Gyerekek!
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]
(ennek semmi köze a szexhez és a gg-hez! ne itt! kimoderálva a link!)
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]
(ennek semmi köze a szexhez és a gg-hez! ne itt! kimoderálva a link!)

eh, majdnem két hónapos csendrekordot döntöttünk, erre te beleszólsz! :P
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 10. 14. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttem takarítani! Amint látom, szükség lesz az izmaimra

Na puff neki..
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...

Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...

úriember????????? szeretem ha megnevettetsz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44

kikkkérem magamnak!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!

ez volt a baj..jól meg kellett volna döngölnöd őket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44

kikkkérem magamnak!

kikkkérem magamnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 13:54

Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....

Te szedvicskiraly....

Engem nem főzött meg, inkább őt !
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!

Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 11:51

Te szedvicskiraly....

mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
itt meg má a szelet csapod a Madámnak!

mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:49

Törölt felhasználó (233911)
Admin

Meghatódtam........

Meghatódtam........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:35

szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr

szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 18:19

Törölt felhasználó (233911)
Admin

Szervusztok, újra a fedélzeten!

Szervusztok, újra a fedélzeten!

pedig nem is olyan rossz, még ilyen kivénhedt fejjel sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 20:22

Törölt felhasználó (24620)

tudom, kiteszik faszbukra is minden fellépésük előtt az értesítőt. De a sziget továbbra sem begyere (főleg ennyiért, mégha volt Ska-P is) meg most amúgy sem vagyok mobil.
tudom, kiteszik faszbukra is minden fellépésük előtt az értesítőt. De a sziget továbbra sem begyere (főleg ennyiért, mégha volt Ska-P is) meg most amúgy sem vagyok mobil.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 16:35

hát képzeld willika! a szigeten volt PASO, és azonnal rád gondoltam!!
hát képzeld willika! a szigeten volt PASO, és azonnal rád gondoltam!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 11:45

csak én ücsörgök itt szótlanul, lerobbanva.
Pfúúúúúú...Wilika...legalább fürödj meg....
...pffffúúúúúú...nem semmi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 11:45

Tibetbe neeem
, másfelé voltam, alapvetően. Mivel meguntam a zacskós kaját, meg a tevék dugását Lessy hazatért.
Tibetbe már csak a vörös süveges szerzetesek miatt is kimennék, ha megtanulnák repülni nem kellene drága üzemanyagot tankolni. Igaz van már repülőszönyegem, csak kimerült az elem.
Szilvácska abban az időben kapta a neve mellé az admin jelzőt néhány hónapja (erre még emlékszem). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 11:19

Tibetbe már csak a vörös süveges szerzetesek miatt is kimennék, ha megtanulnák repülni nem kellene drága üzemanyagot tankolni. Igaz van már repülőszönyegem, csak kimerült az elem.
Szilvácska abban az időben kapta a neve mellé az admin jelzőt néhány hónapja (erre még emlékszem). (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

semmi
csak télleg lefagyott a rendszer...
ami működik az még KEM megye...
én, mint tiszteletbeli megyei... awagy gyurcy vendégeként... betévedek oda és ökörködünk...
a nappali az teljesen meghalt
én 1et nem tudok... azaz nem emléxem arra, h melyik korszakba is voltál... avagy kiket ismersz innen és kiket nem.
arra emléxem, h anno januárba /tán 2 éve/ eltűntél... majd jeleztél, h nem tudsz jönni...
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed???
én, mint tiszteletbeli megyei... awagy gyurcy vendégeként... betévedek oda és ökörködünk...
én 1et nem tudok... azaz nem emléxem arra, h melyik korszakba is voltál... avagy kiket ismersz innen és kiket nem.
arra emléxem, h anno januárba /tán 2 éve/ eltűntél... majd jeleztél, h nem tudsz jönni...
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed???
semmi
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed??? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 11:01
Te is Tibetbe jártál, ha már a mesés keletet említed??? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Messze a mesés keleten. Itt mintha azonban lefagyott volna a rendszer?? Veletek mi a helyzet?