a lovaglópálcás hölgy
csak nem a lovaginára gondolsz
gígaadmin? a nagyfőnöxre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 12:05

csak nem a lovaginára gondolsz

gígaadmin? a nagyfőnöxre gondolsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szervusztok nappalisok!
lehet rossz szobába tévedtem? van egy sanda gyanúm, hogy itt csetelés folyik, annyi lesz nektek ha a macskásembör, vagy a lovaglópálcás hölgy erre talál tévedni...
Legyen szép a napotok, aztán meg ne ijedjetek...
P.S.
óóó most látom a gigaadmin is itt van, akkor gondolom nem lehet baj....
lehet rossz szobába tévedtem? van egy sanda gyanúm, hogy itt csetelés folyik, annyi lesz nektek ha a macskásembör, vagy a lovaglópálcás hölgy erre talál tévedni...

P.S.

Kedves Genyzsakszem nappalis topic rendszeres latogatoi!
Idomnek megfeleloen tovabbra is figyelemmel kiserem poenoktol es kedves baratagoktol bovelkedo topicotokat.
Jo latni azt a sok szeretetet,ami az itteni Internettezoket egy csokorba osszekoti, megtapasztalni a baratsagok kialakulasát,az elfogulatlan befogadokeszsegetek.
Remelem nem zavarom koreiteket, es alkalomadtan egy invitalo meghivasotoknak megfeleoen szemelyesen is meg foglak tudni latogatni benneteket.
Udvozlettel: Annacska
Idomnek megfeleloen tovabbra is figyelemmel kiserem poenoktol es kedves baratagoktol bovelkedo topicotokat.
Jo latni azt a sok szeretetet,ami az itteni Internettezoket egy csokorba osszekoti, megtapasztalni a baratsagok kialakulasát,az elfogulatlan befogadokeszsegetek.
Remelem nem zavarom koreiteket, es alkalomadtan egy invitalo meghivasotoknak megfeleoen szemelyesen is meg foglak tudni latogatni benneteket.
Udvozlettel: Annacska
Szervusztok nappalisok!
P.S.

P.S.

Inkább tesztelnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:45

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Tippelsz?

Ha neadjisten kinő, akkor majd David-nek fogjuk hívni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:43

Törölt felhasználó (52127)

azért vigyázz az ananásszal...annyit ne egyél...még a végén a lányokban is kinö a fája

Tippelsz?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

A nőihez vezető utat amúgy hosszú, nőkből álló sor jelöli.

régi jeleléssel mi a baj?
sárga sáv a padlón az a férfi wc fele vezet
amelyik be nem az a női, tök logikus

azért vigyázz az ananásszal...annyit ne egyél...még a végén a lányokban is kinö a fája
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:39

Igen mert egy kérdésre és egy gondolatra reagáltam, de ezért hagytam közöttük egy kis helyet, úgy látszik nem eleget
A sok ananász miatt lehet....

Nem, csak mindig kóstolgattál a másfél hónapos válaszaim miatt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:31

jol van na...
de ha olvastad a #23688ot akkor tudhatod elég elhavazott voltam mostanság
most kezdek mán keresztül látni a hófelhőn...
eros!
mivan?
az én kedvemért nem válaszolsz júliusra? írtammm vmit amire a szenilitásom miatt nem emléxem???
eros!
mivan?
az én kedvemért nem válaszolsz júliusra? írtammm vmit amire a szenilitásom miatt nem emléxem???
Igen mert egy kérdésre és egy gondolatra reagáltam, de ezért hagytam közöttük egy kis helyet, úgy látszik nem eleget
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:29

megnéztem...
csak igy...elsöre...ha elolvasod...véletlenül sem illik össze a két sor..
tudom Én,hogy édes vagy....(vagyis...csak sejtem...
)....

az a baj vele, h a sárga csíkot a barna csíkoddal mindig eltakarod!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:31

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 16. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 16. kedd 14:57

VIP
Admin

Sziasztok!
Kaptam egy levelet vicces képekkel. Szemezgettem nektek néhányat a wc-ajtó jelöléseiből. Kinek melyik tetszik a legjobban?

+ kérdés: Milyen legyen a nappali wc-jének jelölése? Kinek van ötlete?
Kaptam egy levelet vicces képekkel. Szemezgettem nektek néhányat a wc-ajtó jelöléseiből. Kinek melyik tetszik a legjobban?

+ kérdés: Milyen legyen a nappali wc-jének jelölése? Kinek van ötlete?

jol van na...
eros!
mivan?
az én kedvemért nem válaszolsz júliusra? írtammm vmit amire a szenilitásom miatt nem emléxem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:06
eros!
mivan?
az én kedvemért nem válaszolsz júliusra? írtammm vmit amire a szenilitásom miatt nem emléxem??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

A #23680-ast neked hagytam itt, de még nem reagáltál. Addig nem kapsz másikat, míg a soron következőt nem élvezted ki teljesen

megnéztem...
)....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:23

Mindig édes vagyok drága
Olvasd el, hogy mire válaszoltam és nézd meg a képet is.

Mindig édes vagyok drága
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:08

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

visszaolvasott...nézd már meg a két sort amit irt....Én spec...nem értem kinek ,mikorra reagált...
de...annyira édeeees...

de...annyira édeeees...

Ha már itt vagy, akkor te hol is hajolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:06

VIP
Admin

A #23680-ast neked hagytam itt, de még nem reagáltál. Addig nem kapsz másikat, míg a soron következőt nem élvezted ki teljesen

visszaolvasott...nézd már meg a két sort amit irt....Én spec...nem értem kinek ,mikorra reagált...
de...annyira édeeees...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:03

de...annyira édeeees...

hát Te meg hol a búbánatban kolbászoltál az utóbbi másfél hónapba???
remélem legalább visszaolvasgatsz egy picit!
A múlthéten visszaolvastam és csak a te kedvedért nem válaszoltam a júliusi hsz-ekre
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 10:03

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 17. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 09:59

és nem is a surdidnak hagyod a képet?
nem elég, h ez a szájhős parancsnokasszony csak ígérgeti a szopásom.... már Te se a surdinak

nem elég, h ez a szájhős parancsnokasszony csak ígérgeti a szopásom.... már Te se a surdinak

remélem legalább visszaolvasgatsz egy picit! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem legalább visszaolvasgatsz egy picit! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 09. 17. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)