Szia Jenó!
Jó utat neked ma hazafelé, remélem kipihented magad.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 21:53
Jó utat neked ma hazafelé, remélem kipihented magad.

Ez még csak a prologus ! Még teszek egy kis kitérőt !
A többit majd holnap !!
A többit majd holnap !!

Szép napot!
Átköltöztünk. Hellyel-közzel van internet is, úgyhogy nemsokára visszaáll a régi kerékvágás.
Jah, persze előbb ki kell csomagolni és meg kell csinálni a még elmaradt dolgokat, merthogy most natúr betonpadló van itt a székem alatt.
Szóval, még pár hónap (és néhány évtized), és készen is leszünk
Sajnos nincs lehetőségem visszaolvasni, remélem jól mulattatok a nappaliban a héten.
Szép hétvégét! Puszi
Átköltöztünk. Hellyel-közzel van internet is, úgyhogy nemsokára visszaáll a régi kerékvágás.
Jah, persze előbb ki kell csomagolni és meg kell csinálni a még elmaradt dolgokat, merthogy most natúr betonpadló van itt a székem alatt.
Szóval, még pár hónap (és néhány évtized), és készen is leszünk

Sajnos nincs lehetőségem visszaolvasni, remélem jól mulattatok a nappaliban a héten.
Szép hétvégét! Puszi
nahát molly! a vacsoracsatában most kapnál -10 pontot a terítés miatt
de ami a pizzádat illeti:
(én a vékony tésztásat szeretem, abból is a don pepe karibiját)
mellesleg: ugye tudod, hogy van a kajaszexes versenytopic? ugye küldtél már be képet, csak andie nem tette fel
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 15. péntek 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

de ami a pizzádat illeti:

(én a vékony tésztásat szeretem, abból is a don pepe karibiját)
mellesleg: ugye tudod, hogy van a kajaszexes versenytopic? ugye küldtél már be képet, csak andie nem tette fel

Jó reggelt Nappali

Ez még csak a prologus ! Még teszek egy kis kitérőt !
A többit majd holnap !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 18:59
A többit majd holnap !!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép estét mindenkinek!
Üjra a fedélzeten! Visszajöttem tibetből, Jenó majd csak holnap jön, akadt egy kis dolga...
Üjra a fedélzeten! Visszajöttem tibetből, Jenó majd csak holnap jön, akadt egy kis dolga...

Közönöm Molly! amennyit vezettem ugyancsak rámfér!
de! már itt vagyok, nyugi van és sok-sok élmééééééény.....
Kellemes estét neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
de! már itt vagyok, nyugi van és sok-sok élmééééééény.....
Kellemes estét neked!

Örülök, hogy megjöttél, egykis hideg sőr vacsi után?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 18:59

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép estét mindenkinek!

Hümm, olyat régen csináltam... haverok készen voltak tőle.
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm, fagyispalacsinta? Na beindult a nyálelválasztás...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét mindenkinek!

Hoztam egykis délutáni finomságot, hátha erre jár valaki

Én szinte óránként bedugom a fejem, de mivel látom, hogy mások sincsenek, így mindig megyek is vissza a dolgomra.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csak beugrok köszönni!
Nem igazán vagyok kommunikatív állapotomban! :(
Oltári meleg van, köszi Molly a tanácsokat. Ilyen időben én napközben ki se megyek!

Nem igazán vagyok kommunikatív állapotomban! :(
Oltári meleg van, köszi Molly a tanácsokat. Ilyen időben én napközben ki se megyek!
Jó lessz ha megjöttök,mert ahogy elnézem én erölködök itt
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 07:04

Szép jó reggelt mindenkinek !
Lassan megunjuk Sammy-vel Tibetet, s megyünk haza !
Mert már nagyon hiányoztok !

Szép jó reggelt mindenkinek !

Jóóóóóóóóóó reggelt

Holnap nagyon meleg lessz vigyázzatok a napozással

Igyatok sok folyadékot

Igyatok sok folyadékot

Huh...ez izgalmas párbaj volt...Mincza Ildikónak nem adta + a tust a bíró,pedig nem is mondott "állj"t....ez pedig "betett" az együttes találatnak,m. az utolsó találat volt a döntő.
De a bronz-párbajban bravóros tőrözéssel 8:3-ról az utolsó másfél percben "beszúrta" a döntő tust......
Igazán kivívta Magának a bronz érmet.Gratulálok Neki.

De a bronz-párbajban bravóros tőrözéssel 8:3-ról az utolsó másfél percben "beszúrta" a döntő tust......

Igazán kivívta Magának a bronz érmet.Gratulálok Neki.
Jaja, de csak a fórumlista halt meg, nekem gyorsgombra be van téve a Nappali, azt el tudtam közvetlenül érni.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 13. szerda 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 13. szerda 09:58

Jóóóóóó reggelt
Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok

Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok
Mindjárt ebéd Jó étvágyat !!!