te menj, és teljesítsd a kívánságomat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 19:07

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Én is "húzhatok" majd?

Én is "húzhatok" majd?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 12. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 18:52

téged hiába is választanálak...biztos akkor éppen nem érsz majd rá

egy kis mikulás előzetes...ott elől a fekete boxeres mikulás hozhatna nekem is ajándékot
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 19:01

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

aha értem, le van vajazva az egész mikulásjáték...de ha úgy lesz ahogy leírtad, akkor én benne vagyok, még el sem árulom senkinek, hogy csaltatok...

gyuri ecsém, mi a túrót háborogsz?
"érdekes,hogy a mádám Samet wálasztaná"
naná, prune ténsasszony tudja, hogy jó az öreg fa árnyékában megpihenni...
na punci, vagy prunci? már nem is tudom, akkor legyen béke!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 12. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 18:29
"érdekes,hogy a mádám Samet wálasztaná"
naná, prune ténsasszony tudja, hogy jó az öreg fa árnyékában megpihenni...
na punci, vagy prunci? már nem is tudom, akkor legyen béke!

Halihóóó!
Nem felejteni...Prunci..
...érdekes,hogy a mádám Samet wálasztaná...húhúhú...remélem ide is beles a Halas...
Nem felejteni...Prunci..

aha értem, le van vajazva az egész mikulásjáték...de ha úgy lesz ahogy leírtad, akkor én benne vagyok, még el sem árulom senkinek, hogy csaltatok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 12. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 17:09

miért ne lehetne szexes az ajándékod?
(már elintéztem lotyónál, hogy téged húzzalak, hogy aztán jól meghúzhass...bocsi, de majd őt is ki kell nyalnod, sajna ez volt a feltétele)
(már elintéztem lotyónál, hogy téged húzzalak, hogy aztán jól meghúzhass...bocsi, de majd őt is ki kell nyalnod, sajna ez volt a feltétele)
téged hiába is választanálak...biztos akkor éppen nem érsz majd rá
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 12. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 18:29

Halihóóó!
Nem felejteni...Prunci..
...érdekes,hogy a mádám Samet wálasztaná...húhúhú...remélem ide is beles a Halas...
Nem felejteni...Prunci..

Halihóóó!
Nem felejteni...Prunci..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 11. 12. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 15:39
Nem felejteni...Prunci..

noh én is jelentkezem!
látnom kell, hogy a gyurcynak a halas jut oszt a halas jól seggbe kúria... izé qrja!
gyurcy ne feledd: PINA
látnom kell, hogy a gyurcynak a halas jut oszt a halas jól seggbe kúria... izé qrja!
gyurcy ne feledd: PINA
miért ne lehetne szexes az ajándékod?
(már elintéztem lotyónál, hogy téged húzzalak, hogy aztán jól meghúzhass...bocsi, de majd őt is ki kell nyalnod, sajna ez volt a feltétele) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 09:27
(már elintéztem lotyónál, hogy téged húzzalak, hogy aztán jól meghúzhass...bocsi, de majd őt is ki kell nyalnod, sajna ez volt a feltétele) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

most akkor miért?.......... tegnap egész délután köszörültem a szerszámot.......kidobott idő.....
na talán majd jövőre....akkor kex nem is lesz? vagy mindenki maga gondoskodjon róla?.....
szép napot nappalisok!

na talán majd jövőre....akkor kex nem is lesz? vagy mindenki maga gondoskodjon róla?.....
szép napot nappalisok!

a talicskás majom ült a köszörűkövön oszt hegyeszte a szerszámját!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 09:27

VIP
Admin

most akkor miért?.......... tegnap egész délután köszörültem a szerszámot.......kidobott idő.....
szép napot nappalisok!

szép napot nappalisok!

noh én is jelentkezem!
gyurcy ne feledd: PINA (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 12. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 15:09
gyurcy ne feledd: PINA (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 11. 12. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Aggya isten!
Én jelkeznék...
Jah..és nm lehetne,hogy wéletlenül a Halas jusson nékem...?!

Én jelkeznék...

Aggya isten!
Én jelkeznék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 11. kedd 10:23

Én jelkeznék...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Kitaláltam a Mikulásjátékot. Nem ajándékozós lesz, hanem szexes, de csak akkor mondom el, ha összeáll a névsor.
Kérek mindenkit, aki szeretne részt venni, dobjon választ erre a hsz-re!
Kitaláltam a Mikulásjátékot. Nem ajándékozós lesz, hanem szexes, de csak akkor mondom el, ha összeáll a névsor.

szép napot nappalisok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 09:20
szép napot nappalisok!

Admin

Jó reggelt!
Átgondoltam, mégis ajándékozós lesz a mikulásjáték.
Wilikának üzenem, hogy igyekezzen megjavíttatni a gépét!
Pusssz
Pusssz
Jó reggelt!
Pusssz
Pusssz
idézet wilika mailjéből:
Szia, kérlek légy a küldöncöm
próbáltam írni a gg-re a mobilomról, de annyira agyon van scriptelve
az oldal, hogy telefonról sehogy sem engedi. Bár, lehet, hogy annyira
nem is fontos, mert gondolom senki nem keres engem halálra :P
de azért hátha valaki mégis;
"No, beköszönnék;
Jelentem a gépem tönkrement, (így netezni csak telefonról tudok, de
arról macerás) a nyakamat majdnem sikerült kitörnöm (de béna voltam),
és voltam aurafotózáson (igen) ahol olyat mondtak amivel meg surdi is
egyet értene.
Mikulásos dologban meg nem vagyok biztos, mert ég tudja hogy leszek,
mint leszek, és a szexhez sincs sok közöm."
legyetek jók!
jéééé...most látom, ez az egész mail volt, nem csak idézet belőle
Szia, kérlek légy a küldöncöm

próbáltam írni a gg-re a mobilomról, de annyira agyon van scriptelve
az oldal, hogy telefonról sehogy sem engedi. Bár, lehet, hogy annyira
nem is fontos, mert gondolom senki nem keres engem halálra :P
de azért hátha valaki mégis;
"No, beköszönnék;
Jelentem a gépem tönkrement, (így netezni csak telefonról tudok, de
arról macerás) a nyakamat majdnem sikerült kitörnöm (de béna voltam),
és voltam aurafotózáson (igen) ahol olyat mondtak amivel meg surdi is
egyet értene.
Mikulásos dologban meg nem vagyok biztos, mert ég tudja hogy leszek,
mint leszek, és a szexhez sincs sok közöm."
legyetek jók!
jéééé...most látom, ez az egész mail volt, nem csak idézet belőle

picur? megdughatlak?
jah..izé...jelentkezem én is
ma akartalak leteremteni, mert sehol a mikulásos topic (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

jah..izé...jelentkezem én is

ma akartalak leteremteni, mert sehol a mikulásos topic (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szép napot!

Bár fogalmam sincs mi lesz ez, meg hogy, de hát semmi jóból nem szeretnék kimaradni...
Szóval jelentkezek én is... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval jelentkezek én is... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szép napot!

A Molly azt Mondta, hogy én erre jelentkezni akarok!
De előre kijelentem, nyilvánosan nem szekszelek a tomi béjbivel...bőven elég priviben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

De előre kijelentem, nyilvánosan nem szekszelek a tomi béjbivel...bőven elég priviben!

Admin

Szép napot!

Én is szeretnék résztvenni a játékba

Válaszoltam. Vagyishát visszakérdeztem. Mert nő vagyok
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 11. 11. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

a játék a lételemem!
(ment egy privi, olvasd!)

(ment egy privi, olvasd!)

Admin

Szép napot!