Ez az élet, Babocsai néni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 02. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 02. hétfő 20:53

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Jóestét! Mi történt a nappalival? Az én gépem lenullázódott ma reggelre a vihar miatt, de itt egész nap egy beírás sincs, hát kérem ez tragééééédia.

Jóestét! Mi történt a nappalival? Az én gépem lenullázódott ma reggelre a vihar miatt, de itt egész nap egy beírás sincs, hát kérem ez tragééééédia.

Egy jó film és legfőbbkép elgondolkodtattó az alap történet.
Sajnos az internetnek is megvan a mellékterméke
amely olyan emberekben akikben csak szunnyadnak bizonyos cselekvési kézségek,amit a mai emberi társadalom elutasit,azt az internet világában pszihésen felerősitve érezve esetleg valóra is váltja.
És ez ellen egyenlőre nincs gyógyszer vagy egy jó megoldás (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 01. vasárnap 11:12
Sajnos az internetnek is megvan a mellékterméke

És ez ellen egyenlőre nincs gyógyszer vagy egy jó megoldás (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

jóóóóóóóóóóóóregg
menjetek a filmajánlóba...tegnap megnéztem azt a filmet...hát...brrrr...de különben tetszett

menjetek a filmajánlóba...tegnap megnéztem azt a filmet...hát...brrrr...de különben tetszett

jóóóóóóóóóóóóregg

Szép napot nappalisok!

Sárl kedves valahogy hiányolom a kérdéseidet
Na persze mást is

Na persze mást is

Mindenkinek szép vasárnapot!

Negativ rekord a nappaliba
Egy hete megint nem voltam és csak 2 oldalt irtak ide
De azért szép napot mindenkinek,

Egy hete megint nem voltam és csak 2 oldalt irtak ide
De azért szép napot mindenkinek,

Jó reggelt nappalisok!
Igaz én konyakkal iszom, de a whiskey is finom.
Igaz én konyakkal iszom, de a whiskey is finom.

ez az igazi lángos!
willy erről biza lemaradt a ketchup
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 12:01
willy erről biza lemaradt a ketchup

Szervusztok! Tegnap kritizáltátok a kaját, ma csak lángost kaptok, és egy kávét. Panaszkönyv nincs, ne is kérjétek.

Ne is mond
Keresek képet megtalálom, mikor meglátom hogy ilyen kicsi szivem szerint radiroznám ki. Ahogy javasoltad kerestem másik képfeltöltöt elis basztam egy párszor a gyakorloba mire ma rájöttem mi a baj. Dundikát még keresem neked és majd potólom

Ne is mond
Keresek képet megtalálom, mikor meglátom hogy ilyen kicsi szivem szerint radiroznám ki. Ahogy javasoltad kerestem másik képfeltöltöt elis basztam egy párszor a gyakorloba mire ma rájöttem mi a baj. Dundikát még keresem neked és majd potólom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 30. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 13:07

hé Semmi Davis!
kritizálta a fene a kajádat!
csak ezek a süteményzabálók elégedetlenkedtek!
vagy lehet az volt a baj, h az összes tőtöttkáposztát felzabáltam előlük???
hú basszus ha villonyos nem szól észre se veszem a kecsöpöt... de lehet baracklekvár az!
héééé molyosmolly!
keress ehhez valami nagyítót is mert semmit nem látok a képen!
aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!!

hú basszus ha villonyos nem szól észre se veszem a kecsöpöt... de lehet baracklekvár az!
héééé molyosmolly!

aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!!
de én Téged kritizállak ám!
a hites urad annyira elhanyagolod az utóbbi időbe, h az má váló ok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 12:11
a hites urad annyira elhanyagolod az utóbbi időbe, h az má váló ok!!!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hát ezt rosszul csináltad, mert nekem nem büntetés a lángos
Igaz, én nem is kritizáltam.

Igaz, én nem is kritizáltam.
hé Semmi Davis!
héééé molyosmolly!
aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

héééé molyosmolly!

aztán meg haragszom is Rád... a Dundika és a huga fotóit azóta se tetted láthatóvá!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusztok! Tegnap kritizáltátok a kaját, ma csak lángost kaptok, és egy kávét. Panaszkönyv nincs, ne is kérjétek.

Most ez komolyan ketchup azon a lángoson?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ezt rosszul csináltad, mert nekem nem büntetés a lángos
Igaz, én nem is kritizáltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz, én nem is kritizáltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én készitettem nektek valami ütösebb kaját
Jó étvágyat
Jó étvágyat

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 15:29

ha a nagy tortából kivágunk egy szeletet, akkor az olyan lesz? ez valami varázslat? a nagy mandarinos/habos torta gyümölcsös pitévé változik, ha felszeleteljük?

Jaj te kis buta, hát nem emlékszel, a gyümölcsös pite még tegnapról maradt a mandarinos habos tortából hiányzó szeletet, pedig miután Sárl szétkente rajtad, a nappalis pasik nyalták le rólad.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 15:29

ha a nagy tortából kivágunk egy szeletet, akkor az olyan lesz? ez valami varázslat? a nagy mandarinos/habos torta gyümölcsös pitévé változik, ha felszeleteljük?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 11:50

Szép napot, és jóétvágyat nappalisok!

egy kis édesség:

kávé:

és ha valaki nem szereti a kávét:

egy kis édesség:

kávé:

és ha valaki nem szereti a kávét: