meglátogattam szegény kiterített tesóm egy szál fehér rózsával...
(psszt.. bízva benne, hogy egy betévedő szexéhes ifjú gyönyörű némber kifejezi részvétét... Még fekete óvszer is volt nálam...
)
(psszt.. bízva benne, hogy egy betévedő szexéhes ifjú gyönyörű némber kifejezi részvétét... Még fekete óvszer is volt nálam...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, sok locsolót a lányoknak, sok "nyuszit" nekünk fiúknak!

Te tiszta bolond vagy
No meg perverz is a vegtelensegig....
Az unokahugodra verned a cerkacskadat vagy mi ????
Janos...Janos.....

Janos...Janos.....

hurrá
Jesszus Meme! Hát ide jutottál, hogy már csak hallgatod a medvebőrös történeteket?
Nem is olyan régen még volt egy sajátod a tigrisbőr mellett. Csak azzal nem feküdtél le rajta, aki nem jött bé a nappaliba.
Csók a lányoknak, egy ötös a fiúknak. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is olyan régen még volt egy sajátod a tigrisbőr mellett. Csak azzal nem feküdtél le rajta, aki nem jött bé a nappaliba.
Csók a lányoknak, egy ötös a fiúknak. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
elhúzza a mézes madzagot tuti... ez is domina, jól felizgat minket, s utána azzal bűntett, hogy nincs kielégítés
(Ez egy válasz amarilla2002 üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:05

Sziasztok! A medvebőrröl egy erdei vadászház kandallóval jut az eszembe és egy őrült szenvedélyes szeretkezés! Szivesen átélném újra főleg azzal akivel akkor történt. Varázslatos és felejthetetlen élmény volt!!!

addig én távol maradok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
oszd meg velünk a részleteket! lécciléccilécci
(Ez egy válasz amarilla2002 üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:05

Sziasztok! A medvebőrröl egy erdei vadászház kandallóval jut az eszembe és egy őrült szenvedélyes szeretkezés! Szivesen átélném újra főleg azzal akivel akkor történt. Varázslatos és felejthetetlen élmény volt!!!

nekem k_rvára szemet szúrt... izé... szúrja a szemem...
de mos' komolyan, ezmiezittez?
de mos' komolyan, ezmiezittez?

jani ne komolytalankodj! mi vagy te kerítő?

Nemrég a fülembe jutott, hogy egyik elsős csaj melegnek nézett.
(aztán barátnője felvilágosította, hogy nem ezért levelezgetünk
)
Szóval simán meglehet.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval simán meglehet.

Hehe, akkor lehet, hogy látens travi vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 20:51

Törölt felhasználó (24620)

hééé, nem csak a traviknak kopog a cipőjük.
Rólam a fél suli tudja, ha jövök, mert kopog a bicikliscipőmben a fémstopli

hééé, nem csak a traviknak kopog a cipőjük.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

nem az ajtót veri..travit játszik, a cipője kopog
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 25. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 21:33

vagy be jössz, vagy a sotival nyitom az ajtót
nem emlékszel? itt szeretjük a lebukós szexet....
azaz engem se vesznek észre, hogy ott maradtam a nappaliban a kockás fotelomba nyakig betakarva a kedvenc NDK-s videó kazijaim közt, ha privátot élnek. na jó ebbe ringatom magam
tudják, hogy ott vagyok csak élvezik ha kukkolok
úgy hogy no kopogás... essél be csak óvatosabban, de ne annyira óvatosan, hogy ne vegyék észre, hogy bent vagy
s máris jobban be vadul a szex a község figyelő tekintetének izgalmára.

azaz engem se vesznek észre, hogy ott maradtam a nappaliban a kockás fotelomba nyakig betakarva a kedvenc NDK-s videó kazijaim közt, ha privátot élnek. na jó ebbe ringatom magam

úgy hogy no kopogás... essél be csak óvatosabban, de ne annyira óvatosan, hogy ne vegyék észre, hogy bent vagy

s máris jobban be vadul a szex a község figyelő tekintetének izgalmára.
hát nektek nincsen szerencsétek fiuk, tegnap szemtanúja voltam, hogy gyönyörködik a tükörnél.
észre véve megpördült és leeset az állam... egy elég tetemes méretes mű broki volt neki felcsatolva, és ehhez az arcon pokoli perverz vigyor is ült (brrrrrrr).
"á nem is kérdezek semmit, szerintem jó napod lesz, leléptem baby... jah a szőnyeget tekertesd fel velük előjáték gyaránt, mert a múltkor is az egyik kutyusod a fájdalom gyönyörébe rárondított" (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 13:30
észre véve megpördült és leeset az állam... egy elég tetemes méretes mű broki volt neki felcsatolva, és ehhez az arcon pokoli perverz vigyor is ült (brrrrrrr).
"á nem is kérdezek semmit, szerintem jó napod lesz, leléptem baby... jah a szőnyeget tekertesd fel velük előjáték gyaránt, mert a múltkor is az egyik kutyusod a fájdalom gyönyörébe rárondított" (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na mi van, fiúk? Rosszalkodtok? Eeeejnye! Mindegyik letérdel! MOST!

vagy be jössz, vagy a sotival nyitom az ajtót
tudják, hogy ott vagyok csak élvezik ha kukkolok
s máris jobban be vadul a szex a község figyelő tekintetének izgalmára. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 03. 25. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 21:00

s máris jobban be vadul a szex a község figyelő tekintetének izgalmára. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 03. 25. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

kip-kop....kip-kop....kip-kop....kip-kop...kip-kop....kip-kop.- ...kip-kop....

kip-kop....kip-kop....kip-kop....kip-kop...kip-kop....kip-kop.- ...kip-kop....

én kitalálnám mi kellene ide,
vagy sata
,hogy pörgesd a fiukat
(minket)
emil megy!!!!!!!!!!!!!!!!!44 (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 14. szombat 13:30
vagy sata
,hogy pörgesd a fiukat
(minket)
emil megy!!!!!!!!!!!!!!!!!44 (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 14. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na mi van, fiúk? Rosszalkodtok? Eeeejnye! Mindegyik letérdel! MOST!