Na bazzz erre rákurtál!
(Ez egy válasz fiuuiuu üzenetére (2008. 11. 06. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 06. csütörtök 17:14

sziasztok!
MSN cam-re hívok kedves érdeklődő hölgyet.
28 éves sportos fiuu vagyok.
175/75
(nem társkereső téma figyel oda egy kicsit jobban : vazelinator)
175/75
jo estét Nappali...
ezer éve nem voltam.....pedig...már az eros is jelentkezett
..egy "akkorával"...
..erröl is lemaradtam...
látom..gyapi is megérkezett az Ő autojával...komolyabb járgányra számitottam Töle...
és...itt egy fiuuuiuuu is...komoly ajánlattal...
ööö...175 hosszu Neki és 75 az átméröööjeeeee??...vagy....azok ott más számok???
Te fiuuuuu...az Enyimé 170 és 54....Te nyertél...
ezer éve nem voltam.....pedig...már az eros is jelentkezett

látom..gyapi is megérkezett az Ő autojával...komolyabb járgányra számitottam Töle...

és...itt egy fiuuuiuuu is...komoly ajánlattal...
ööö...175 hosszu Neki és 75 az átméröööjeeeee??...vagy....azok ott más számok???

Te fiuuuuu...az Enyimé 170 és 54....Te nyertél...

sziasztok!
175/75
175/75
Hello mindenkinek!Kicsit nem jártam erre majdnem megnéztem mi ujság "odaát"
.Merje nekem valaki azt mondani hogy a szuzuki szar!!!

ha nem is akkorát, akkor mekkorát??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 05. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 05. szerda 22:37

tőlem is kaphatsz Mikulás-játékot...ha nem is "akkorát", de egy átlagosat, érdekeset, játékosat, izgalmasat mindenféle képen...

akkorát? mekkorát?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 11. 05. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó reggelt!
Mindjárt itt a hétvége

Mindjárt itt a hétvége

tőlem is kaphatsz Mikulás-játékot...ha nem is "akkorát", de egy átlagosat, érdekeset, játékosat, izgalmasat mindenféle képen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 23:17

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Helló!
Már kitaláltam az idei Mikulás-játékot. Most nem egymásnak adogatunk ajándékot, hanem mindenki NEKEM ad
Már kitaláltam az idei Mikulás-játékot. Most nem egymásnak adogatunk ajándékot, hanem mindenki NEKEM ad

Kapsz te tőlem egy akkora ajándékot.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Helló!

gyerekek!
ki tud valamit Bandurról?
ezer éve nem járt felénk!
ki tud valamit Bandurról?
ezer éve nem járt felénk!
Charlotte nem ismerek rád, tudom jó szívű vagy, ezt nem teheted...de ha csak a fiúkra gondolsz és arra amire én, akkor meg szégyelld magad...
Kellemes napot mindenkinek!

Kellemes napot mindenkinek!

Admin

Helló!

Mit szóltok hozzá, hogy a zalai vetkőzős tancinénit talán még a Playboy is levetkőzteti, ha elég sokáig népszerű marad, és ha elfogadja a felkérést.
Azért ez már kicsit sok, nem?
A gyerkőcök a tancinéni aktképeit lapozgassák a pad alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 30. csütörtök 09:58
Azért ez már kicsit sok, nem?
A gyerkőcök a tancinéni aktképeit lapozgassák a pad alatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 30. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Valamelyik nap olvastam, hogy egy tancinéni annyira belemelegedett a gólyatáborban a sztriptízbe, hogy melltartóig vetkőzött, és majdnem ledobta a nadrágját is.
Én már nem is találtam ebben semmi kivetnivalót (biztos a gg-re járás rontotta meg így az erkölcseimet).
Viszont eszembe jutott egy kérdés:
Kinek volt valamilyen szexuális élménye tanárával? Vagy ki volt szerelmes valamelyik tanárába.
Én válaszolok is. Szexuális nem volt, pedig az általános iskolai technika tancibácsit kipróbáltam volna (persze nem ált. isk. koromban, hanem már 18 után).
Én már nem is találtam ebben semmi kivetnivalót (biztos a gg-re járás rontotta meg így az erkölcseimet).
Viszont eszembe jutott egy kérdés:
Kinek volt valamilyen szexuális élménye tanárával? Vagy ki volt szerelmes valamelyik tanárába.

