Szép jó reggelt mindenkinek

Boldog 2:02 percet mindenkinek xD
Hello Nappali...
Minden Nappalisnak...Boldog Mikulást...
Legyen szép a napotok...

Minden Nappalisnak...Boldog Mikulást...

Legyen szép a napotok...

Nyugi...tudom, hogy a tom cicusom volt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 05. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 21:59

ne add fel a reményt...még sárl is lehetett, mert én ma nem voltam még itt

Szép jó reggelt mindenkinek .....
Köszönöm, Drága, hogy felhívtad a figyelmem a bamba unott buta nőre. nem egyszerű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 05. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 22:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 05. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Köszönjük!
Kár hogy ilyen buta fejet vág a csaj, miközben ilyen jó pasi hágja...

Köszönjük!
(Ez egy válasz Katinka2 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:14

Mivel későn jelentkeztem, ezért én ide kedveskednék nektek a közös szobába:

Lányoknak...

Fiúknak...

végül Tomnak, habár ő nem nagyon érdemli meg...

Lányoknak...

Fiúknak...

Nem én voltam, de szívesen vállalom, ha kapok érte valami jutalmat tőled
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:31

...és ki volt az a fürgekezű, Admin, aki a hsz-emet Módosította?
Ha Nőnemű volt az illető, akkor remélem, hogy a kis keze után a száját és a punciját is "Használni kívánja" rajT-A-M...
Ha pasi volt, akkor...banyek, ezek nem az én szavaim...
Ha Nőnemű volt az illető, akkor remélem, hogy a kis keze után a száját és a punciját is "Használni kívánja" rajT-A-M...

ne add fel a reményt...még sárl is lehetett, mert én ma nem voltam még itt
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 14:31

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:31

őőőőő.... az erre a célra rendszeresített szobába kell elhelyezni a mikulás ajándékokat!!!
Gennyzsák Mikulás ajándéka

Mivel későn jelentkeztem, ezért én ide kedveskednék nektek a közös szobába:

Lányoknak...

Fiúknak...

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:31

Lányoknak...

Fiúknak...

őőőőő.... az erre a célra rendszeresített szobába kell elhelyezni a mikulás ajándékokat!!!

Már itt az egész csapat, szép napot mindenkinek!

(Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 07:32

Kopp-kopp!
Jó reggelt!
Mesebeli szép úton száguld as Mikulás a nappali felé...

Jó reggelt!

Kopp-kopp!
Jó reggelt!

Jó reggelt!

Figyi, el ne áruld a Gummimacinak miért is eddzünk mi annyira ! Nem kell neki ezt tudnia, elég ha mi tudjuk. Tudod holnap is, a szokott helyen. Bár készülj jól fel, mert kemény napunk lesz
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:31

te figyi! neked ciki, hogy mi együtt edzünk?? ha igen, akkor törlöm a linket
tablet és prune edzésen
tablet és prune edzésen
Ugye nem a közös medvevadászatra való felkészülés edzésetek igazi - titkolt - célja.
Ragaszkodom a bundámhoz... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ragaszkodom a bundámhoz... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

tablet és prune edzésen
tablet és prune edzésen
viszont amennyiben nem fa, sok más célra is használható.
pl. sport.
pl. kínzás, nevesítve rendre lovaglás, karóbahúzás...stb (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:44
pl. sport.
pl. kínzás, nevesítve rendre lovaglás, karóbahúzás...stb (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem mondtam még neked, hogy imádom a kemény szúró faeszközöket?? Remekül lehet velük harcolni

Nem mondtam még neked, hogy imádom a kemény szúró faeszközöket?? Remekül lehet velük harcolni
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 21:10

hmmm... úgy emléxem a kendo-t nem soroltuk fel.
egyébként a párnák között is lehet használni szúrófegyvert, de az nem fa...
egyébként a párnák között is lehet használni szúrófegyvert, de az nem fa...
Nem fogod elhinni, de ez minden vágyam! Már régóta szeretnék egy ilyen iszapbirkózáson is részt venni. Veled meg egyáltalán nem ciki, sőőőt, megtiszteltetésnek veszem )))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

tablet és prune edzésen
tablet és prune edzésen