és én sem buliztam...agatha christie volt a tvben, egész héten erre készültem
az összes könyve megvan, és persze sosem emlékszem a pontos történetre...sikerült átaludnom az utolsó 20 percet..no sebaj, gondoltam, átlapozom a könyvet, és megnézem ki volt a gyilkos...de a könyv szerint a titkárnő nem hal meg, a filmben pedig megölték
és a tolókocsis pasit is meggyilkolták, és a házvezetőnő volt a gyilkos...ha valaki látta, számoljon be nekem a végéről
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 21:50

és a tolókocsis pasit is meggyilkolták, és a házvezetőnő volt a gyilkos...ha valaki látta, számoljon be nekem a végéről
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Gáz az van
de még milyen drága! Sziasztok, csókos estét és huncut éjszakát
Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig!

Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig!
Téves, már fáj a hátam lassacskán, annyit görnyedek itt, de végre már látom ennek a melónak a végét...
2008. 09. 20. szombat 21:50

Gáz az van

Gáz az van
Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:10

Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol van mindenki??? Ennyire nem lehet gáz ez az esős idő...

Sziasztok ! Szerintem minden csaj elment biciglizni, ilyen időben mi mást lehet még csinálni?? Van tippetek? Biciglizésben legalább kicsit kimelegszik az ember leánya.

Hol van mindenki??? Ennyire nem lehet gáz ez az esős idő...

hm... szép napot, mert reggel már ugye nincs, hiszen a hasamra sütne a nap ha sütne! Mátra az kell nekem, igen azt szeretem télen, nyáron és az ősz ott a legszebb! Tavasz pedig a szívemben van, ha azt akarom
Legyen nyugodt és békés 7végetek!

Legyen nyugodt és békés 7végetek!

Jó reggelt, Jó szombatot

kukucsna sehol senki
késöbb vissza nézek

Szep napot kivanok mindenkinek..
Az unneploknek meg SOK BOLDOG SZULETESNAPOT es minden jooot
(sajnos torta ikon nics)
de helyette itt van az ajandekom

Az unneploknek meg SOK BOLDOG SZULETESNAPOT es minden jooot

de helyette itt van az ajandekom

Úúúúúgy van, ahogy priviben megírtad. A vezetéknév a megoldás. Persze a fütyi is lehetne, bár ki tudja, hogy valójában mekkora van nekik?
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 08:43

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek! Charlotte majdnem bedőltem a turpisságnak, rögtön rávágtam a kézenfekvő dolgot, hogy a fütyije. De tudtam így túl könnyű lett volna, aztán mivel már ittam kávét kellően felébredtem ahhoz, hogy rájöjjek. Nem írom le ide, elküldöm levélben mert nem akarom elvenni mások elől az "izgalmat".
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Utóneve? vagy valami ilyesmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 08:37

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Egy találós kérdés:
Arnold Schwarzeneggernek hosszú.
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
A Pápának van, de nem használja.
Mi az?
Egy találós kérdés:
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
Mi az?

Látom surdi kicsit elhavazott és máris elsiklotok jeles események felett!
egyedül a bangyi felsorolásából nem maradt ki a tegnapi szülinaposunk:
GígáGizajány: ismét fiatalabb lettél egy esztendővel... a Surdi éltessen születésnapod alkalmából!
egyedül a bangyi felsorolásából nem maradt ki a tegnapi szülinaposunk:
GígáGizajány: ismét fiatalabb lettél egy esztendővel... a Surdi éltessen születésnapod alkalmából!
Szép napot mindenkinek! Charlotte majdnem bedőltem a turpisságnak, rögtön rávágtam a kézenfekvő dolgot, hogy a fütyije. De tudtam így túl könnyű lett volna, aztán mivel már ittam kávét kellően felébredtem ahhoz, hogy rájöjjek. Nem írom le ide, elküldöm levélben mert nem akarom elvenni mások elől az "izgalmat".
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 08:37
Szép napot mindenkinek!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Egy találós kérdés:
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
Mi az?
Egy találós kérdés:
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
Mi az?

Jó reggelt!
Egy találós kérdés:
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
Mi az?
Egy találós kérdés:
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
Mi az?

Jó reggelt, szép napot

Jó reggelt és szép napot! Mert nem minden tarka farka tarka, csak a tarka............ Igazad van Molly,
mindent elkövetnek azért, hogy minden szarságot megpróbáljuk és megvásároljuk! De mi mint tapasztalt asszonyok, már nem ülünk fel holmi reklámnak!
mindent elkövetnek azért, hogy minden szarságot megpróbáljuk és megvásároljuk! De mi mint tapasztalt asszonyok, már nem ülünk fel holmi reklámnak!

A reklámtémához csak annyit, egy életre maradjon lankadt annak a farka aki azt állitja az égett edényre ráfúj valami genyát ,és egy mozdulattal letörli.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 18:28

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézem most a Híradó előtt a TV-t, reklám.
SOMAT mosogatógép-pasztilla (vagy miafene) reklám, ilyenkor mindig bekattannak unokatesóm szavai, amikor kissé félpiásan berakta a brassóitól kozmás lábost amosogatógépbe, és persze majd ugyanúgy vette is ki: "SOMAT?? A faszomat..."
SOMAT mosogatógép-pasztilla (vagy miafene) reklám, ilyenkor mindig bekattannak unokatesóm szavai, amikor kissé félpiásan berakta a brassóitól kozmás lábost amosogatógépbe, és persze majd ugyanúgy vette is ki: "SOMAT?? A faszomat..."

Nézem most a Híradó előtt a TV-t, reklám.

jaj, teeeeee hát nem tudod megállni szó nélkül... hanyattfeküdni?
nem úgy megy ám az, de ezt te is tudod..
szép délutánt mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 14:20

szép délutánt mindenkinek!

ne parázz cicus
csináld azt, amit Sam, nyiss egy szobát, és özönleni fognak a nők bele, hogy a szegény, félős, gátlásos fiút pátyolgassák...utána már csak hanyatt kell feküdnöd,rohangálás helyett, és a betévedt nők oldják a feszültséget

ne parázz cicus
csináld azt, amit Sam, nyiss egy szobát, és özönleni fognak a nők bele, hogy a szegény, félős, gátlásos fiút pátyolgassák...utána már csak hanyatt kell feküdnöd,rohangálás helyett, és a betévedt nők oldják a feszültséget
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 14:13

igen, addig amíg el nem üt egy autó, és megoldódnak a nőkkel szembeni félelmeim és gátlásaim...