Én válaszolok is. Szexuális nem volt, pedig az általános iskolai technika tancibácsit kipróbáltam volna (persze nem ált. isk. koromban, hanem már 18 után).
Helló!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 09:14

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

helló gyuri! surda egyszer így fog járni mint a képen, csak lehet nem a lábainál hanem a tökeinél fogva lesz felakasztva....
Jenóként strike van? nagyon nagy a csend....lassan Charlottenek is kéne gondolkodni a karácsonyi meglepetésekről, tavaly nagyon jó volt, és megélénkült a szoba....
Szép napot mindenkinek!

Jenóként strike van? nagyon nagy a csend....lassan Charlottenek is kéne gondolkodni a karácsonyi meglepetésekről, tavaly nagyon jó volt, és megélénkült a szoba....
Szép napot mindenkinek!

Hülle wagyol???...Ő mán rég nem wizsgál engem...tök üres fejemben nem talál semmit...
...csak weled ellentétben én ezt nem tagadom...
Jah...kben...akarsz körszakált???
Pruni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 09:16

Jah...kben...akarsz körszakált???

Pruni! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

mindezt addig mesélte, míg vizsgálni próbálta az agysejtjeidet
És közölte, hogy az egysejteden nem talál elváltozást?

Szióka!
Nyah..ez igen...ebben wan walami...
...a tökeinél...yes-yes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 04. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 04. kedd 09:14
Nyah..ez igen...ebben wan walami...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

helló gyuri! surda egyszer így fog járni mint a képen, csak lehet nem a lábainál hanem a tökeinél fogva lesz felakasztva....
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

Jó reggelt nappali!
legyen szép napotok...
legyen szép napotok...

mindezt addig mesélte, míg vizsgálni próbálta az agysejtjeidet

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 19:25

SURDAPAPA!
Képzeld keresgéltem az ösmerőseim között és találtam is egy agysebészt...megkértem,hogy foglalkozzon weled...de közölte welem már wótá nála..és sajnálatos módon el kellett utasítania téged...mondwán,hogy a japánok még nem tanálták fel azt a kicsi műszert amiwel meg lehetne műteni a zagyad...
Csókollak...és prunci!
Képzeld keresgéltem az ösmerőseim között és találtam is egy agysebészt...megkértem,hogy foglalkozzon weled...de közölte welem már wótá nála..és sajnálatos módon el kellett utasítania téged...mondwán,hogy a japánok még nem tanálták fel azt a kicsi műszert amiwel meg lehetne műteni a zagyad...

Csókollak...és prunci!

Szép napot mindenkinek!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 19:25
Szép napot mindenkinek!

SURDAPAPA!
Csókollak...és prunci!

Csókollak...és prunci!

SURDAPAPA!
Csókollak...és prunci!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 03. hétfő 08:25

Csókollak...és prunci!

innentől kéretik, hogy csupa nagybetűsen szólíttassék meg a nevem!
kezdődik a személyi kultuszom!
kezdő lépésként kéretik minden férfitől egy körszakáll készítés gyurinak!
kezdődik a személyi kultuszom!

kezdő lépésként kéretik minden férfitől egy körszakáll készítés gyurinak!

valaki adhatna Nekem egy talicska majmot!
rögtön továbbítanám!
evvel a sorrenddel kezdeném: gyurcy... jency... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 31. péntek 21:54
rögtön továbbítanám!
evvel a sorrenddel kezdeném: gyurcy... jency... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 10. 31. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy inkább ez :
Szeressétek Surdát, mert Ő maga is szereti !!
( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...)
Szeressétek Surdát, mert Ő maga is szereti !!

( Még szerencs, hogy holnap szombat van ...)