kor tetted!!!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 11:19
mindezt hajnali negyed 11kor tetted!!!

Én már rájöttem rossz omen ha reggel beszönök
inkább várok kezdje más de néha türelmetlen vagyok.

Én már rájöttem rossz omen ha reggel beszönök
inkább várok kezdje más de néha türelmetlen vagyok.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 10:34

isten bizony én is reggelek még egy névvel...
lesz a mindenben kritikus, egyesek szerint kötekedős surdi
meg lesz az áldott jó fijjjú romantikázó mindenkihez /igeeennn még a dokihoz is/ kedvesss surdi
osztán a két skizofrén énem el lesz itten a nappaliban... más úccse nagyon van!
lesz a mindenben kritikus, egyesek szerint kötekedős surdi
meg lesz az áldott jó fijjjú romantikázó mindenkihez /igeeennn még a dokihoz is/ kedvesss surdi
osztán a két skizofrén énem el lesz itten a nappaliban... más úccse nagyon van!

inkább, mint egy kis meleget a fagyiban!
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kis fagyi a melegben?