Jah, aktivistáskodtam péntek reggel, és valószínűleg az rátett egy lapáttal a kis megfázásomra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 09:58
Törölt felhasználó (52127)

itt is Szép napot nappalisok
willy...csak nem beteg vagy Te is??
és milyen gusztustalan idö van megint..legalább is...itt Nálam....
nem láttam már a napocskát egy hete...

itt is Szép napot nappalisok

Sajna csak részével, ma még meg kell váltanom a világot, sőt, meg kéne gyógyulnom a holnapi autómentes napra.
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:40

Remélem kész lettél a dolgoddal és azóta már a hátadat kis egyengetted
))

ez egy régi nóta, ha nem ismeritek majd előkeresem és valahol beadom!
Tehát nem te és nem én sőt
))))))))))
További szép napot, sziasztok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát nem te és nem én sőt

További szép napot, sziasztok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
például te
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 09:04

a gyilkos én voltam...jó lesz vigyázni velem...
Te + én, mi ketten sabadaba♪♪♪
Jó reggelt nappali:

Jó reggelt nappali:

Te + én, mi ketten sabadaba♪♪♪ ---> ez mit jelent?
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:45

Én is mindig mindenen elalszom, amikor meg már esem össze akkor nem tudok!
Jók a könyvei, de hamar kiesik az ember fejéből, kis idő elteltével újra lehet forgatni!
A filmben meg mindig mindent átírnak, majd megtudod, ha újra lapozod, vagy aki nézte és megírja!
Csendes nyugodt vasárnapot, már aki azt szereti! Én a magam részéről csak erre vágyom! Csókosat és huncutat aki meg kicsit izgágább mint én
Jók a könyvei, de hamar kiesik az ember fejéből, kis idő elteltével újra lehet forgatni!
A filmben meg mindig mindent átírnak, majd megtudod, ha újra lapozod, vagy aki nézte és megírja!
Csendes nyugodt vasárnapot, már aki azt szereti! Én a magam részéről csak erre vágyom! Csókosat és huncutat aki meg kicsit izgágább mint én

a gyilkos én voltam...jó lesz vigyázni velem...
Jó reggelt nappali:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:09

Jó reggelt nappali:

és én sem buliztam...agatha christie volt a tvben, egész héten erre készültem
az összes könyve megvan, és persze sosem emlékszem a pontos történetre...sikerült átaludnom az utolsó 20 percet..no sebaj, gondoltam, átlapozom a könyvet, és megnézem ki volt a gyilkos...de a könyv szerint a titkárnő nem hal meg, a filmben pedig megölték
és a tolókocsis pasit is meggyilkolták, és a házvezetőnő volt a gyilkos...ha valaki látta, számoljon be nekem a végéről

és a tolókocsis pasit is meggyilkolták, és a házvezetőnő volt a gyilkos...ha valaki látta, számoljon be nekem a végéről
Én is mindig mindenen elalszom, amikor meg már esem össze akkor nem tudok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 08:09

az összes könyve megvan, és persze sosem emlékszem a pontos történetre...sikerült átaludnom az utolsó 20 percet..no sebaj, gondoltam, átlapozom a könyvet, és megnézem ki volt a gyilkos...de a könyv szerint a titkárnő nem hal meg, a filmben pedig megölték

Remélem kész lettél a dolgoddal és azóta már a hátadat kis egyengetted
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 21. vasárnap 00:07

Törölt felhasználó (24620)

Téves, már fáj a hátam lassacskán, annyit görnyedek itt, de végre már látom ennek a melónak a végét...
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 21:50

(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 20. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Gáz az van
de még milyen drága! Sziasztok, csókos estét és huncut éjszakát
Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig!

Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig!
Téves, már fáj a hátam lassacskán, annyit görnyedek itt, de végre már látom ennek a melónak a végét...
2008. 09. 20. szombat 21:50

Gáz az van

Gáz az van
Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:10

Szombat este biztosan mindenki bulizik és nem a monitort lesi, csak én vagyok magamban, mint mindig! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol van mindenki??? Ennyire nem lehet gáz ez az esős idő...

Sziasztok ! Szerintem minden csaj elment biciglizni, ilyen időben mi mást lehet még csinálni?? Van tippetek? Biciglizésben legalább kicsit kimelegszik az ember leánya.

Hol van mindenki??? Ennyire nem lehet gáz ez az esős idő...

hm... szép napot, mert reggel már ugye nincs, hiszen a hasamra sütne a nap ha sütne! Mátra az kell nekem, igen azt szeretem télen, nyáron és az ősz ott a legszebb! Tavasz pedig a szívemben van, ha azt akarom
Legyen nyugodt és békés 7végetek!

Legyen nyugodt és békés 7végetek!

Jó reggelt, Jó szombatot

kukucsna sehol senki
késöbb vissza nézek

Szep napot kivanok mindenkinek..
Az unneploknek meg SOK BOLDOG SZULETESNAPOT es minden jooot
(sajnos torta ikon nics)
de helyette itt van az ajandekom

Az unneploknek meg SOK BOLDOG SZULETESNAPOT es minden jooot

de helyette itt van az ajandekom

Úúúúúgy van, ahogy priviben megírtad. A vezetéknév a megoldás. Persze a fütyi is lehetne, bár ki tudja, hogy valójában mekkora van nekik?
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 08:43

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép napot mindenkinek! Charlotte majdnem bedőltem a turpisságnak, rögtön rávágtam a kézenfekvő dolgot, hogy a fütyije. De tudtam így túl könnyű lett volna, aztán mivel már ittam kávét kellően felébredtem ahhoz, hogy rájöjjek. Nem írom le ide, elküldöm levélben mert nem akarom elvenni mások elől az "izgalmat".
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Utóneve? vagy valami ilyesmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 08:37

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Egy találós kérdés:
Arnold Schwarzeneggernek hosszú.
Michael J. Foxnak rövid.
Madonnának nincs.
A Pápának van, de nem használja.
Mi az?
Egy találós kérdés: