Hoztam vacsit, akik késöbb betévednek
Jó étvágyat
Jó étvágyat

Csak egy kis desszert.
Jóóóó reggelt Nappali

Pusz! Pás ! Nyusz!
Most csak ennyi, nem vagyok jól!
Hy everybody!

Most csak ennyi, nem vagyok jól!
Hy everybody!

Szép napot és kellemes hétvégét nappalisok!

Jó reggelt!
És szép időt!Brrrrr.... a szél elállhatna...

És szép időt!Brrrrr.... a szél elállhatna...

Jó reggelt Jó szombatot

neis törödj vele látom már kikészitetted a kabátod
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 22. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 15:42

Törölt felhasználó (52127)

Hello nappali...
van itt valaki egyáltalán???....
szürcsölgetek egy kicsit(nagyon)savanyura sikeredett limonádét...esetleg még Valaki?
Legyen szép a napotok...holnaptol jön a rossz idö

szürcsölgetek egy kicsit(nagyon)savanyura sikeredett limonádét...esetleg még Valaki?

Hello nappali...

Szervusztok, szép reggelt és szép napot mindenkinek!
Nehogy már ne legyen reggeli a képfeltöltő miatt, akkor ma én terítek a nappaliban.

Nehogy már ne legyen reggeli a képfeltöltő miatt, akkor ma én terítek a nappaliban.

Jóó reggelt Nappali
Nem müxik a képfeltöltő igy nem fárasztalak titeket a reggeli képeimmel
Vegyétek ugy tojásrántotta van ma reggel
Legyen szép napotok

Nem müxik a képfeltöltő igy nem fárasztalak titeket a reggeli képeimmel

Vegyétek ugy tojásrántotta van ma reggel
Legyen szép napotok
Jó reggelt nappali!
Öreg vagyok már a bulizáshoz! De látom, azért nem mosogattatok el!
Ejnye-bejnye!
Én most se a Batmannal, se a Catmannal nem küzdök, hanem Vírusmannal, meg Mr. Feverrel!
Na, pás!
Ez az interneten ragadt rám!
Pás!

Öreg vagyok már a bulizáshoz! De látom, azért nem mosogattatok el!

Én most se a Batmannal, se a Catmannal nem küzdök, hanem Vírusmannal, meg Mr. Feverrel!
Na, pás!

Hát tudod doki...a nappali már csak erről szól...
Szép jó reggelt mindegykinek !!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 22. péntek 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 22. péntek 00:39

Szép jó reggelt mindegykinek !!

Nem vagyok 2 napig, és újabb 2 nap, míg átolvasom a nappalit...

Nem vagyok 2 napig, és újabb 2 nap, míg átolvasom a nappalit...

Na látod...tudsz Te mindent !
Maradok a dinnyénél !
vagy piténél...nem is tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 23:01
Maradok a dinnyénél !

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

mi vagy te kerítőnő? ezt nevezem ez a barátság, Jenó te meg meg ne próbáld mert........ úgysem vagy te olyan, prune csak kerítsen majd ellátom a baját..jóccakát!

nem megmondtam, hogy kijózanodsz egy pillanat alatt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 23:01

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

mi vagy te kerítőnő? ezt nevezem ez a barátság, Jenó te meg meg ne próbáld mert........ úgysem vagy te olyan, prune csak kerítsen majd ellátom a baját..jóccakát!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:51

őszintén szólva az alkoholos pasi nagyon nehéz helyzet...egyszer egynek elmeséltem, hogy milyen halálosan szerelmes vagyok egy közös barátunkba, mert úgy gondoltam, hogy nem fog emlékezni rá úgysem
persze következő héten szóról szóra visszamondta...aztán előfordult olyan is, hogy simán rádumáltunk valakire valamit, és bizony nem emlékezett rá, hogy nem történt meg
egy biztos...általában használhatatlanok arra, amire szeretnénk...
javaslom, hogy udvarolj jenónek...figyeld meg pillanatok alatt kijózanodik a te batmaned

javaslom, hogy udvarolj jenónek...figyeld meg pillanatok alatt kijózanodik a te batmaned

Hűűű már előkerült! Bezavart az ölébe, vagy ágyába, vagy enyimbe, vagy hova is? Ugyhogy megyek, ugyanis én egy szótfogadó kislány / öreglány / vagyok.
Köszönöm a szép estét nektek. Mindenkinek jó éjt)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:51
Köszönöm a szép estét nektek. Mindenkinek jó éjt)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)

őszintén szólva az alkoholos pasi nagyon nehéz helyzet...egyszer egynek elmeséltem, hogy milyen halálosan szerelmes vagyok egy közös barátunkba, mert úgy gondoltam, hogy nem fog emlékezni rá úgysem
persze következő héten szóról szóra visszamondta...aztán előfordult olyan is, hogy simán rádumáltunk valakire valamit, és bizony nem emlékezett rá, hogy nem történt meg

sose bánd...leszek az ombucc-woman-ed, ha akarod
én kifejezetten kedvelem ezt a filmet (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:48

én kifejezetten kedvelem ezt a filmet (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaa,a Stallone film....háromszor neki futottam, de egyszer sem birtam végig nézni...
Lehet, hogy ezzel, itt kissebbségben leszek..de hát ez van...
Lehet, hogy ezzel, itt kissebbségben leszek..de hát ez van...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:38

Naa a denevért már elrendeztem! De mit csináljak én ezzel a hukkozóval itt? Segits nekem, olyan jó tanácsaid vannak. Szerinted fektessem le őt is,mind a denevért? A végén még én leszek a vérszivó!!!!!