a spermaölős óvszert majd charlotte-nál kell alkalmazni, csak még nem jelentkezett senki a bemasszírozásra
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:13

mielött bettenéd azt a spermaölöt a vizbe szóljál már beleülök én abba a vizbe elöbb, látod vannak még csodák talán még énis terhes lennék

mielött bettenéd azt a spermaölöt a vizbe szóljál már beleülök én abba a vizbe elöbb, látod vannak még csodák talán még énis terhes lennék
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 14:04

a férjed kiküldetésére szervezzük a nappalis bulit...vajon akad itt egy-két segítőkész barát?
beszerzek spermaölővel kezelt óvszert is addigra

a férjed kiküldetésére szervezzük a nappalis bulit...vajon akad itt egy-két segítőkész barát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:59

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Megjegyzem a sztorit arra az esetre, ha ki kéne magyaráznom, hogyan lett a lányomnak testvére a férjem külföldi kiküldetése alatt...

majd utánna számolok mikor is született a gyerkőc... remélem nem jártunk akkor arra felé!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:59

Elolvastam én is a vizben fogantatást. A papinak nincs gyereke. 2 éve Egerbe a Flóra szállóba játszottunk a vizbe bő mennyiséget hagytunk ott.Ha valaki jelentkezne a"punci Vákum" beszippantotta és megszülte a babyt esküszöm felneveljük

Elolvastam én is a vizben fogantatást. A papinak nincs gyereke. 2 éve Egerbe a Flóra szállóba játszottunk a vizbe bő mennyiséget hagytunk ott.Ha valaki jelentkezne a"punci Vákum" beszippantotta és megszülte a babyt esküszöm felneveljük
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 13:23

menjetek át a kád veszélyeibe, mert nagyon fontos veszélyhelyzetről tájékozódhattok...engem eddig sem érdekelt a jakuzzi, de most már egyenesen félek tőle

Megjegyzem a sztorit arra az esetre, ha ki kéne magyaráznom, hogyan lett a lányomnak testvére a férjem külföldi kiküldetése alatt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

menjetek át a kád veszélyeibe, mert nagyon fontos veszélyhelyzetről tájékozódhattok...engem eddig sem érdekelt a jakuzzi, de most már egyenesen félek tőle

nekem "barátilag" egy zuhanyozó is elég hozzá!
nem ragaszkodom a jakuzzihoz!

no jakuzzi...habár velük...

ez is bőven OK...

nem ragaszkodom a jakuzzihoz!

no jakuzzi...habár velük...

ez is bőven OK...

jó reggelt Nektek is!
nem baj ha most ebédre eszem meg
vagy mivel ez a mai első kajám akkor nevezhetem nyugodtan reggelinek
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nem baj ha most ebédre eszem meg

vagy mivel ez a mai első kajám akkor nevezhetem nyugodtan reggelinek

Basszus...úszik a nyálam...ez aztán a reggeli!
Én meg ettem a kis párizsis szendvicset...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg ettem a kis párizsis szendvicset...

Akkor én is átköltözöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 01. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 08:31

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

de hiszen ott voltam, állt is csak még aludtam....
Szép napot mindenkinek!
hehehe hát hol lehetett volna, ott ahol jól érzi magát, tudja, hogy megkapja a mindennapi betevőjét..
Szép napot mindenkinek!
hehehe hát hol lehetett volna, ott ahol jól érzi magát, tudja, hogy megkapja a mindennapi betevőjét..

de hiszen ott voltam, állt is csak még aludtam....
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 08:19
Szép napot mindenkinek!

Jóvanaaaaaaaaaaa
vártam öregSam szobájában hátha betéved valaki álló fasszal

Jóvanaaaaaaaaaaa
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 01. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 08:11

na hallod! ha nem szólok neki, akkor még mindig éhesen üldögélnénk itt...gondolom sejted hol volt

na hallod! ha nem szólok neki, akkor még mindig éhesen üldögélnénk itt...gondolom sejted hol volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 01. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 01. péntek 08:03
Hát ez nagyon guszta! Kösziiiiii
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Jó reggelt, szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 01. péntek 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóó reggelt Nappalisok

Majd a minimakszra Irányítsd reggel...bitti álmos lesz úgyis, nem Fogja észrevenni!
basszus, bocsi az offért...télleg nem direkt vót
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 17:10

basszus, bocsi az offért...télleg nem direkt vót

héééééééé mit gondolsz? a vén kecskené nemcsak nyalja amit lehet de szopja is
mégjó hogy az egész "só" barlang a tiéd lehet
azt hiszem farok helyett cavingtont is bekell ma vennem, nehogy elfelejtsem holnap reggel nem szabad a papinak megmutatni a nappalit

azt hiszem farok helyett cavingtont is bekell ma vennem, nehogy elfelejtsem holnap reggel nem szabad a papinak megmutatni a nappalit

héééééééé mit gondolsz? a vén kecskené nemcsak nyalja amit lehet de szopja is
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 16:52

Ha fiatalabb lennék pár évvel, akkor mondanám, hogy majd én tejre Hozlak...
...de hát megöregettem...már csak egy vén kecske vagyok, aki megelégedne ha egy kis sót nyalhatna...:P
...aprópopó...Megkínálnál a Sóddal?

...de hát megöregettem...már csak egy vén kecske vagyok, aki megelégedne ha egy kis sót nyalhatna...:P

Ha fiatalabb lennék pár évvel, akkor mondanám, hogy majd én tejre Hozlak...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 16:47

Akkor a forgatókönyv a köv.
Én bekapom bizti hogy elöbb utobb jön belőle ami fehér
Jaaaaaaaaa hogy neked tej kell ?
A cicim még megvan de tejem már nincs, ugyhogy azt vennem kell neked
Én bekapom bizti hogy elöbb utobb jön belőle ami fehér

Jaaaaaaaaa hogy neked tej kell ?
A cicim még megvan de tejem már nincs, ugyhogy azt vennem kell neked

Jut eszembe maradt egy kis krém a tálba a süti készitésekor nem nyalnál ki ?
vagy nyalnád ki ehhhhhhhhhhhh ez a ronda helyesirásom
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 07. 31. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 31. csütörtök 16:41
vagy nyalnád ki ehhhhhhhhhhhh ez a ronda helyesirásom

Köszike...én bekapom a sütiket...persze tejet kérek hozzá, nehogy megfulladjak
őőőő, de akkor Te is Kapj be valamit...:P

őőőő, de akkor Te is Kapj be valamit...:P