Na akkor csákány. A régieket nem üdvözlöm...
Ugy látom rajtam kívűl senki???
Na ki van itt?
Papa, mi tortenik a nappalival?hol vannak a lakok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 06. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 06. péntek 09:17

Teljesen kiürült!
És, mint látod rádiót se lehet kapcsolni!
Lehet azért mert az is megtöri a Willonyos által kért csöndöt!

Teljesen kiürült!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 15:46

Sziasztok
eppen nezegettem mi tortenik itt, akartam irni, de mikor Willy csendet kert, meggondoltam magam...
elegge uress lett ez a nappali.,..

eppen nezegettem mi tortenik itt, akartam irni, de mikor Willy csendet kert, meggondoltam magam...
elegge uress lett ez a nappali.,..
Sziasztok
elegge uress lett ez a nappali.,.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 11:48

elegge uress lett ez a nappali.,.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek!
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]
(ennek semmi köze a szexhez és a gg-hez! ne itt! kimoderálva a link!)
Be kell indulnunk!
[ URL=http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/forum_hsz.php?forumid=2&am- p;am- p;page=1]Mert ez a topic a hozzászólások számát tekintve lassan utól ér bennünket! [/URL]

Gyerekek!
Be kell indulnunk!
Be kell indulnunk!

eh, majdnem két hónapos csendrekordot döntöttünk, erre te beleszólsz! :P
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2009. 10. 14. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöttem takarítani! Amint látom, szükség lesz az izmaimra

Na puff neki..
Meg mindig nem tudod,hogy az uriember nem jo status ?
Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...

Olyan kö lenni mind Sumi,mindegy hogy,de mindig celba erni...

úriember????????? szeretem ha megnevettetsz
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44

kikkkérem magamnak!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!
én a nappalis hölgyekkel mindig szolídan, visszafogottan, de legfőképp úri emberként viselkedtem!

ez volt a baj..jól meg kellett volna döngölnöd őket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 25. kedd 09:44

kikkkérem magamnak!

kikkkérem magamnak!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 13:54

Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....

Te szedvicskiraly....

Engem nem főzött meg, inkább őt !
Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs!

Csak nem vagy feltekeny ?
Megfözted a nappali minden hölgyikejet,oszt reklamalsz masokra ?
Te szedvicskiraly....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 11:51

Te szedvicskiraly....

mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
itt meg má a szelet csapod a Madámnak!

mint, ha másutt azt olvastam wóna, hogy megjavultál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:49

Törölt felhasználó (233911)
Admin

Meghatódtam........

Meghatódtam........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 20:35

szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr

szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrr
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 18:19

Törölt felhasználó (233911)
Admin

Szervusztok, újra a fedélzeten!

Szervusztok, újra a fedélzeten!

pedig nem is olyan rossz, még ilyen kivénhedt fejjel sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 17. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 17. hétfő 20:22

Törölt felhasználó (24620)

tudom, kiteszik faszbukra is minden fellépésük előtt az értesítőt. De a sziget továbbra sem begyere (főleg ennyiért, mégha volt Ska-P is) meg most amúgy sem vagyok mobil.