valaki adhatna Nekem egy talicska majmot!
rögtön továbbítanám!
evvel a sorrenddel kezdeném: gyurcy... jency... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:54
rögtön továbbítanám!
evvel a sorrenddel kezdeném: gyurcy... jency... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy inkább ez :
Szeressétek Surdát, mert Ő maga is szereti !!
( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...)

( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...)
innentől kéretik, hogy csupa nagybetűsen szólíttassék meg a nevem!
kezdődik a személyi kultuszom!
kezdő lépésként kéretik minden férfitől egy körszakáll készítés gyurinak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:26
kezdődik a személyi kultuszom!

kezdő lépésként kéretik minden férfitől egy körszakáll készítés gyurinak!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

"a kis Borivoje nyolcadikos volt... "
bexarás ez az ember saját magát is becézgeti...szerintem szobrot állítana magának a pasas.....surda barátomnak lesz egy böhöm nagy szobra, természetesen márványból nagy talapzattal és az lesz ráírva: szeressétek surdát, mert ő a legjobb a legigazabb, és egyáltalán ő SURDA!
(halkan megjegyzem, a szobor körül azért lesznek talicskák is meg majmok is.......)
bexarás ez az ember saját magát is becézgeti...szerintem szobrot állítana magának a pasas.....surda barátomnak lesz egy böhöm nagy szobra, természetesen márványból nagy talapzattal és az lesz ráírva: szeressétek surdát, mert ő a legjobb a legigazabb, és egyáltalán ő SURDA!
(halkan megjegyzem, a szobor körül azért lesznek talicskák is meg majmok is.......)

az őszi levél zuhanása szélcsendben azé kurva lassú tud lenni!
Szilvaaaa!
StHáromság béby! St Háromság... de aszem abbó Te dobtá engemet
... ha jól emléxem!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 31. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 15:02

Szilvaaaa!
StHáromság béby! St Háromság... de aszem abbó Te dobtá engemet

haha...
(leesett, mint az őszi levél szélcsendben...lol)

elhagyatott a nappali manapság
majd csak beindul újra a forgalom

majd csak beindul újra a forgalom

JÉZUSMÁRIA!!!
Másfél napja senki nem járt a nappaliban???
Na ilyet se pipáltam még...
Másfél napja senki nem járt a nappaliban???
Na ilyet se pipáltam még...

Jó reggelt! Szép meghitt napot szexis/mentes napot kívánok!

Mikulás wan itten Sambarátom...hótón wagyok...
...most sírjak ééé w ...newessek éééé???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:27

VIP
Admin

gyuri! te megláttad a lényeget....
kellemes estét, és jó kefélést neked ha hozzáférsz estére!

Szia!
Nekem nem baxaxik...itt minden okay...
Báááár mintha a Jenó átgyött wóna pontwadászkodni..wagymifene...de lehet,hogy csak a szemem baxaxik ilyebn késői órán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 22:22
Nekem nem baxaxik...itt minden okay...

Báááár mintha a Jenó átgyött wóna pontwadászkodni..wagymifene...de lehet,hogy csak a szemem baxaxik ilyebn késői órán...

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Hello-Hallo mindenki!Nektek is baszaxik a GG?

Hello-Hallo mindenki!Nektek is baszaxik a GG?

Vagy inkább ez :
( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:26

( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

gyuri! te megláttad a lényeget....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:16

Hát én ebből annyit értettem meg,hogy kibaxott pofátlan wótá...kölökkorodban is....
..meg most is...
(ezt a szakállasokért kapod!)
Pruni....

Pruni....

Hát én ebből annyit értettem meg,hogy kibaxott pofátlan wótá...kölökkorodban is....
..meg most is...
Pruni....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 31. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 11:00

Pruni....

a kis Borivoje nyolcadikos volt...
új ének tanár érkezett a suliba. volt osztályfőnökének a lánya. aki történetesen épp akkor végzett a gimiben. a tanítóképzőt levelezőn járta az új tantínó néni!
a nyolcadikos bagázs akkoriban nagyon tapizós korszakát élte! érdekes módon a fiúk sose buktak le, mert a lányok valamiért
nem fújták be Őket!
szóval a tanítónéni közelébe kerülve látszott nem visel a blúz alatt semmit. eléggé hagyta látni a dolgokat. persze Ő rögtön vágta, hogy a blúza alá nézünk... talán még úgy is mozgott, hogy többet lássunk /de lehet ezt csak reméltük, hogy így van!/.
nos a kis surdi elég pofátlan tudott lenni... mikor a többiek nem látták/nem figyeltek akkor diszkréten meg-megérintette a tanárnőt is... na meg a tantínó néni blúzát is picikét arrébb húzta, hogy többet lásson... érdekes mód a tantínónéni még olyat se tett, hogy az egész az osztály előtt ez kiderüljön.. természetesen többször megismétlődtek hasonló jelenetek.
aztán pár évre Rá a tantínó néni elkelt: egy a kis surdinál 1 v 2 évvel idősebb srácnak...
de természetesen bármikor találkozik a kis surdi evvel a tanító nénivel, mindig "úgy nézi" Őt! de valamiért úgy érzi, h hasonlóképp néznek Őrá is.
de hát ezek a találkozások mostanság elég ritkák!
hát más olyan tanár nem volt aki akár potencionálisan is...
új ének tanár érkezett a suliba. volt osztályfőnökének a lánya. aki történetesen épp akkor végzett a gimiben. a tanítóképzőt levelezőn járta az új tantínó néni!
a nyolcadikos bagázs akkoriban nagyon tapizós korszakát élte! érdekes módon a fiúk sose buktak le, mert a lányok valamiért

szóval a tanítónéni közelébe kerülve látszott nem visel a blúz alatt semmit. eléggé hagyta látni a dolgokat. persze Ő rögtön vágta, hogy a blúza alá nézünk... talán még úgy is mozgott, hogy többet lássunk /de lehet ezt csak reméltük, hogy így van!/.
nos a kis surdi elég pofátlan tudott lenni... mikor a többiek nem látták/nem figyeltek akkor diszkréten meg-megérintette a tanárnőt is... na meg a tantínó néni blúzát is picikét arrébb húzta, hogy többet lásson... érdekes mód a tantínónéni még olyat se tett, hogy az egész az osztály előtt ez kiderüljön.. természetesen többször megismétlődtek hasonló jelenetek.
aztán pár évre Rá a tantínó néni elkelt: egy a kis surdinál 1 v 2 évvel idősebb srácnak...
de természetesen bármikor találkozik a kis surdi evvel a tanító nénivel, mindig "úgy nézi" Őt! de valamiért úgy érzi, h hasonlóképp néznek Őrá is.
de hát ezek a találkozások mostanság elég ritkák!
hát más olyan tanár nem volt aki akár potencionálisan is...
haha...
(leesett, mint az őszi levél szélcsendben...lol)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

te nagyon hüjjjje vagy...hogy baszna meg egy talicska majom
nem akarod megcsalni lotyót meg a vöröst velem?
éppen kéznél vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

nem akarod megcsalni lotyót meg a vöröst velem?
éppen kéznél vagyok

HelloWien!
Teeeee
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Teeeee

Szevasz Bécs!!!!!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 31. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes hétvégét mindenkinek!